- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Felirat kérdésem van nekem is: a magyar ékezetes karakterek nem jelennek meg, tehát pl az öcsém szó helyett csm látszik, mit kellene beállítanom?
Nem külső feliratok, hanem a Kodin belül a feliratkezelőben az Opensubtitles-t töltöttem le.(^)(>.<)(^)
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Kodi-val kapcsolatban lenne pár kérdésem. A Kodit egy Xiaomi Mi Box 2nd Gen médialejátszón használom. Windows 11 fájlmegosztáson keresztül nézem a filmeket. (A kérdéseimet a lejátszó topikjában is feltettem, onnan küldtek ide.)
1. Ha új filmet másolok a megosztásba, akkor az nem adódik hozzá a médiatárhoz automatikusan? Az is elég lenne, ha a médiatár főképernyőjére felveszi infó meg borító nélkül, aztán a letöltés elindítom kézzel arra az egy-egyre. (A régi médialejátszóm így működött. A Kodi-ban a frissítés automatikusan indításkor beállítás ugyan hozzáadja, de az átnyálaz újra mindent, ami 2200 film esetén idő.)
2. Néhány filmet nem ismert fel. Erről van valahol valami lista, hogy miket próbáljak kézzel frissíteni? (Nem talált meg vagy 30 filmet és ugye 2200 film esetén nem egyszerű kideríteni, hogy melyek azok.)3. Videólejátszáskor felirat betöltésre nincs valami gyorsgomb-szerű funkció? Pl. programozható gomb, hogy hosszan nyomok a távon pl. OK-nak megfelelő gombot. (Ez lehet hardver specifikus is!) Ez a távon megnyomom az OK-nak megfelelő gombot, majd elkattintgatok a felirat ikonra, majd listában lépkedek, majd OK gomb elég macerás.
Köszi, sinick
-
brazos
senior tag
válasz lali303 #48423 üzenetére
De, ha csak annyit írsz neki, hogy létezik, akkor abból sosem fogja tudni, hogy mit szedjen le. Az esetleg létező ilyen addon nevét (és esetleges elérését) megadva már inkább. Nem véletlenül kapott egy olyan választ, amiben az(elvileg megfelelő) addonok neve szerepelt.
[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
csináltam egy addont a napiszar.hu oldalra, első addon amit sikerült élesítenem chatgpt jóvoltából, chengelogban benne van minden fontos részlet
1.0.0 - Youtube linkek tesztelve, bélyegkép nincs még :-( (v21 Omega)
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kismrina #48417 üzenetére
" ... mi módon telepítetted boxra one tv-t?"
Igaz nem engem kérdeztél, de hoktar egy másik topic-ban válaszolt." ... a play áruházban nincs box verzió." – szóval te az ATV/GTV-s áruházi kínálatot látod, míg ő a mobilosat.
Sideload-al persze ATV/GTV-s box-ra is lehetne telepíteni az apk-t, de állítólag nem indul el.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan kiegészítő ami egy letöltött filmhez automatikusan letölti a feliratot?
Itt feliratokra visszakerestem, de inkább a betű típusa jött szóba. -
melan
senior tag
Sziasztok! Libtelecet (19.5) használok egy X96Max on, Minden jól működik, kivéve egy apróság, a youtube előzetesek. Először egyáltalán nem ment, majd újraraktam a youtubeot, és néha hibaüzenetet kapok: error on contentprovider felirattal, alatta valamilyen elérési utat hiányol. 720p a max... van rlőzetes, amit lejátszik, valamit betölt, 1 mp, majd lefagy az előbb írt hibaüzenettel.
-
fatalista22
tag
válasz hoktar #48412 üzenetére
Android tévé van rajta. Nem tudom elmondani, hogy csináltam, mert sokszor próbálkoztam, aztán egyszercsak sikerült. Valahogy elértem, hogy a megosztott könyvtárat csatlakoztassa, s olvassa be a teljes könyvtárat. Ha a régi gép be lesz kapcsolva ünnepek után, azon is van megosztás, majd figyelek rá, mit csinálok, ha azzal is sikerül.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egyre többször nézek olyan filmet, amikhez az alapértelmezetten megjelenő felirat hibásan jelenik meg, az ékezetes magánhangzók hiányonzak. Sejtem hogy talán a lejátszó/Karakterkészlet résznél kell valamire állítani. Jól sejtem ott kell, és ha igen akkor melyik a nyerő?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
hoktar
csendes tag
válasz fatalista22 #48411 üzenetére
Milyen platformon és hogy jutottál el a sikerig, ha nem titok?
Migiri-Migiri-Megyek!
-
fatalista22
tag
válasz fatalista22 #48406 üzenetére
Köszönöm, sikerült
-
zsiga68
őstag
válasz fatalista22 #48406 üzenetére
Azért valami konkrétabb infót is adhatnál ez ügyben....
-
gazso75
aktív tag
Sziasztok,
Sweet.tv-re van valami működő addon LE 21 alá?
-
fatalista22
tag
Kodi SMB megosztást próbálok beállítani egy új lejátszón és nem megy. A megosztás megvan, de a könyvtárak üresek. Gondolom mással is előfordult már. Sajnos nagyon régen telepítettem lejátszóra Kodit, ezért nem emlékszem, hogy lehet megoldani.
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
CoreELEC alatt Twitch videókat néznék élőben, de emiatt azok nagyon sokszor megszakadnak:
Erre tud valaki valamilyen megoldást?
Köszi! -
Hege1234
addikt
-
envagyok
veterán
Pár éves libreeleces 8.2.3.1. (kodi) eddig működött a mediaklikk, de most hibát ír ki.
Van ötletetek, mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest