Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aky01
tag
Sikerült átállítani az M3 Online addont HLS stream-re, így innentől elvileg minden platformon működnie kell a lejátszásnak. Az új verzió már Matrix kompatibilis.
MS repóból frissíthető (v1.1.0). -
Zsoly
tag
Ha valamelyik filmhez/sorozathoz rossz borítót , leírást rendel hozzá azt miként tudom a jóra cserélni? Rámegyek az i gombbal az adott könyvtárra, de sehol sem látok ilyen lehetőséget
-
maestro87
őstag
válasz
brazos #34356 üzenetére
TV box-on van a Kodi (CoreElec) és a box-on meg pont analóg kimenet nincs.
Tv-n lehetne állítani, de fejhallgató csatlakoztatása esetén letilt minden audio beállítást.Próbáltam, hogy levettem csatlakoztatás előtt a mélyet, magasat meg fel, de semmi különbséget nem vettem észre a hangzásban.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
interstate76 #34354 üzenetére
Itt egy gyors felsorolás.
-
brazos
senior tag
válasz
maestro87 #34349 üzenetére
Elvileg, ha van a Kodi-t futtató oprendszered alá szoftveres equalizer program, azt lehet használni. Windowsra is van pár ilyen program, Linux alatt meg attól függ, hogy milyen hangrendszert használ a Kodi-t futtató Linuxod. Mert van Alsa rendszer alá is grafikus equalizer , és a Pulseaudió-hoz is van grafius equalizer program. De ahogy kivettem a szavaidból, te egy tv-ről (vagy arra feltelepített kodiról) és az azon futtatott kodi tv hangkimenetéről beszélsz, akkor viszont a tv-be beépített hangszínszabályzóval kéne próbát tenni. még a legócskább képcsöves tv-kbe is volt equalizer szabályzó, pl. az én 15 éves Samsung Plano képcsöves tv készülékben is van a távszabályozóval vezérelhető EQ, más kérdés, hogy gyakorlatban szinte alig használható, mert vagy csak a mélyhangokat veszi le/vagy erősíti, vagy csak a magas hangokkal teszi ugyanezt. Közép hangokra szinte nem is szabályoz semmit észrevehetően, ezért nem is használtam, csak éppen kipróbáltam.
-
-
csubyy
tag
válasz
interstate76 #34351 üzenetére
A repó tartalma azért frissült.
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Van olyan magyar nyelvű találatokat (is) adó kiegészítő, ami 19-es Kodi alatt is működik? Én utoljára az Exosharkot használtam, még ezer évvel ezelőtt, de ismerősnél gyerekek néznének magyar nyelvű meséket/családi filmeket - van számukra használható kiegészítő?
Összefoglalót néztem, de ha jól láttam, akkor az MSRepo bő 2 éve nem frissült.
Köszi!
-
Gaben92
őstag
Nekem is el kellett olvasni párszor.
Windows-a volt de most Linuxra állt át. Ha felrakja a kodit akkor megy minden mert ugye ugyanazon a gépen fut a Kodi mint amin a filmek vannak. Viszont nem sikerül Linux alatt beállítania az SMB/NFS-t ezért az Android TV-n futó Kodi nem látja a filmeket. Arra kíváncsi, hogy össze lehet-e kapcsolni valahogy a két Kodit.
Szvsz Linux topikban kellene kérdezősködni és inkább az SMB/NFS-t életre kelteni.
-
donat_sz
senior tag
válasz
Dolphine #34320 üzenetére
3) írja hogy a * a "wildcards", szóval igen.
a root mappingnál a különböző felhasználói lehetőségek közül választhatokmivel windowsos kliens oldal esetén ezen beállításokkal megy, de androiddal nem, nekem az a gyanúm, hogy kliens oldali probléma kell legyen.
@gyűrű (34323) sajnos e szerint is "jó" vagyok. megvan az "insecure", manuális szerkesztés nélkül is.
-
brazos
senior tag
válasz
maestro87 #34334 üzenetére
Ami működik:
Kodi Audio Mixer(4.0.2)-Jan 28, 2019
https://kodi.tv/addon/scripts/kodi-audio-mixer
Direct zip download:(ha sikerül jól belinkelni) [link]
Ez működik szinte minden kodin, nálam Linux alatt a 18.9-es Kodin gond nélkül működik.(Linux alatt gyakorlatilag az Alsamixer terminalban futtatott változata)
Az EQ-hoz.
Régebben létezett az Audio dsp addon, de ez csak a régebbi Kodi verziókon élt.
https://github.com/xbmc/xbmc/pull/4402
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252871
Voltak hozzá kiegészítések is:
Biquad Filters AudioDSP add-on for [Kodi] (http://kodi.tv)
https://github.com/kodi-adsp/adsp.biquad.filters
Basic AudioDSP add-on for [Kodi] (http://kodi.tv)
https://github.com/kodi-adsp/adsp.basic
Az AudioDSP-t Kodi-18-19 alá már nem fejlesztették tovább, legalább is ezen cikk szerint.
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=338075 -
Zsoly
tag
Akkor módosítom a kérdést, meglévő filmekhez,sorozatokhoz melyik a legjobb, legtöbb tartalmat felismerő scraper? Nekem a port szinte semmit se talál, lehet én rontok el vmit?
MacOS alatt használom a kodit -
maestro87
őstag
Equalizer addon van Kodi-hoz?
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Lehet hülye kérdés de hátha.
Lecseréltem Windowst Linuxra (BlackPanther OS). Működik minden (ami nekem kell) szépen. Kivéve 1 dolog. Az pedig a hálózat. Sehogy se tudom se SMB se NFS életre kelteni. Hirtelen ötlettől vezérelve feldobtam PC re is Kodi. Működik is szépen (hisz helyben van). Tök ugyanaz mint a TV-n lévő. Valahogy össze lehet passzintani TV-n lévő (Android TV) Kodival? Ha nem akkor marad SMB vagy NFS , talán egyszer sikerül. -
cof
veterán
Nem úgy gondoltam, hanem letöltöd, és a Kodi-n keresztül csak nézed. Huncore az vagy nem működik már, esetleg ha Windows-t használsz azért nem megy.
Valami Linux alapú rendszer alá is (LibreELEC, CoreELEC) lehet feltenni torrent klienst egyébként, és akkor Kodin keresztül tudsz letölteni.
-
Zsoly
tag
Sziasztok, kezdőként sok filmhez, sorozathoz melyik magyar kereső használatát javasoljátok?
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Kodin mit és hol kell beállítani, hogy a Netflixbe belépve ne a szokásos szöveges, mappás fa szerkezetben kelljen navigálnunk, hanem a filmeket ikonokként (képekként) , rácsos elrendezésben lássunk?
Honnan milyen webböngészőt tudok telepíteni Liberelec/Linux/Kodi 18.9 esetén? -
gyűrű
addikt
válasz
donat_sz #34319 üzenetére
Itt egy leírás hogyan kell szerkeszteni az NFS export file-t, de winscp-vel belépve is lehet, az etc/exports file-t kell. Előtte állítsd le az nfs-t, majd utána indítás reboot... az exportba ezt ird be, így tallózható is lesz kodi alól, ill. android alatt is látszik majd. pl
volume1/sajátmappád *(rw,sync,crossmnt,fsid=0,no_subtree_check,wdelay,no_root_squash,insecure) #
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Nem pont témába vág de talán tudtok segíteni. Most cseréltem telefont (s20+ -ról Note 20 ultrára). Mind kettőn android 11 van. De a 19 kodi a notén nem indul el. Csak fekete képernyő van. A 18,9 -el nincs gond az megy szépen. Az s20 -on a 19 is megy. Valaki találkozott már ilyen hibával?
-
donat_sz
senior tag
válasz
Dolphine #34310 üzenetére
"Végül én nem adott IP címet adtam meg, hanem aki szeretne ehhez a mappához csatlakozni, annak lehet. Illetve egyéb engedélyt is megadtam a TV-nek, így nem tudom, hogy melyik segített"
ezeket kérlek kicsit fejtsd ki bővebben, mert így elsőre nem értem milyen engedélyekre gondolsz. -
Dolphine
addikt
válasz
donat_sz #34307 üzenetére
Nálam egyanez volt, csak TV és nem mobil volt az, amivel nem tudtam a megosztott mappákba belépni.
Végül én nem adott IP címet adtam meg, hanem aki szeretne ehhez a mappához csatlakozni, annak lehet. Illetve egyéb engedélyt is megadtam a TV-nek, így nem tudom, hogy melyik segített, de működik. Nekem Synology NAS-om van, nem tudom, hogy Asustor NAS esetén milyen beállítások vannak. -
donat_sz
senior tag
* adott egy asustor nas, ahol az nfs engedélyezve (engedélyeknél címtartomány 192.168.0.1/24 van megadva).
* adott mellette egy win pc rajta 19-es kodival; az nfs mappa felmappelése gond nélkül sikeresen megtörténik
* adott egy mobiltelefon rajta 19-es kodi szintén és természetesen ugyanazon a hálózaton;
bár látom a telefonról is a nas-t, továbbá látom benne a két megosztott mappát; de nem tudok az adott mappákba bele lépni. Így mint tartalom forrást se tudom felmappelni.mi lehet a hiba?
-
Mike88
senior tag
válasz
nfsu17 #34303 üzenetére
Hogy alaphelyzetben tiltják? Az is az én dolgom volna, de jogos, nem mindenki foglalkozik ilyenekkel, veszélyesebb mint egy kézigránát, rendben van! Ugyanakkor, annak ellenére, hogy én kézzel engedélyezem, azt ismételten önhatalmúlag tiltja a rendszer, az pofátlanság!
Frissítenem kellene a routeren (amit USB-s megosztásra is használok) a firmware-t, csak lusta vagyok hozzá. Ez elvi kérdés inkább, úgy gondolom, hogy lehet alaphelyzetben inaktív az SMB1, de ha azt engedélyezem, akkor az ne inaktiválódjon minden egyes frissítés után, ez már nem figyelmesség, hanem erőszak! -
Mike88
senior tag
válasz
haze81 #34296 üzenetére
SMB1 ami ilyen problémás Windows-nál. Nálam gyakorlatilag minden 4-5. bekapcsolás után SMB1-et tiltja a Windows. Mindezt úgy, hogy közben meg látszólag be van kapcsolva! Ilyenkor vagy kikapcsolom, újraindítás, bekapcsolom ismét újraindítás, vagy egészen egyszerűen ismételten kiadok egy parancsot powershell-ben, majd újraindítás. Hiába írja a powershell is, hogy be van kapcsolva az SMB1, gyakorlatilag meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple TV eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest