- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok .Egy kis segítség kellene.Vásároltam egy t95q Amlogic S905X2 Android 8.1 4GB DDR4 64GB Dual Band 4k-s WiFi LAN BT USB3.0 boxot.Felraktam a Kodi 18.0 programot.Nem tudok a médiatárba filmeket rakni.Rá van kötve egy RaidSonic IcyBox IB-3620U3 2x3.5" USB 3.0 külső HDD ház.2db 1,5tb vinyó van benne tele filmekkel.Ha csak egyesével indítom el a filmeket látja a házat,de ha médiatárba akarom beolvasni nem látja a box.Amig htpc volt semmi gondom nem volt vele.Felraktam 2 képet mit látt a kodi.Segítséget elöre is köszönöm.
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. 15 -ös kodit használtam sokáig egy htpc-n keresztül .Felraktam a 16.1 Jarvist és itt kezdődnek a gondok . A pc össze van kötve egy házimozi erősítő digitális optikai kábel segítségével/fénykábel/.Fent van kb 150-200 avi és mkv film.A hang gyönyörűen szól.de mihelyt sorozat filmeket nézzek sztereóban vagy exodus vagy moviesharkot választom abban a pillanatban eltűnik a hang csak tátognak. realtek S/PDIF -re van állítva a beállításban. Vissza rakom a régi kodit és ugyan azt csinálja.film hang van,sorozat film vagy exodus vagy moviesharkoton nincs hang . Windows 7 ultimatet van a htpc-n.Itx alaplap van a gépben és nincs pci hely hogy esetleg bele tegyek egy hang kártyát,Kérlek segítsetek Előre is köszönöm
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok . Movie shark 1.8 hova lett sehol sem találom.köszi
[ Szerkesztve ]
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok.Két gondom van .1 Olyan gondom van,hogy a sorozatbarát nem működik.Nem tudok kezdő betű alapján keresni és a kategória szerint se talál semmit.
2.Mind a két szerkezeten a kodi vissza állt alap beállításra.Angol lett és az összes kiegészítést törölt.Újra kellet mindent rakni. A sorozat barát:_ se 1.04 se az 1.06_ előtte sem ment. Movieshark működik rendesen
Elöre is köszönöm -
pcguru94
csendes tag
Sziasztok.Tudom nem ide tartozik de kellene egy kis segítség.Szereztem egy asrock N3150-ITX cuccot.Fel raktam kb 1,5 hónapja a Kodi Isengard 15.1-t. 2db vinyo van benne egy 750gb és egy 640gb-os.120 db film található rajta.Kodi meg találta az összes film adatait.A gondom 2 hete kezdődött.kezdődött. Tűnnek el a filmek az adatbázisból .nem lettek áthelyezve a filmek.Ha egyesével vissza rakom az adat bázisba,semmi gond.de 2 nap múlva másik film tűnik el .Miért?Lehet annak köze hogy a skinneket változtatom?windows alatt megtudom nézni őket,tehát nem a film hibás. Sajnos nem tudok angolul ezért a kodi oldalán nem tudom feltenni a kérdésemet .előre is köszi
-
pcguru94
csendes tag
válasz gesztenye84 #74 üzenetére
Szia.Köszönöm a válaszodat.Még egy kérdésem van.Ha veszek egy androidos ketyerét arra hogy tudom felrakni a moviesharkot.Vagy az androidos kodit felrakom és ő fogja kezelni a shark zippet?
-
pcguru94
csendes tag
Szia.Köszönöm a segítségedet.Sikerült 1.4.8-cal.
És lenne még egy furcsa kérdésem.Édesanyámnak szeretném futtatni a kodit és főleg moviesharkot.
Neki egy Samsung okos tv-je van.Hogy tudnám megoldani azt hogy a pendrivra feltenni a az androidot vagy windowst és arra felraknám a megfelelő programokat.Van erre lehetőség?Előre is köszönöm -
pcguru94
csendes tag
Szia.Köszönöm eddigi munkádat.A gondom a következő . htpc-re;
intel 4 magos itx alaplap 8gb ram,integrált intel 8-as sorozatú videkártya; asrock N3150 itx. gépre
Windows 10, Kodi 15.1 progi került fel.Felraktam a legfrissebb movisharkot.De amikor kinézzek egy filmet bármelyik megosztora megyek,dolgozik ezerrel majd kiírja a videokártya vissza állt alapbeállítása.1.4.8-nál nem volt ilyen hiba.néha kiírja movieshark hiba de ennyi.Windows 7-en meg vagy a film vagy dolgozik ezerrel majd semmi sem történik.akár hányszor indítom el.Kérlek segíts.segíts. Amig kodi 15.1 béta volt semmi gondom nem volt.Csak amióta az lett a hivatalos verzio[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest