- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicsko
tag
válasz
junkpod #2039 üzenetére
Inkább "online" tartalom fogyasztására használom, így nincsenek tesztfájljaim. De ha van tesztcsomag, és eláruljátok merre találom, szívesen nekiesek
Amit én eddig negatívumként tapasztaltam, hogy bár elvileg CEC képes, nyomát sem találtam a beállításokban. Illetve hogyha 5.1-es hangot akartam áttolni passthrough segítségével, akkor jelentősen csúszott a hang a képhez képest. És kicsit kellett az android bugyraiban matatni, hogy képes legyen multitaskolni az oprendszere. De ezteket leszámítva nincs baja, a fullhd-ig felfele minden akadásmentesen megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest