Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csobi71
csendes tag
pkollar küldtem PÜ-t.
-
csobi71
csendes tag
KÖszi az áldásos engedélyed aky01 !
-
csobi71
csendes tag
Srácok ! 15.2 v 16 ??? Befolyásolja bármibe is a kodi frissítése a kiegészítők működését? Tapasztalat? Vélemény? Javaslat?
-
csobi71
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek!! Ennél jobban nem is indulhatna.Élő stream tv !!! Szuper !!Maximálisan támogatom !! Rendesen gatyába rázzátok ezeket a remek kiegészítőket.Köszönjük a fejlesztőknek és mindenkinek aki bármit hozzá tud tenni.
-
csobi71
csendes tag
Köszönjük LittleShark szép munka volt!! vazzemiko köszi a javításokat !!! És mindenkinek aki valamivel is hozzájárult. Szívesen vennénk bármilyen további fejlesztést !!
-
csobi71
csendes tag
Köszönjük a javítást!!
-
csobi71
csendes tag
Köszönjük a munkád !!!
-
csobi71
csendes tag
Tisztelt LittleShark ! Remek kezdeményezésnek tartom amit csinálsz! Tudom sok időd energiád van benne ami nem biztos,hogy megtérül.Én úgy gondolom,nem szabad veszni hagyni amit eddig felépítettél.SRÁCOK! Amiben tudjátok kérlek segítsétek a munkáját!Legyen gazdája e remek kiegészítőknek :movieshark,sorozatbarát,indavideo.HAJRÁ MAGYAROK!!
-
csobi71
csendes tag
Genesis :Tartalmak gyors betöltése :https://www.youtube.com/watch?v=e-hf-tb7t_g valamint keresési idő "csuszka" kb:10-15 másodperces beállítása.Mindenkinek szép napot!
-
csobi71
csendes tag
Köszönjük csiribá !
-
csobi71
csendes tag
Köszönjük csiribá szép munka! Valamint hatalmas köszönet LittleShark-nak !!!Remek munkát végzett!Ügyesek vagytok srácok : RESPECT !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Képregény topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest