Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicsko
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Inkább "online" tartalom fogyasztására használom, így nincsenek tesztfájljaim. De ha van tesztcsomag, és eláruljátok merre találom, szívesen nekiesek
Amit én eddig negatívumként tapasztaltam, hogy bár elvileg CEC képes, nyomát sem találtam a beállításokban. Illetve hogyha 5.1-es hangot akartam áttolni passthrough segítségével, akkor jelentősen csúszott a hang a képhez képest. És kicsit kellett az android bugyraiban matatni, hogy képes legyen multitaskolni az oprendszere. De ezteket leszámítva nincs baja, a fullhd-ig felfele minden akadásmentesen megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy SONY WH-CH700N bluetooth fejhallgató
- ÚJ! Hyperx Cloud III S Wireless Gamer fekete fejhallgató - dobozában!
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amit én eddig negatívumként tapasztaltam, hogy bár elvileg CEC képes, nyomát sem találtam a beállításokban. Illetve hogyha 5.1-es hangot akartam áttolni passthrough segítségével, akkor jelentősen csúszott a hang a képhez képest. És kicsit kellett az android bugyraiban matatni, hogy képes legyen multitaskolni az oprendszere. De ezteket leszámítva nincs baja, a fullhd-ig felfele minden akadásmentesen megy rajta.