Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyőke
csendes tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi a választ !!

-
fenyőke
csendes tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
MXq 4 magos és 8Gb - 1Gb memória - Gigabit Lan , Wifi, Kb ennyit tudok róla.
-
fenyőke
csendes tag
Üdv! Most találtam ezt a fórumot és kérdeznék is egyet: - Van egy média lejátszóm GoogleTV box - Android 5.1 - Kodi 16.1 (próbáltam a 17-et de rögtön le is vettem, mert használhatatlan volt) - a gond pedig az, ami már az első naptól kezdve néha előfordul - (optikai kábellel van kötve egy 5.1-es erősítőhöz és a Kodi beállításaiban csak továbbítja a hangot, nem kezeli) - szóval a film lejátszás közben felugrik a hangerő skála (szerintem az Androidé) ,vissza ugrik a hangerő pár %-ot és ezzel egy időben elmegy a hang és recsegés lesz helyette. Ekkor vissza hangosítom a médiabox távirányítóján és megjavul. Nagyon idegesítő tud lenni mert a legváratlanabb pillanatban csinálja. Mi lehet ez? lehet vele kezdeni valamit ?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi