- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Van egy X88 Pro X3-as boxom, CE-vel. Pár hónapja feltettem rá a Nexust, ill. beállítottam a médiatárat (szerverről filmek és sorozatok SMB-n megosztva). Viszont az őrületbe kerget. Egyrészt, ha bekapcsolom a TV-t, elindítok egy Netflixet, vagy Youtube-ot, és egy idő után magától átvált a HDMI-re, a box-ra, elindul a CE. Annak ellenére, hogy a TV-n ki van kapcsolva a CEC! Így meg végképp nem értem, miért indul el akkor a CE is
A másik gondom, hogy valami nem ok a médiatárral. Be van tallózva rendesen a filmek és a sorozatok mappa is, a sorozatok rendben vannak, de a filmeket valamiért nem látja, vagy legalább is csak 2-3 jelenik meg talán. Na úgyhogy csinálnék valami gyári visszaállítást a CE-n, vagy legalább is a médiatárat kellene kukázni, ami most be van állítva. Ezt hogy tudom megcsinálni? Meg kikapcsolom a CEC funkciót a CE-en is, hogy tutira ne kapcsoljon be a TV-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest