- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
papg79
tag
A helyzet az, hogy a héten feltöltettem a klímám, néztek nyomáspróbát is, mert az előző helyen, ahol töltettem, azt mondták, hogy valószínűleg szivárog, de ők nem tudtak nyomáspróbát csinálni, ők csak töltenek, így egy kifejezetten klímával foglalkozó szervízhez. A lényeg, hogy megnézték a nyomást, és végignézték a rendszert, de ők úgy találták, hogy nem szivárog sehol, így feltöltötték. Átvettem az autót, de alig használtam fél órát a klímát, hirtelen meleget kezdett fújni. Röviden, meghalt a kompresszoron a mágneskuplung. Nekem a cseréjére elég borsos árat mondtak, és az érdekelne, hogy cserélt-e már valaki mágneskuplungot klímakompresszoron? Mennyire lehet bonyolult?
-
papg79
tag
Sziasztok! Van egy Vw Sharanom, 2003-as, 1.9 PDTDI. Ma elvittem klímáshoz, hogy nézzék át, mivel nem érzem valami combosnak a hűtését. Nyomáspróbázták, és kiderült, hogy ereszt a rendszer, 700g-ból, kb 500 g volt meg, pedig kb. egy hónapja töltettem. Annyit mondtak, hogy bontani kell, hogy megtalálják, hol szivárog. Tudom, hülye kérdés, de vannak tipikus helyek, ahol ereszthet? Volt valakinek hasonló problémája?
-
Sziasztok!
Klímatisztítással kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok.
Észrevettem, hogy egyes klímabombánál azt írják, hogy menjen a klíma a fertőtlenítés közben, míg más klímabombán pedig nem írja, csak a belső keringtetés használatát.
Ha nem kapcsolom be a klímát a kocsiban, csak a belső keringtetést, akkor is áthalad a levegő a klíma hőcserélőn?Köszi a segítséget előre is,
Ndrew
(Renault Scenic 2. 1.9 Dci ) -
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Mitsubishi Outlander (2005) tipusu automba a motor beinditasat kovetoen ha bekapcsolom a klimat akkor eros kerrego hang hallatszik a pedalok iranyabol. A gazpedalon is erezni a remegest ekozben. Keszitettem rola egy rovid videot. A link lent.
https://youtu.be/rLlv8xMSf40Ha barkinek van otlete vagy tapasztalat ezzel a problemaval kapcsolatban akkor legyen kedves megosztani azt velem.
Elore is nagyon szepen koszonom!
-
zozoz1
aktív tag
-
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Nem találtam autóklímás topic-ot, ezért jó régről, de ezt felhoznám...
Nagy a baj
2010-ben vettem egy Punto-t....üres klímarendszerrel.....feltöltettem festékes gázzal....nem találtuk meg a hiba forrását....3 évet szenvedtem vele, 6szor töltettem újra, festék, volt hogy a komplett renszer -már amit lehetett- ki lett véve, és nitrogén + kád kombóval néztük hogy hol szivárog...de semmi.
2.5évvel ezelőtt egyik ismerősöm ajánlott egy klíma tömítő anyagot -sajnos a nevére már nem emléxem- amit bele is nyomott, és csodák csodájára, a 2-3 hetes klímás periódusom kitolódott..kb idáig. 2.5 évre rá, most jutottunk el odáig, hogy a szivattyú be-ki kapcsol, a rendszer "lélegző" hangokat hallat,
Felhívtam egy helyi klímást, hogy mi a problémám, ő hüldezett s sajnos nembiztos hogy meg tudja csinálni.
Ez a tömítő adalék ilyen ördögtől való? Azt tudom, hogy oxigén hatására megkeményedik....majd gondolom ha kivákuumolják, az a tömítettség remélhetőleg már bennmarad....vagy nem?! az egész rendszernek kapáltak ezzel az adalékkal? Mit lehetne ilyennel kezdeni? A klímás megijesztett kicsit.... pedig nme egy zugműhely...
Volt már ilyennel tapasztalatotok?
Köszönöm szépen!
Üdv.: Lacam
-
tkazmer
addikt
válasz
werszomjas #101 üzenetére
a digitális valószínűleg csak annyiban különbözik a nem digitális automatától, hogy digitálisan jelzi ki a hőfokot.
azt meg ugye mondanom sem kell, hogy persze mindegyik automata.
-
tkazmer
addikt
válasz
werszomjas #99 üzenetére
amennyire tudom a digitális klíma mindig automata, ellenben az automata klíma nem mindig digitális. (automata klíma: az a klíma, amelyen hőfokot adsz meg, és automatán szabályozza a befújás erősségét)
-
werszomjas
addikt
hi
mi a különbség az, automata klíma és a digitális klíma között??
-
ddanger
aktív tag
Szevasztok!
Klímás a kocsim, és arra gondoltam kitisztítanám magamnak azokat a részeket, amit bontás nélkül lehet. Gondolom a klímatisztítók is ezt csinálják első körön.
Szóval szükségem lenne tanácsra. Egy linkre, vagy egy hozzáértő leírhatná nekem hogyan csináljam mit vegyek meg stb.
Elég érzékeny vagyok a levegő minőségére, és amikor kikapcsolom a klímát számomra kellemetlen levegő jön be. Valszeg a műszerfalban lévő elpárologtató okozza.
Nem értek hozzá, de nem akarok fizetni érte. Inkább megcsinálnám magam.
Tud valaki segíteni, hogyan kezdjek hozzá a klíma tisztításához? -
AMD The Best
tag
sztem KLIMA nélkül nem lehet el viselni ezt a meleget fölegg nem egy hosszab úton!!!!
-
ddanger
aktív tag
up
-
ddanger
aktív tag
#88?
-
Jégkokó
veterán
Engem pl nagyon zavar a kocsibamn a klíma, főleg ha hátúl ülök és a arcomba jön a hideg levegő.De ha elöl ülök akkor is rossz, mert a hideg levegőtől megfájdul a szemem, és tisztára rosszúl érzem magamat.De ez igy van ha egy nagyobb hipermarketben vagyok és ott megy a klíma, persze ott is ész nélkül nyomják
-
Pompi
nagyúr
''Töltéskor érdemes kérdezősködni, hátha tudnak mondani valamit, hol szökhet el a közeg - bár állítólag ha egyszer szétment a klíma, akkor már nehéz és drága javítani, leginkább évente töltögetni lehet.
Ennyire azért nem misztikus a dolog. Nem vagyok szakember, de saját autóimnak klimameghibásodásai alapján bepillantást nyertem párszor autóklíma szerelésekbe.
Egyrészt ha valahol szökik a gáz, akkor színezett gázzal töltik fel, így speciális fénnyel és szemüveggel meg tudják keresni, hogy hol. Egyszerűbb esetben lehet, hogy valamelyik szelep ereszt, vagy eltört, elrepedt valahol egy cső, esetleg maga a hűtő ereszt (pl elrohadt), aztán lehetnek a kompresszorral is bajok, pl csapágy. Mindent meg lehet javítani úgy hogy nem kell utána töltögetni.
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Ma már nagyon sok klímás van. Egyesek akár házhoz is jönnek.
Egy korrektnek tűnő szervizhálózat: www.autonet.hu - nekem egy egyszerű problémával nagyon készségesen segítettek a kerepesi úti egységnél.
Töltéskor érdemes kérdezősködni, hátha tudnak mondani valamit, hol szökhet el a közeg - bár állítólag ha egyszer szétment a klíma, akkor már nehéz és drága javítani, leginkább évente töltögetni lehet. Ezért javasolják, hogy minden évszakban 1-2 hetente minimum járassuk meg, hogy megforogjon a közeg, ami egyben az alkatrészek és a tömítések kenését is adja. Ha fél évig áll, az alkatrészek beállhatnak, a tömítések kiszáradnak.
Személyautóba utólag klímát beszerelni általában gazdaságilag értelmetlen - esetleg ha saját magad tudod szerelni, akkor bontóból érdemes vadászni. Másként a sok munka miatt nagyon drága, plusz sokmindent szét kell szedni, beépíteni, cserélni. -
ddanger
aktív tag
Szevasztok!
Klímás a kocsim, és arra gondoltam kitisztítanám magamnak azokat a részeket, amit bontás nélkül lehet. Gondolom a klímatisztítók is ezt csinálják első körön.
Szóval szükségem lenne tanácsra. Egy linkre, vagy egy hozzáértő leírhatná nekem hogyan csináljam mit vegyek meg stb.
Elég érzékeny vagyok a levegő minőségére, és amikor kikapcsolom a klímát számomra kellemetlen levegő jön be. Valszeg a műszerfalban lévő elpárologtató okozza.
Nem értek hozzá, de nem akarok fizetni érte. Inkább megcsinálnám magam.
Tud valaki segíteni, hogyan kezdjek hozzá a klíma tisztításához? -
GodHeart
senior tag
hát felhozom egy kicsit a témát és remélem vannak kereskedő emberek itten a ph!-n!
Nos lenne itt egy Honda Civic 99-es 5ajtós. És kéne bele klíma. Konkrét árajánlatokat várok, akik be is tudnák ezt szerelni. Hivatalos Honda szervízben elküldtek, hogy már nem gyártanak, de valaki mindig tud 1-2-őt szerezni -
válasz
Latissimus Dorsi #84 üzenetére
Hát az nem olyan egyszerű sajnos. Vagy szerzel bontóból egy pontosan ugyanolyat, és akkor be tudják szerelni, vagy komplett kell beépíteni az újat. Annak az esélye, hogy pont olyat szerzel gyakorlatilag zérus...
Nekem a ritmómban még a kompresszor is benne volt, mégse tudtam hozzá szerezni cuccot. Annyit meg az egész autó nem ért, hogy új klímát tetessek bele. Ment is alkatrésznek az egész -
Latissimus Dorsi
senior tag
Na akkor én is kérdezek.
Az kocsim eredetileg klímás volt, de az előző tulaj megtörte az orrát és a klíma ment a kukába. Tehát a belső térben elvileg nem kellene semmi átalakítást csinálni, ''csak'' visszapakolni bele valamilyen klímát. A főtengelyről lehajtás is megvan ott sem kellene variálni.
Így vajon mibe fájna?
Remélem van valami klímadoktor közöttünk -
e.vid
senior tag
Klíma töltés ügyében ( opel) itt Bővebben: link érdeklődj, biztos tudnak ajánlani olcsó és megbízható helyet
-
Andie
őstag
Milyen gummákat dobsz fel? Énis épp most újitottam!
Toyo Proxes T1S, 205/50/R15
szerk : nem müködnek a direktlinkek(copy-paste)
Bővebben: link http://free.x3.hu/andiemondeo/toyo/toyo1.jpg
Bővebben: link http://free.x3.hu/andiemondeo/toyo/toyo2.jpg
19 volt darabja. Ha kell, megvan még a kontakt.
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
A Ford Solymárnál. Mondjuk nemvolt hót üres, volt benne némi nyomás még. Tehát lefejtették és visszapótolták a hiányzó mennyiséget.
De van tán Gyálon is egy klimás srác, az még olcsóbban tölt, csak nekem más is aktuális volt akkor. Rákérdezek, hogy csak a Mondeo Klubnak, vagy mindenkinek ilyen olcsón dolgozik? -
e.vid
senior tag
Utólag beépíteni nem érdemes (nem térül meg eladáskor) Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
beszerelés:
Bővebben: link -
capafog23
őstag
Kell a klíma az autóba, ha nem akarunk megfőni csak nem kell neki annyira tolni ha nem akarunk megfázni!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat nem vot konnyu de mara megtanultam hogy joizuen rohogej a baromsagokon:- ))) Es asszem eszt amai napon nehez lesz uberelni!!!:- )))
Megyek benevezema nap totyikjai koze:- )))
udv
neduddki
p.s. akinek nem ingfe ne vegye magara:- )))) -
tildy
nagyúr
Dehogynem kell, mert különben nem érzem jól magam... Lehet hogy terhelem vele a szervezetem, de még mindig jobb mint ha megszólják az embert, illetve ha nem érzi jól magát az ember a bőrében.
Ha lenne lakásklíma tuti 19 fok körül járatnám... Télen is 0-ra veszem mindig a konvektort....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
viharhozo #61 üzenetére
Sajnos aza baj, hogy nem az izlésé.
Hanem higiéniai, és egyéb lelki dolog...
Don vittorio:azt hiszem beszéltünk már róla, hogy nekem sem oké valami a szívemmel, mert nagyon hamar elfáradok, qpert sem tudom elfutni a vérnyomásom alacsony, de a pulzusom kis hegyen gyaloglástól is felmegy 170-190re...
LEhet el kéne mennem egy kardiológiai kivizsgálásra (főleg hogy pl. fater cukorbeteg és 40 évesen kapott infarktust, és hasonlóan nem bírja, soha nem is bírta amelget)
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Az autóba meg kell venni a kompi rögzítőbakot (kompi 150-200k),ki kell építeni a csővezetéket,be kell rakni a hőcserélőt a (hűtő elé)Be kell építeni az elpárologtatót,ami a teljes műszerfal megbontásával jár (nem kell ecsetelnem egy mai modern autóban mennyi kanóc szaladgál itt)A magas beszerelési költségek miatt nem is szokta nagyon bevállalni senki az ilyen munkát
-
viharhozo
addikt
Izles dolga. Ha kint 35 fok van, es beul melled vki a 18 fokos autoba, az hetszentseg, h megfazik.
Eppen tegnap voltam egy eloadason, az eloterben 40 fok (tetoter), belul klimatizalt 20 fok. Kenytelen voltam elkerni az asszonytol a kardigant, mert egyszeruen szetfagyott a hatam. -
viharhozo
addikt
Ja, nyilvan 5k-ert lebontjak a fel autot, mert szerelmesek beled.
-
-
feise
aktív tag
nem tudom miért nem jönnek elő valami újja, amit nem kell folyton tisztítgatni, nem zabál, stb.. gondolom az autókban is lesz majd lassan valami árcsökkenés, mint a split klímák esetében.. tavaly még 100 alatt nem volt klíma, most 25-ért is van!
-
Digital
addikt
Szerintem hívj szerelőt,ha olyan régi a klímád ráférne egy alapos belső tisztítás,és valószínű hogy hűtőközeg pótlásra is szorul
A fertőtlenítő cuccokat mindíg az elpárologtatóra kell fújni,ablakklíma esetében a szobában lévő ''radiátorra''Pesten sajnos nem vagyok nagyon ismerős,próbáld meg guglit...
-
Andie
őstag
No egen, igaz az, hogy csak az tudja igazán értékelni a klimát, aki tudja, milyen nélküle és vele (a nőkkel is igy van).
Nekem megint elment a gáz a rendszerböl a télen, igy mikor május elején bejöttek az elsö meleg napok, hiába nyomkodtam szegényt, csak meleg levegőt fújt az arcomba. Úgyhogy gyorsan utántöltettem, 9 rongyért, és mostmár frankó, 7 fokos levegőt tol az utastérbe
A hétvégén asszem belehaltam volna, ha nincs. 60 fokosra felhevült kasztniba beülni, belül süt a meleg, mint a hamburgeresnél, egy pillanat alatt megfájdult a fejem. Gyorsan kiszellőztettem 60nál, ablak fel, klima be, és 5 perc múlva 18-20 fok volt.
Még tegnap este 8-kor hazafele jövet az M5ösön is klimáztam, mert ha kikapcsoltam, szakadt rólam a viz. 160nál meg nem egészséges nyitott ablakkal utazni
Úgyhogy a fogyasztást kicsit megnyomtam talán, de legalább kellemes hüvösben utaztam. Mindenkinek javaslom, hogy ha új autót vesz, az extrák között első a klima legyen.
Utólag beszereltetni valóban elég drága, és nem minden motortérbe fér be szépen. Akkor aztán megy a kókányolás, a csö jobbra-balra hajtogatása, teljesitmény-vesztés. Nekem 1 éve, mikor elöször jött a gyanú, hogy elment a klimagáz azt mondták, hogy ha kompresszor, akkor készüljek fel egy 150ezres tételre. Tehát csak a kompi 150, plusz csövezés, szerelés... sztem 3-400 között reális az ár.
Persze biztos van aki ennél olcsóbban is megcsinálja, kérdés hogyan, és milyen anyagból? -
Semennyit. Mi köze a szívnek ehhez? Ha túl hidegre hűtöd a kocsit, akkor legfeljebb elkezdesz fázni, és a bőröd reagál. Az a lényeg a klímánál, hogy annyira kell beállítani, hogy pont jól érezd magad. Ha 23 fokban érzed jól magad, akkor annyira, ha 25-ben, akkor annyira. Inkább azzal lesz a baj, amikor kiszállsz a 40 fokba. Akkor elkezdesz izzadni, mint a ló, mert a tested reagál a túlmelegedés ellen. De az, hogy a klíma csinál 23 fokot, attól az égvilágon semmi bajod nem lesz...
-
feise
aktív tag
-
tildy
nagyúr
Ha nem sokat megy ki az ember, akkor nem sokat. Ha midnen utcasarkon kiszáll , akkor persze eleget...De ha csak annyit csinál, hogy a 22 fokos lakásból, kimegy a kocsijához és beszáll a szintén 22-25 fokba, majd a munkahelyénél bebattyog a parkolóból a klimatizált kis irodába ,. akkor szintén nem sokat...
35 fokban igenis legyen a kocsi jó 10-15 fokkal hidegebb. Meg a lakás is. (hála égnek az nálunk klíma nélkül is annyi...)
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
#31#32 próbáljátok ki,legfeljebb évek múlva b...tok az izületeiteket
-
feise
aktív tag
nah.. én 7A-t láttam nyitott ablakokkal (klímás volt) akkor kicsit meghökkentem! gyári klímával meg minden extrával tényleg csak az a baj, hogy szinte TUTI átvágnak.. michelin helyett kínai gumi, gagyi ablaktölrő, stb egy drága autón is... miért pont a klímával elnnének tisztességesek. talán ha valaki tud behozni egy újat máshonnan...
-
tildy
nagyúr
Ezt mondják a házakban levő klímákra is...Na én meg erre akkor azt mondom, hogy ha odakinn -10 van, akkor legyen a kocsiban is és a lakásban is -4
Szvsz hülyeség ez a ekkora difi lehet a kettő közt dolog. Akkor télen se fűtsenek be az emberek,. mert káros a -10ről bemenni a +25be... -
Kraptor
őstag
A sofőr klimatizálva van
Pontt azért raktak a tetejéra olyan hodály klímát, hogy elbírja a megterhelést és gyorsan lehűtse a teret. Egyszer láttam egy olyan buszt fentről és nagyon brutál ami rajta van
Én a 86-on szokrtam utazni de ott nem is hideget fúj a klíma, hanem langyosan meleget az pedig semmit se ér. Ablakokat meg nem lehet kinyitna mert bevannak reteszelve
direkt, amit meg is értenék, ha nyomatnák egy kicsit jobban a klímát.
Opelná az új Astrára 240K a klíma. -
süti5
őstag
Mostvettem autót, és egyetlen extárt kértem: a klímát
Nincs benne se szervokormány se elektromos bizbaszok, de ilyenkor nagyon jó tud lenni a klíma
Digital: tudnál esetleg segíteni abban, hol lehet ilyen klímatisztító-fertőtlenítő spray-t kapni Pesten, illetve hogy ablakklímánál hova kell fújni?Van egy régicske otthon és szeretném beüzemelni, de többen ijesztgettek ilyen fertőzésekkel, gondoltam, egy flakont megér a dolog. Szerelőhöz nem szeretném vinni, mer sokat kérnek
-
AI
tag
hogy lehet ilyen hülyeségen vitatkozni? Az ember alkatától függ, hogy hány foknyi hőmérsékletváltozást visel el károsodás nélkül. Van akinél ez 2 fok, van akinél 50. Ilyen farokságon rágódni...
-
feise
aktív tag
persze itt nem csak a közérzet lenne a fontos, hanem a a balesetmegelőzés.. óhatatlanul is elbambulsz a nagy melegben, törölgeted magad stb.. közben simán becsúszol egy pirosba, vagy átmész szembe stb... Sztem az új kocsikban legalább olyan fontos és alap dolog lenne a klíme, mint a légzsák, ABS... Volvo busz.. ilyen szempontból ott a sofőrt mindenképpen klimatizálni kellene, az utasteret.. hááát.. AKKORA ajtók vannak rajta, + a sok hülye még kinyitja az összes ablakot, mikor megy a klíma.. GRAT! és nem tom miért pont olyan buszok a klímásak, amik 100 m-enként megállnak..
-
Digital
addikt
Most fejeztem be egy autóklíma tanfolyamot,ott azt tanították hogy az 5-6 fokos hőmérséklet diferencia az egészséges!
-
Kraptor
őstag
A házi klíma kevesebbe kerül mint kocsiba, szerintem.
-
tildy
nagyúr
2. Hehh... Nem sokkal.
Én már 25fokban is , szinte mint a ló...
Hameg már izzad mindkettőben, akkro tökmindegy, jószagúan úgysem fog beérnia munkahelyre.
2. jahm, melegben teljesen felforr az ember agyvize.
Nekem tuti kell kocsimba majd klíma , ha veszek, mert az iylen időt máár nem lehet épésszel bírni. -
Goose-T
veterán
Kösz az eddigi infókat. Mennyibe kerülhet átlagosan egy klíma beszerelése? 50-100 rugóból kijön vajon? Árakat nem írtak egyik honlapon sem...
-
Vangelis
félisten
Oké, azért köszi.
-
dabadab
titán
18 fokba hirtelen beszallni a hosegbol nem is igazan kellemes, es art is (masoknak: neked lehet, hogy mar nem).
-
Kraptor
őstag
Hát én most pulcsiban ülök az irodában
-
dabadab
titán
Ket ok miatt:
1. Ha kint 35 fok van, akkor az autoban siman 40 fole mehet a homerseklet
2. Nyilvan 28 fokban joval kevesse izzad az ember, mint 35 fokban.
3. Nem csak az izzadasrol van szo, hanem az altalanos komfortrol: szombat delelott vegigmentem az M3-ason, es a hosegben az emberek teljesen meg voltak gargyulva. -
Vangelis
félisten
Azt észrevettük, hogy száltál már, be...de miért nem ezzel kezdted amikor ide jöttél
, akkor egyből megértettünk volna sok mindenet.
Egyébként van már valami fejlemény a cuccal????
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
18C az okés
-
mahatma
aktív tag
Hát azért ha a kinti 35 fokról beszállsz és negyed óra múlva már csak 20 fok van, azért attól lehet egy-két bajod, nem most, majd évekkel később.....
-
Kraptor
őstag
Hát nekem eddig mindegyik gyári levitte úgy mint az állat, egyedül a Citröenekbe volt nagyon gyengusz klíma és ott tényleg nem lehetett nagyon hideget csinálni és sokáig tartott míg hideg lett. A Volkswageneknek elég jó a klímájuk, de az amcsik az igaziak...azok lehűtenek mint atom
.
Láttam egy jó házi klímát egy buszon. Egy ''sima'' LG volt rárakva kültéri egység ott figyelt a busz hátulján, nagyon baró voltAz új Volvo buszokon van klíma de nem nyomnak semmit és rohadt meleg van mindig bennt, pedig tutkó lehetne nyomatni őket mert akkora klima van a busz tetején mint atom.
-
viharhozo
addikt
Mi a joegnek neked nagyobb teljesitmeny? Amikor kint 35 fok van, bent sem erdemes 26-28tol kevesebbet csinalni.
-
Notes
senior tag
Lehet. Azért kérdezz meg egy-két embert akinek van ilyen utólag beszerelt klímája, mert elég ilyesztő a dolog. Gyakorlatilag az egész műszerfalat lebontják a beépítéskor. Na most azt úgy már nem fogják neked visszatenni mint a gyárban, ergo kezdődnek a zörgések, nyikorgások. De ne legyen igazam! Szóval legjobb a gyári klíma. Bár a legalsó kategóriában gyakran a gyári klíma sem gyári, hanem a magyar importőr teteti a kocsikba utólag, szal ugyanaz.
-
Goose-T
veterán
Üdv!
Marha meleg van mostanság. Reggel 3/4 9-kor már 31 fok volt, amikor jöttem melózni. Az ablakot már hiába tekerem le, szétizzadom magam, mire 15-20 perc alatt beérek kocsival. Arra gondoltam, hogy klímát kéne szereltetni a kocsiba. Szétnéztem a neten, de csak egy-két céget találtam, azoknak a honlapján sem írtak semmi konkrétumot. Lehet-e szerelni a kocsimba utólag klímát? Mennyiért raknák vajon bele? Remélem, van itt pár, ilyen témában tájékozott ember. Az autó egy Skoda Felicia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest