Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a kodi mièrt nem tudja a 3D_BD50.iso fájt 3Dben megjeleníteni? Sehogy nemtom rávenni.🤔
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
válasz djnice #20096 üzenetére
TVboxon Libreelec alatt fut a Kodi. Half OU ès SBS 3D filmek szuperül mennek, de ezekkel a 3D BD.iso-kal bajok vannak. Nekem aktív 3D projektorom van, ez meg valszeg passzívra kèszült?
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok
Van valakinek ötlete, vagy találkozott már valaki azzal a jelensèggel, hogy a kodi, nem küldi ki a DTS-DH audiot? Amit átváltok mèly csend fogad ès nemtok rájönni mi az oka? Vagy kevès lehet hozzá a HDMI kábelem?
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
válasz blakey #22620 üzenetére
Adott egy Amlogic 905 TVbox kodival, egy LGBluray házimozi 5.1, FullHD projektor, minden HDMIvel van összekötve.
Eddig arra sikerült rájönnöm, ha kodi alatt kikapcsolom a hangtovábbítást akkor kijön a DTS-MA, ha bekapcsolom süket, de sokkal szebb hangja van így az AC3-k, meg a DTS-k is.
Igazából nem èrtem mire jó ez a hangtovábbítás funkció?
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
válasz brazos #22622 üzenetére
Ok. Köszi. Keresek akkor egy másik fórumot, mert nem egyèrtelmű nekem mire is jó. Mivel a hangtovábbítás eszköze az HDMI alapèrtepmezetten ès változtatni nem tudok. Ha mindet engedèlyezem, mivel az összeset tudja a Blurayházimozi akkor nem adja ki pont a DTS-MA-t. Ha kikapcsolom a hangtovábbítást akkor meg kiadja a jelet. Akkor, hogy is van ez. 🤔
[ Szerkesztve ]
-
yanpec
aktív tag
Sziasztok
Kis segitséget szerenék kérni. Hogy tudom a Kodiból elővarázsolni az ATMOS-t? Netflix, Plex szerverről megy szépen. Rákerestem a forumban de érdemi választ nem találtam.
Nvidia Shield, matrix kodi.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest