- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Androidon.
Beelink GT King illetve Beelink Mini MX III.
Plusz egy MiBox-on.
A MiBoxra az android tv Googla Playjéről elérhető.
A Beelink pedig a normál G.Playről.
Automatikusan frissült, asszem.Ja, igen egyik elinditásnál csinált egy fissitést és elindult a "first run 18.9 inditási ablakkal.
-
Luissimo
veterán
Nem a FŐMENŰRE gondolok, hanem az az után következő képernyőn feltűnő "almenűre", ha rányomsz a főmenűn a KIEGÉSZÍTŐK menűpontra.
Ott jelennek meg a kategóriákra osztott kiegészítők, ahogy soroltam: video, stb.
Azt hogy lehet testreszabni, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azt ott ne adja fel, főleg azért, mert abból a ketagóriából (pl. KÉPEK, vagy RÁDIÓ) egyáltalán nem raktam kiegészítőt.
Elszeretnék tüntetni onnan egy vagy két kiegészítő kategóriát és akkor kiférne egy képernyőre, hogy ne kelljen görgetni.Valamelyikötök leszimulálná, hogy mit írtam, hogy tiszta legyen?
-
Martin Eden
tag
Webos előtti LG-nél nekem az "Eredeti" képarány volt a nyerő, még ha elméletben a 16:9 is jó kellett volna legyen, de az nem volt az. Oledre még nem futotta, de régebbi vagy (nekem) újabb LG-kel (3, 3.5 Webos) sem volt képarány gondom, illetve projektorral is okés volt nálam eddig minden, bár csak s905x boxszokkal megtapasztalva...
-
Beni2360
félisten
-
Martin Eden
tag
-
Beni2360
félisten
Az az LG TV mennyi idős és mire van állítva a képarány?
Levágás nélkülit kell választani. És akkor nem kell kalibrálni semmit a boxon. Nálam a feliratok az alsó fekete sávba vannak állítva. És ha jól emlékszem menet közbeni beállításnál van egy olyan opció, hogy beállítás alapért. minden médiához. Azt megnyomod és akkor mindig az a beállítás marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest