Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeGoka89
újonc
válasz
junkpod
üzenetére
Üdv!a gyári visszaállítás már megtörtént ! A gyári médiálejatszo is viszi a dolgokat rajta ,, dts Hang megy rajta 4Tb USB 3.0 -ròl filmezek rajta szóval szerintem ennyi pénzért teljesen jó,, egyenlőre ezt az egyetlen hibát nem tudtam kiküszöbölni szóval szeretném megtartani !

-
LeGoka89
újonc
Üdv mindenkinek! Adódott egykis probléma mivel újdonsült android box tulaj lettem amivel még nem is lenne probléma hanem inkább azzal hogy hiába telepítem a Kodi nevű programot a kis kütyüre nem akaródzik látszódni sehol se! Tehát felraktam már a Kodi websiterol külön akkor se lehetett újra megnyitni ha már egyszer kiléptem belőle , ha pedig az áruházból teszem fel szinten csak onnan tudom megnyitni mert a programok között se találom! Tehát a telepített alkalmazások között nincs, viszont az áruházban látom!
A android box neve t98 xgody ! Hátha van ilyen problémája másnak is és tudna nekem segíteni ebben mert kissé idegesítő hogy állandóan be kell lépni az áruházba ha meg akarom nyitni a programot! A válaszokat előre is köszönöm !( ismeretlen források engedélyezve vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- XPEnology
- Battlefield 6
- Formula-1
- New World - az új Amazon MMORPG
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- OLED TV topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest