Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
A Kodi főmenójére gondolok, ahol ki tudom választani mit szeretnék. Videos/Music/System/stb.
Találtam egy külföldi fórumot, ahol kivesézték már a problémát.Tehát nem egyedi a probléma, ahogy írtad Kodi bug. Részben van megoldás. A video acceleration beállításoknál ki kell kapcsolni az amcodecet. A lejátszás teljesítménye elvileg romlik. Ezt még nem volt időm kipróbálni tüzetesebben. Egy 1080P videóba belenéztem, az simán ment.
Egy másik megoldás egy add-on. XBMC unpause jumpback a neve. A videó folytatásakor visszateker 1 másodpercet.
Harmadik megoldás pedig a Kodi eltávolítása és az SPMC telepítése. Az SPMC egy Kodi spinoff. Koying készítette, aki az egyik tagja az XBMC csapatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest