Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Én is hasonló helyzetben vagyok és ASUS-Abit-Gigabyte vonalon gondolkodom.Leginkább az ASUS tetszik, de a többi sem rossz.
A Gigabyte-ra és az ASUS-ra rá lehet kötni a 3 vinyót és tudnak mindent, amit leírtál!Konkrétan
Abit IC7-G: határozottan fejlődik, a mostani széria már tényleg nem rossz.(Pláne, ha lenne IC7-Max3 itthon).Ezen kívül jól tuningolható.Kár az aktív hűtőért.
ASUS P4C800(-E) Deluxe:szokatlan AMI BIOS(szerintem rosszabb is, de nézőpont kérdése), tuningkirály.Szerényebb felszereltség, drágább, mint az Abit.Ja, meg randább is, de elsősorban nem a külső a fontos. :)
Gigabyte GA-8KNXP: nagyon jó, a három közül a legszebb és szerintem a legnagyobb tudású. Tuningban kissé szerényebb, felszereltsége rendkívül korrekt, kár,hogy ezen is aktív hűtő van.Atomstabil, házat is építhetsz rá:)
Kíváncsi vagyok, hogy döntesz.
Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi