Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Az már más kategória, nem olyan, mint a P4P800.Azért a P4C800-at már nem veri meg egyértelműen.
-
Atlantis
veterán
Hát, elvégre ma még ezek a csúcs P4 alaplapok. Egyébként a Springdale-s lapok olcsóbbak és nem sokkal kevesebb, mint Canterwood.(Szvsz csak a PAT, a lényeges, ezt viszont a gyártók oldották meg)
De hogy mindegy, hogy melyik, azt nem hiszem. Az extrák+támogatás+garancia dönt elsősorban. -
Atlantis
veterán
Én is hasonló helyzetben vagyok és ASUS-Abit-Gigabyte vonalon gondolkodom.Leginkább az ASUS tetszik, de a többi sem rossz.
A Gigabyte-ra és az ASUS-ra rá lehet kötni a 3 vinyót és tudnak mindent, amit leírtál!Konkrétan
Abit IC7-G: határozottan fejlődik, a mostani széria már tényleg nem rossz.(Pláne, ha lenne IC7-Max3 itthon).Ezen kívül jól tuningolható.Kár az aktív hűtőért.
ASUS P4C800(-E) Deluxe:szokatlan AMI BIOS(szerintem rosszabb is, de nézőpont kérdése), tuningkirály.Szerényebb felszereltség, drágább, mint az Abit.Ja, meg randább is, de elsősorban nem a külső a fontos. :)
Gigabyte GA-8KNXP: nagyon jó, a három közül a legszebb és szerintem a legnagyobb tudású. Tuningban kissé szerényebb, felszereltsége rendkívül korrekt, kár,hogy ezen is aktív hűtő van.Atomstabil, házat is építhetsz rá:)
Kíváncsi vagyok, hogy döntesz.
Aktív témák
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi