Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
redsas
tag
Dreamweavert vállasztottam van 4-es,MX is melyik a jobb(kezdőnek)és help a kezelését illetően.
-
-
Na ne viccelj. Egy-két nap alatt a DW simán elsajátítható. A Flash MX más tészta.
A Front page meg egy nagy rakás sz@r, aki ért hozzá, tudja, miért. Akkor inkább MS Word, és html-ben mented el. Ez is rettenetesen pazarló, elcseszett html szerkesztő, de legalább lehet vele egykét dolgot csinálni alap szinten.
De én azt mondom, a legjobb a DW, meg a legegyszerűbb, csak ki kell nőni a Micros.ft környezetből. Ráadásul később megismerheted a Layereket, a scripteket, stb, stb. A többiből nem sok továbblépés van.
szerk: Természetesen van belőle magyar nyelvű.
[Szerkesztve] -
redsas
tag
UP
-
redsas
tag
Tud valaki olyan weboldalt, ahol a macromedia dreamweaver-ről írnak(használata,kezelése,stb.)?
-
Lizzard
aktív tag
+1 pont a Dreamweavernek, igaz nem magyar nyelvű, de könnyen kezelhető...
-
FPéter
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Off, de nekem mindig meggyűlik a baja a komplex táblázatokkal és cellaelrendezésekkel. Sőt, nem csak nekem:)
Szerintem a legjobb weblapszerkesztő a jegyzettömb, vagy a Macromedia HomeSite, de ez nem kezdőknek való:(
Amikor tanultam weblapot készíteni a FrontPage -vel kezdtem, de máig úgy érzem, hogy az idő alatt vakvágányon jártam..:) Persze ha nem a tanulás a cél, akkor tökéletes. -
redsas
tag
Tud valaki olyan weboldalt, ahol a macromedia dreamweaver-ről írnak(használata,kezelése,stb.)?
-
FPéter
aktív tag
Csak tiszta bug...legalábbis a DW MX és a 2004.:(
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Dreamweaver a legjobb ezen a téren...
-
redsas
tag
válasz
gericooper
üzenetére
magyar nyelvű?
-
FPéter
aktív tag
HTML könyv és Jegyzettömb. Ezzel érnél a legtöbbet.
-
redsas
tag
Könnyen kezelhető weblap szerkeztő programot keresek,ami magyar nyelvű és egy weblapszerkeztésében kezdőnek számitónak is könnyen elsajátitható!
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest