Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeGoka89
újonc
Üdv mindenkinek! Adódott egykis probléma mivel újdonsült android box tulaj lettem amivel még nem is lenne probléma hanem inkább azzal hogy hiába telepítem a Kodi nevű programot a kis kütyüre nem akaródzik látszódni sehol se! Tehát felraktam már a Kodi websiterol külön akkor se lehetett újra megnyitni ha már egyszer kiléptem belőle , ha pedig az áruházból teszem fel szinten csak onnan tudom megnyitni mert a programok között se találom! Tehát a telepített alkalmazások között nincs, viszont az áruházban látom!
A android box neve t98 xgody ! Hátha van ilyen problémája másnak is és tudna nekem segíteni ebben mert kissé idegesítő hogy állandóan be kell lépni az áruházba ha meg akarom nyitni a programot! A válaszokat előre is köszönöm !( ismeretlen források engedélyezve vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest