- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Kis segitséget szerenék kérni. Hogy tudom a Kodiból elővarázsolni az ATMOS-t? Netflix, Plex szerverről megy szépen. Rákerestem a forumban de érdemi választ nem találtam.
Nvidia Shield, matrix kodi.
Köszi előre is.
-
yanpec
senior tag
válasz
brazos #22622 üzenetére
Ok. Köszi. Keresek akkor egy másik fórumot, mert nem egyèrtelmű nekem mire is jó. Mivel a hangtovábbítás eszköze az HDMI alapèrtepmezetten ès változtatni nem tudok. Ha mindet engedèlyezem, mivel az összeset tudja a Blurayházimozi akkor nem adja ki pont a DTS-MA-t. Ha kikapcsolom a hangtovábbítást akkor meg kiadja a jelet. Akkor, hogy is van ez. 🤔
-
yanpec
senior tag
válasz
blakey #22620 üzenetére
Adott egy Amlogic 905 TVbox kodival, egy LGBluray házimozi 5.1, FullHD projektor, minden HDMIvel van összekötve.
Eddig arra sikerült rájönnöm, ha kodi alatt kikapcsolom a hangtovábbítást akkor kijön a DTS-MA, ha bekapcsolom süket, de sokkal szebb hangja van így az AC3-k, meg a DTS-k is.
Igazából nem èrtem mire jó ez a hangtovábbítás funkció?
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Van valakinek ötlete, vagy találkozott már valaki azzal a jelensèggel, hogy a kodi, nem küldi ki a DTS-DH audiot? Amit átváltok mèly csend fogad ès nemtok rájönni mi az oka? Vagy kevès lehet hozzá a HDMI kábelem?
-
yanpec
senior tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a kodi mièrt nem tudja a 3D_BD50.iso fájt 3Dben megjeleníteni? Sehogy nemtom rávenni.🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest