- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis-attila
tag
válasz
aprokaroka87 #48614 üzenetére
Természetesen, hiszek is neked.
Android 14 ahogy írtad, nálam meg Android 11 volt minden a tavalyi évben. Ezért nem szerettem volna okoskodni mert kinél / mi.
Biztos nem gondolkodnék túl sokat,gyári beállítások visszaállítása ... Format C: visszaper
Igaz,én egy sima 15 éves tévén annyira kevés dolgot használok,hogy nekem elég gyorsan megvan az " újratelepítés " is. Nálam tovább tart gondolkodni meg fórumozni mint letolni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest