- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Robigó
csendes tag
Üdv!
Egy pirospont jár crazi-nek egy acer aspire 5100 burkolat és touchpad eladásáért. Gyors, megbízható előre utalásnál is.
-
Barnabas
csendes tag
MK VII fórumtársunknak egy PHiros pontot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (Nokia E72)
Köszönöm. -
lorcsi
veterán
kérnék egy pirosat atike-nek ezért az üzletért (pendrivet vettem tőle
korrekt volt és már másnapra meg is érkezett -
opeter87
senior tag
FuRiONight fórumtársnak kérnék egy piros pontot, egy HTC One fóliát vásárolt tőlem. Minden rendben, a megbeszéltek szerint ment. Mindenkinek ajánlom!
-
cinkoxid
senior tag
torocsik kollégának jár a piros pont ezért az alaplapért és cpuért
asdf2 - VGA ; Alaplap
metzgabe - PSU
Keiro - fényképezőgép
geza118899 - PSU; ház -
szeretnék egy piros pontot kérni _MG_ fóru,mtársnak korrekt megbízható csak ajánlani tudom egy 8470P laptop vásárlásáért
Köszönet érte!
-
_MG_
csendes tag
Kérnék ezért az üzletért egy pirosat alfa156 kollégának ! Korrekt eladó ! +++++
-
S'trange
csendes tag
szeretnék piros pontot kérni Töki bácsi kollégának, ezért a vásárlásért: HD4870. Korrekt ember, minden úgy ment ahogy megbeszéltük.
-
onereborn
tag
Szeretnék piros pontot adni Boki1982 ujjoncnak ezért az IBM NetVista P3 (933MHz) konfig-ért
-
klac
aktív tag
Piros pont jár zuhi_ nak, mert megkeresett és küldte a Hitachi elektronikát vinyóval együtt.
-
Prof01
veterán
Nagy piros pont jár ultrasound kollégának a korrekt és gyors üzletért!
-
FuRiONight
addikt
Pirospont Dan86-nak a szilikon tokért, és opeter87-nek a fóliáért!
Mindkét eladó korrekt és gyors, ajánlom őket!
-
Üdvözletem!
Szeretnék kérni egy piros pontot Nyurga kollegának ezért az utolsó akkumulátorért. --> 1 × ThinkPad T400s Series 6 Cell Lithium-Ion / 11.1 V / 3.9 Ah Battery 59+ (51J0497) . Ezzel együtt a topikot zárhatom végre!
Köszönöm szépen!! -
ujhlac
tag
Szeretnék kérni nagy pirospontot parkr fórumtársnak, vettem tőle egy rakat pc guru játék mellékleteket. Minden rendben volt. Csomagolás extra szuper. Köszönöm!
-
vargadavidka
újonc
[thepityu] Pirospont thepityu-nak mert minden simán ment a vásárlás során !!
-
FRENK1988
veterán
válasz
baksaattila #3470 üzenetére
Én is viszonoznám a pirosat baksattila kollégának mert korrekten leüzleteltünk egy samsung akkut
-
baksaattila
csendes tag
FRENK1988-től vettem egy samsung akkumulátort minden rendben zajlott piros pontot érdemel ajánlom mindenkinek.
-
tiboryan04
csendes tag
dewil666 -nak jár 1 piros, korábbi üzletért korrekt és pontos.
-
Üdv
Egy piros pontot kérnék Attis086 PH társnak ezért az üzletért -
zalkatti
tag
Pakkany koleganak jar a piros pont egy korabbi uzletert. (alaplap)
Korrekt tag, vitas ugyet is rendeztuk
-
hardcastle
csendes tag
Bersekh kollégának jár egy piros ezért:
http://hardverapro.hu/apro/elado_hibas_sony_ericsson_x10_mini_pro_alkatreszne/hsz_1-50.html
Hátlapot vettem, minden a megbeszéléseknek megfelelően zajlott.
Köszönöm. -
throwaway
csendes tag
válasz
aProPeti87 #3461 üzenetére
piros pontot kérnék aProPeti87 fórumtársunknak a g.skill ramokért. gyorsan utalt és rugalmas vevőnek bizonyult
-
zuhi_
senior tag
válasz
MaxxDamage #3457 üzenetére
-
Pista78
csendes tag
Pirosat kérnék leflef kollegának a közös üzletünkért gyors és megbízható fórumtárs csak ajánlani tudom.
-
mes
csendes tag
Kérnék 1 pirosat http://hardverapro.hu/tag/forum_tag.html [link] -nak a t23 hűtőért
-
szente80
aktív tag
Tothgera30 fórumtársnak kérnék piros pontot,ezt a játékot vásároltam tőle előre utalással.
-
Goatman
aktív tag
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni ezért az üzletért egy pirosat coolcsomonak. Megbízható, korrekt, gyors partner, ajánlott!
Köszönöm!
-
garli
csendes tag
Piros pontot kérnék Landor-nak, vettem tőle egy Arctic MC0001-N-t, első PÜ-től számítva 1 napon belül már nálam volt és teljesen jól működik.
-
Mr.Csizmás
titán
pirospont korpicschess elvtarsnak a kapacitív stylusert, hogy tamogatja az analfabetizmus elleni harcot
-
pentek27
csendes tag
Szeretnék kérni ezért az üzletért egy pirosat Aduasznak.
-
Töpi
tag
Szeretnék ezért az üzletért kérni egy pirosat Biznisz Elek kollégának.
Köszönöm! -
sympatex
csendes tag
Piros pont tohotom34 számára, mert gyors, rugalmas és sokat segített abban hogy sürgősen szükségem volt tápegységre, ami remekül működik
-
Moleskin
tag
kisPIROS jár D@ni88 kollégának a Core i7 és a TP55-ös alaplap üzletekért. A türelem aranyat terem
-
Zoley3
tag
Pirosat kérnék Péter1987 úrnak,mert ezt a WD 500Gb-os HDD-t vette tőlem.Köszönöm
-
Péter1987
csendes tag
Javítás Zoey25
[link]
-
buca84
őstag
Kérnék egy pirosat lawrence2nek. Két webkamerát vettem Tőle.
Korrekt, gyors. -
blackmajesty
aktív tag
Kérnék egy pirosat Endless fórumtársnak, aki megvette a fülhallgatómat. Korrekt vevő.
-
Endless
aktív tag
Szeretnék kérni egy pirosat blackmajesty fórumtársnak egy Brainwavz R1 fülest vásároltam tőle. Nagyon korrekt, gyors, udvarias partner. Köszönöm
-
netzoli
tag
Kérnék egy piros pontot ezért, zoltan6-nak. Pontos, korrekt eladó.
-
JóGeri.
tag
Pirosat érdemel GaryFlash kolléga a vinyómért! Gyorsan lecsapott rá ott volt ahol megbeszéltük korrektül fizetett..Semmi probléma nem volt! Korrekt-megbízható PH-s!
-
GeryFlash
veterán
JóGeri. fórumtársnak jár a piros ezrét a király vinyóért
Nagyon korrekt, rugalmas üzlettárs volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
dr.simi
csendes tag
Szeretnék egy nagy pirosat bokrosolajos kollégának ezért a videokártyáért! Minden rendben volt a kártya is
-
nemeth.jani
csendes tag
Üdv, kérnék egy pirosat geza118899 fórumtársnak, ezért az üzletért.
Köszönöm. -
zohan26
csendes tag
dawide_axele kollega kiérdemelt egy pirosat ezért az üzletért.
-
Marty
tag
Piros pöttyöt kérnék spywear kollégának a 250es vinyóért.
Köszönöm a gyors és korrekt lebonyolítást.
-
bazsy1981
tag
szeretnék egy pirosat lordmorden kollégának ezért az üzletért!
-
delete76
csendes tag
Én is szeretnék kérni egy pirosat rx7tomy-nak a gyors,korrekt üzlethez. http://hardverapro.hu/apro/wayteq_hd_95_cx/hsz_1-50.html
Köszi -
gooool
őstag
Piros pontot kérnék faresz5 kollégának, memóriakarit vettem tőle.
-
Ratchent
csendes tag
Kérnék egy pirosat [vlcsko82] fórum társnak ezért az üzletért >> [link], ajánlom!
-
Dr.Adonisz
tag
bacsko42 részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11