- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
geogabcsi #3133 üzenetére
Szerintem ez nem igazán nyerő struktúra. A megfelelő az, ha van egy sorozatok mappa, alatta a sorozat neve, és ez alatt az évadok.
Tehát például így:
Sorozatok
The 100
The.100.S01.1080p.BluRay.DTS.x264.Hun-HOONIGAN
A visszatérők S02 1080p
The 100 S03 1080p
The.100.S04.1080p.BluRay.x264-SHORTBREHD
S05Látszik, hogy az 5. évadnak én csináltam mappát, azért mert ebből még nincs évadpack, hiszen jelenleg sugározzák, még nincs kint egyben, ezért az S05 könyvtár alá töltöm le őket egyenként. De így a jó, mert a Kodi egyértelműen be tudja azonosítani.
ps. a 3545-ös hsz-nél beremegtem, kicsit korán küldtem el, figyelmen kívül hagyható.
-
Ejelhar
senior tag
-
Dolphine
addikt
válasz
Sorozatoknál lehet, hogy kipróbálnám azt, hogy egy sorozat külön évadai egy könyvtárba.
A sorozatok könyvtárban Nálad, külön könyvtárakban vannak a Handmaids Tale részek. Én úgy csinálnám (nálam így van), hogy a Sorozatok mappán belül létrehozok egy főkönyvtárat a sorozatnak, Nálad ez a Handmaids Tale és ebbe a könyvtárba teszem bele az összes részt!
Nálam így néz ki: -
geogabcsi
tag
válasz
Úgy néz ki nem én vagyok a ludas! A Kodi-nál a Film menüponthoz hozzárendelem a NAS/video/filmek mappát, eddig oké, lemegyek egy menü pontot, ott a Sorozat menüpontban belépek a szakasz beállításhoz és ott már a filmek ott vannak, nincs értelme, akkor oda tegyem a sorozatot! Ha oda teszem és a filmeket kiveszem, akkor a Film (Kodi) menüpontban már nincsenek a filmek. Törlöm az egész sorozat menüpontot és megpróbálom újra!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest