- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
coreska
aktív tag
válasz
Luissimo #4333 üzenetére
Q10Pro készüléken, de valószínűleg a többin is megy jelenleg is az új TV GO, készíthetek róla képet. Azért mint írtam nem hibamentes, tehát nem tökéletes, második indításra szokott elindulni, az élő műsor megtekintésre kattintva, és a műsor lejátszás sem tökéletes. A hang elcsúszik a képtől. Csak akkor használom, ha az IPTV-m nem működik.
-
OldMike
őstag
válasz
Luissimo #4262 üzenetére
Nyilván nem jó az irány, amit próbálok. Az egész onnan indult ki, hogy szeretném a Videát használni, de nekem az nincs az MSREPO-ban. Ezért a honlapról letöltöttem az önálló Videa ZIP-et, meg akkor már a Mozicsillagot is, ami szintén nincs a listámban. A Mozicsillag gond nélkül települt, a VIDEA nem. Azt írta, hogy a függőségek miatt a telepítés sikertelen. Itt az én tudományom megállt.
Lehet hogy már nem is lesz értelme foglalkozni vele, mert egy teljesen más gondba futottam bele. Nem ennek a topiknak a témája, de sajnos nem találtam megfelelő topikot, hátha van valakinek javaslata. A tévémen eddig telefonos hotspottal működött a wifi, és elértem mindenféle alkalmazást, honlapot stb. Most azonban az a hibaüzenet van, hogy a csatlakozott wifi hálózaton nincs internet elérés. A telefonon minden internet elérés korlátlanul működik, a hotspot jelzi, hogy van csatlakozott készülék, a tévé azt írja, hogy csatlakozva, és ott megjelenik a telefonom neve. Próbáltuk két másik telefonnal, az Telenoros, a másik és az enyém Telekomos. Az eredmény ugyanaz a hiba. -
OldMike
őstag
válasz
Luissimo #4258 üzenetére
Köszönöm. Láttam a repo.mvshrk.xyz oldalon a plugin listát. Ami nem világos számomra: például a videa plugin esetében 5 fájl van, 2 db zip, egy-egy jpg, png és txt. A telepítéshez csak a két zip kell, vagy valahogyan használni kell a másik hármat is? Elnézést kérek a kérdés miatt, de eddig csak olyan programokkal volt dolgom, ahol egy plugin csak egy telepítendő fájlból áll.
-
mikrofon
veterán
válasz
Luissimo #4152 üzenetére
Én pont úgy használom ahogy leírtad. Memóriában töltöm. Mivel az 4 GB így a nagyra van állítva tehát kb 1,5gb-s szeleteket tölt.
A visszatöltésre két lehetőség van. Egy éves prémium tagság, akkor nem kell. Vagy ahogy írtad egy másik gépre, vagy magára a box-ra még egyszer letöltöd aztán eleget teszek a köteleségeidnek. De mint írtam a gyerekek miatt van az meg 5-6 film maximum egy hónapban. Így nekem erre így elég.
Nemrég volt itt róla szól, hogy egy forumtársnak van egy jó ötlete, ő a boxal sztrímelés közben letölti az elementummal egy megadott helyre a torrent fájlt is. Egy másik gépen egy torrentkliennsel figyeli azt a mappát és az egyből elkezdi letölteni és osztja neki vissza. Ez így teljesen automatikus. Nálam ez sajnos azért nem működik mert nem elég a sávszélesség ahhoz hogy a box-on megy a sztrímélés közben meg párhuzamosan a torrent letöltése is. Pedig ez egy nagyon szimpatikus megoldás nekem. -
mikrofon
veterán
válasz
Luissimo #4148 üzenetére
Én a mai napig használom, csak és kizárólag azért, mert ez nagyon jól együtt dolgozik egy bizonyos magyar adatgyűjteménnyel, így amikor a gyerekeknek szinkronos tartalom kell akkor ezen keresztül használom.
Ezen kívül én a Venom+Realdebrid párost használom minden másra.
Nem is értem a a blog szerzője mire gondol az alatt hogy nem működik. Ugye itt visszakeresve volt róla szó, hogy annak a magyar adattárolónak az elérhetőségi címe változott, amit a megfelelő helyre be kell írni.... Nálam egyébként az összes többi forrás ezt a magyart leszámítva ki van kapcsolva az elementum-ban. Hiszen ezt csak akkor nyitom meg ha a magyar nyelv a fontos... -
gyűrű
addikt
-
joydrv
aktív tag
válasz
Luissimo #4126 üzenetére
Értem. Köszi!
Nekem 18.4 van rajta, de még eddig nem frissítette magát, azért kérdeztem.
(H96maxX3)
A Google Playről mutatja, hogy telepítve van, de csak annyit kérdez akarom e törölni.
Amikor kézzel akartam, akkor meg azt írja ellenőrizzem az OTA verziókat.
Azt nem tudom hogy kell, még nem csináltam olyan frissítést. Nem tudom van e értelme piszkálni. -
Bozek
nagyúr
válasz
Luissimo #4120 üzenetére
Csak a Kedvencek-hez adás a megoldás, ezt a kört már én is lefutottam. Engem nem is az zavar, hogy görgetni kell, hanem az, hogy ott van mondjuk a Skin Helper is, amit amúgy nem használok, csak kell az Estuary MOD V2-höz is.
"kivenni az egyik felesleges kiegészítőt"
Hát töröld, ami felesleges. -
cocka
veterán
válasz
Luissimo #3820 üzenetére
Főleg hogy az eredeti kérdésemre se kaptam választ, ami miatt idejöttem.
Az mondjuk külön érdekesség, hogy a Kodi-féle DLNA szerverben az összkonfigolási lehetőség annyi kb., hogy bekapcsolod a megosztásokat meg elindítod a szervert. Hogy hogy akarod megosztani, milyen eszközre akarod, azt már nem lehet beállítani. Úgyhogy ennek itt lőttek.
-
cocka
veterán
válasz
Luissimo #3817 üzenetére
A kodi.tv oldalrol nem tudtam.
Miért nem? Pedig ott vannak.
kodi-18.8-Leia-armeabi-v7a.apk
kodi-18.8-Leia-arm64-v8a.apkilyen neveken vannak fenn. Engem inkább az bizonytalanít el, hogy melyiket lenne érdemes telepíteni a 32 bitest vagy a 64 bitest?
-
tumaudio
friss újonc
válasz
Luissimo #3718 üzenetére
Igen, ennek az utolsó pontja androidon nem érhető el, nincs ilyen pont a helper-ben.
Végül az oldotta meg a problémát, hogy az RTL most fiókomban beállítottam egy új jelszót, (kötőjel nélkül mert eddig az is volt benne), és Kodi reboot után ismét működött.
Nem láttam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged