- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Aktív témák
-
Zenty
őstag
Igen a kocka 3 szépen szolva sírva elszurták az egészet ahogyan illeni szokott egy jó filmü sorozatnál.
Kb ilyen csillagközi invazio 2 szintü film lett!
A kockába nem illik bele a morbid horror vigjáték szerüség stilus(sőt semmilyen vicc ne legyen benne+ szerintem ebben részben voltak a legpocsékab szinészek is! Viszont a kép és a látvány elmegy!
De sokkal jobban is meglehetett volna forgatni én is jobban tudtam volna nem kell nagy ész hozzá!
Ha valaki megnézte majd elmondom mire gondoltam máshogy!
Az 1 részben az a lényeg ,hogy hosszan bemutatják a kockát és hogy milyen szar lehet bent lenni is kilodni stb ott még alig lehet valamit megtudni! 2 -be a hiper kocka az uj fajta játékszer mutatják be! Itt annyi azért kiderül ,hogy hadsereg vagy a kormány áll a háttérbe és ,hogy kiket alkmaznak épités ügyileg!
3-ba végül kiderül miért csinálják mind ezt és ki csinálja. Igaz értelmetlen az egész mert össze vissza a írhaták forgatökönyvet és ilyen hülyeség lett belöle pláne a vége! Ha már 3-dik rész akkor valszeg befejező rész is(legalábis annak tünik)és akkor már ugy is csinálják már meg vazzeg!
Tegnap láttam 3 madik részét ,de nagyon felhuzott ,hogy lehet igy elszurni.....
Még uwe ball is jobban megcsinálná komolyan
Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- VEVOR 3040 CNC
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest