Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Nagy Kodi felhasználó vagyok. Itthon van egy nas szerverem és azon van az adatbázis. Mindez azért, hogy a bárhol nézem a lakásban a sorozatokat pl., mindenhol ugyanazt mutassa. Az adatfájlokban az eléréshez a noip-és címemre írtam át mindent és így a telefonomon is tudom bárhonnan, hálózaton kívülről is nézni, és szintén ugyanazt az adatbázist látja. Kb 3 évig mninden remekül ment. Most viszont kb 3 hete el kezdtek a filmek akadozni. Mint amikor hálózaton kívülről néztem régen és kevés volt a net. Bejön a százalék ikon pár másodperc alatt felmegy százra és akkor megint megy kb 1 percig rendesen. Akárhonnan nézem, pc, telefon, androidos beltéri, mindegyiken csinálja. Aztán eltelik pár nap és egy két napig megint megy minden rendesen. Valakinek valami ötlet? -
válasz
tahepa #14092 üzenetére
Exo 1.5.2 link
Frissitést telepités után kapcsold ki. -
pecze
aktív tag
Médiaklikk kiegészítőben nálam nem megy az M4sport egy ideje, üresnek hozza a lejátszási minőség ablakot és csak a mégse választható, megoldható valahogy?
-
cof
veterán
válasz
nightelf #14089 üzenetére
Bocs ezt elnéztem, MS plugin, nem repo. Most nem ugrik be de nem emlékszem, hogy lett volna 2.0.2 repo. Changelogot sem találtam.
Próbálj meg egy olyat, hogy a kiegészítők -> telepítés tárolóból -> MS repo ezen nyomsz egy jobb egeret vagy távirányító hosszan ok, és frissítések keresése. Nekem így frissített az url resorvel is.
-
nightelf
tag
Köszi, a MS repo felment, de a tartalma nem. Kiválasztom, hogy install from repository -> MovieShark repository. Na itt kiírja, hogy "Could not connect to repository". Így semmilyen videó kiegészítőt nem tudok feltenni. Közben megtaláltam a kiegészítőket zip-ben. Ezek a zip-ek se mennek fel.
-
nightelf
tag
válasz
He-Nike #14074 üzenetére
Sajnos nálam is ugyanez a gond. Feltettem a legújabb kodit, majd a movieshark 2.2 repo-t. A repo indításakor hibaüzenet. Uninstall, majd felment egy 16.x-es kodi. Ott ugyanaz a gond android alatt. A már régebben feltett kodijaimmal semmi gond tv boxon és pc-n.
Ha nem repóból tenném fel, akkor a movieshark oldaláról csak a régi 1.7-es verziót tudnám letölteni. A 2.0.2-es nincs meg valakinek zip-ben? (Esetleg a specto-...fork, és az Exodus +)
Köszi!
-
maestro87
őstag
Azt be lehet állítani Kodi-ban, hogy csak forced feliratok között keressen? Opensubtitles van fent, de az oldalán sem látok ilyen szűrési lehetőséget. Esetleg más feliratkereső van ami ezt tudja?
-
Punyi75
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Pc-n fut Kodi 16.1 illetve Kodi 17.3.Amikor elindítanak egy filmet a képernyőn CSAK fehér fény és fekete árnyék szerűt lehet látni.A Kodi menüjét tökéletesen lehet látni.
Valakinek van ötlete? -
rendon
tag
Sziasztok! Feltelepítettem a kodit a laptopra, és ezt írta ki hogy, sikertelen kapcsolódás a tárolóhoz.
Androidos telefonon is ezt írja ki, Gond lenne most a kodival? -
vond
MODERÁTOR
Ja-ja, Ctrl+M, én is úgy szoktam átnevezni.
Nagyon jó kis program ez a TC, már vagy 20-25 éve használom (előtte meg a Norton-t), szerintem kb. soha nem fogok leszokni róla. A vindóz intézőn nevelkedett fiatalok csak néznek, hogy miket lehet vele csinálni.
(#14070) junkpod: Így nem volt jó, de közben igen, megoldódott.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
blakey #14064 üzenetére
Tádááá, meg is van.
Eszembe jutott, hogy most is fut a box (csak a TV-t szoktam kinyomni, mikor nem vagyunk otthon, a boxot frissítéseknél úgyis újraindítom), meg a megy a PC is majdnem 0-24-ben, a router meg ugye eleve. Úgyhogy szépen Teamviewer-rel rácsatlakoztam az otthoni gépre, átneveztem a hálózaton keresztül a file-t, böngészőből meg beléptem a boxon futó Kodiba, frissítettem a médiatárat, és meg is jelent a film. Háhááá! Csodálatos ez a technika.
Köszi szépen az ötletet!
Hogy nem jutott eszembe ez a pontos elválasztás?! Pedig általában én sem használok space-t semmilyen file névben. De hát annyira ez volt írva a Kodi-s leírásban.
Szerintetek érdemes lenne az összes filmet így átnevezni? Kicsit idegesít, hogy ez más, mint a többi. Szeretem a rendet.
-
cof
veterán
Ahogy blakey írta így megtalálja. Egy srt-t neveztem át rögtönözve teszt gyanánt. Amikor letrehoztad a tartalmat adtál neki nevet is, ezt a videók --> fájlokba meg is találod, nálam egyszerűen Filmek. Ezen nyomsz egy ok-ot hosszan, vagy jobb egér, és új tartalom keresése miután átnevezted, megtalálja.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
LouiS22 #14059 üzenetére
Ez jól van beállítva, ezzel nincs is gond. Én a mappa nélküli verziót használom, de elvileg az is jó, benne van a leírásban, meg ugye a többi filmet rendesen be is olvassa így.
\filmek\Lethal Weapon (1987).mkv
De sehogy sem akarja.
Kézzel nem lehetne valahogy betenni a médiatárba? -
vond
MODERÁTOR
válasz
blakey #14057 üzenetére
Ja, bocs, csak most írtam el (már javítottam).
A file neve természetesen rendben van. Kb. 28-szor leellenőriztem.
Arra gondoltam, hogy esetleg a nemrég indult, ugyanilyen nevű Lethal Weapon sorozat kavarhat be, de hát volt már ilyen a Fargo-nál is, meg ez ugye film, meg az évszám is ott van a névben, meg hát ez egyébként is elég hihetetlen lenne.
Komolyan nem értem, mi a kínja.
-
vond
MODERÁTOR
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy filmet a világ összes kincséért sem hajlandó a Kodi betenni a médiatárba?
Konkrétan az 1987-es Lethal Weapon-ről van szó, és a 2-3-4. résszel semmi gondja nem volt, azonnal beindexelte őket. Mindent jól csinálok, simán file kezelőből indítható is a film rendesen, a file neve is rendben van, de próbáltam már mindenféle névvel, 1080p, 720p, meg SD változatban is, és sehogy sem akarja az igazságot.
S905X boxon csapatom, 8-as LibreELEC alatt, 17.2-es Kodival, routerre kötött külső vinyóról SMB megosztással, a scraper pedig a TMDb. Minden más filmet és sorozatot rendesen beolvas, de ezt az egyet sehogy sem hajlandó.
Ötletek, javaslatok?
-
Minstrel
senior tag
Az mitől van, hogy filmekhez nem tudok feliratot betölteni a feliratok.info-ról? A sorozatoknál azonnal bejön és kiválaszthatom ami kell, de filmnél csak azt írja, hogy hiba, nézzem a hibanaplót.
-
törölt tag
Magyar M3 csatorna miért nincs?
-
junkpod
veterán
Sorra kapcsolják le a fejlesztők a Kodi addonokat a tvaddons per kapcsán.
https://torrentfreak.com/popular-kodi-add-ons-quit-following-prominent-piracy-lawsuit-170607/
Mondjuk nem értem, nem az addon a rosszfiú hanem a sztrimer oldal. Na mindegy, csak a tudjatok róla.
Ha egy forrás mostanában nem mukodik ez is lehet a háttérben.
(Sőt idő közben EU bíróság is kimondhatja, hogy az isp-nek korlatoznia kell a torrent oldalak elérését Hollandiában. Szűkös idők jönnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest