- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
No: ugyebár a kezdeti problémám az, hogy nem ismeri fel a Kodi a sorozatokat átnevezés nélkül, átnevezgetni meg nem akarok, mert akkor nem tudom visszaosztani.
Plexet először asztalin próbáltam, Win10 alatt felismert mindent, utánna egyben átmásoltam egy Ubi Server alapú szerverre, arra is felraktam a Plex szervert, W10-ről töröltem, erre szinte semmit nem ismer fel.
Ekkor néztem meg a Serviio-t, az felismert mindent, viszont Kodival nem igazán működik együtt, a borítóképek is pl pixelesek, meg szeretném azért kihasználni a Kodi által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat
Twonky meg fizetős, nem?Ezért jött az ötlet (merthogy a filmeket jól felismeri), hogy nem-e lehet egy infófájlt csinálni, ami megadja a Kodinak, hogy ez melyik sorozat, és úgy ismerje fel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Milyen házat vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest