Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4493) zseko válasza Beni2360 (#4492) üzenetére


zseko
veterán

Ne haragudj meg érte, de szerintem nem érted mit írok. Már WINS beállítást, vendég fiókot, felhasználónév/jelszó páros beírást, mindent idehozol, miközben eddig ezek nélkül is ment, és megy is, minden más eszközzel és programmal ami a hálózaton van, ahogy írtam is. Nem vendégfiókos megosztást használok, hanem a legalapabbat. És előbb írtam is, hogy a 18.9-es kodival működik az elérés, a 19.3/19.4-essel viszont nem, többször is oda-vissza újratelepítettem őket kipróbálni. Mivel a Kodin kívül semmi más nem változott, így ez szerintem innentől egyértelműen a Kodi hibája.
A WINS ügyfélhez amúgy nálam nem is lehet szöveget megadni, mint nálad látható, csak ip címet, és eddig azt se kellett kitölteni...

és le is játszik a mappából videót?
Persze, simán lejátssza a videókat (már amelyikhez van kodekje a beépített lejátszójának, ha azzal akarnám nézni), és oda-vissza tudok másolni, törölni, könyvtárat létrehozni, bármit csinálni (persze csak akkor ha a Win-nél nem csak az olvasást engedélyeztem a megosztásnál, hanem az írást is, természetesen).

De ott is kellenek az adatok.
Nem, nem kell. Magától megtalál mindent ami a hálózaton meg van osztva, és magától kitölti az adatokat (amit utólag tudok szerkeszteni, ha akarom) [kép1] [kép2]

A VideoLAN nálam is kéri az adatokat, de ami nincs, azt nem tudod megadni. Nincs felhasználóneves-jelszavas hozzáférés beállítva a megosztásokra a gépemen, ki van kapcsolva. Ami működik is, hiszen írtam, hogy több más eszközzel, pc-vel, és appal, programmal elérhető.
Simán le kell okézni 2x az üres adatokkal és megy tovább. Sajnos minden mappába lépésnél, valamint video elindításnál el kell ezt játszani, tehát ez se tökéletes, de működik. És nem, a Kodiban sem kellett eddig megadnom semmit.

Egyetlen dolog változott meg csak: a telepített Kodi verziója.

HR24.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.