Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
üzenetére
Én a mai napig használom, csak és kizárólag azért, mert ez nagyon jól együtt dolgozik egy bizonyos magyar adatgyűjteménnyel, így amikor a gyerekeknek szinkronos tartalom kell akkor ezen keresztül használom.
Ezen kívül én a Venom+Realdebrid párost használom minden másra.
Nem is értem a a blog szerzője mire gondol az alatt hogy nem működik. Ugye itt visszakeresve volt róla szó, hogy annak a magyar adattárolónak az elérhetőségi címe változott, amit a megfelelő helyre be kell írni.... Nálam egyébként az összes többi forrás ezt a magyart leszámítva ki van kapcsolva az elementum-ban. Hiszen ezt csak akkor nyitom meg ha a magyar nyelv a fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest