- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Imaking89
csendes tag
válasz
Andrewstarr #17181 üzenetére
Pirosat kérnék Andrewstarr fórumtársnak egy kiváló PenDrive-ot vásároltam tőle gyors pontos korrekt eladó ajánlom mindenki figyelmébe!
1000 köszönet!
-
Kiglerx
tag
Angry Birds kollégának kérnék Piros pontot. Lenovo bill-t vettem tőle. külön köszönet a késő szállításért. Rendes eladó, csak ajánlani tudom
-
bkadar1
tag
themebuilder még mindig a legjobb eladó a hardveraprón 3x is piros!
-
nighthawk2
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni repair kollégának a kiváló nyomtatóért!
-
Drizzt01
őstag
Szeretnék kérni egy hatalmas pirosat Bari mesternek ezért a remekműért . Nagyon meg vagyok vele elégedve ,. Messzemenően türelmes és alapos kollégát ismertem meg a személyében .
-
Gorcsev
tag
válasz
szoke.2004a #17117 üzenetére
Nagy piros pontot kérnék szoke_2004a kollégának a korrekt üzletért.
-
HSanyi
tag
Piros pontot javaslok fachmann kollégának.
x820 GPS-t vettem Tőle.
Minden a leírtaknak megfelelő volt, pontosan azt kaptam, amit vártam.
Köszönöm!
-
osztraksajt
őstag
t34 fórumtársnak igényelnék egy pirospontot a gyors és korrekt üzletért, ezt a HDD-t vettem tőle jó árban. Korrrekt eladó.
-
Beya
tag
Piros pont jár Notebookbont kollegának a sikeres üzletért. Nagyvonalú, rugalmas eladó.
Üdv,
Beya -
Repsol600
addikt
Üdv!
kérnék egy pirosat keringospasi kollégának, ezt a Sony monitort vettem tőle, minden rendben, a megbeszéltek szerint ment, megbízható üzlettárs!
-
papi77
addikt
Kérnék egy pirosat Mulderpapa úrnak,
ezért az üzletért! -
ZweiTiger
tag
PIROS PONT [SOLDIERBOY] kedves fórumtársamnak
Egy övet vettem tőle 2-t is.. jót is , márkásat is
. Nagyon türelmes,figyelmes,korrekt volt!! Bátran ajánlom őt!!
-
JUMA
csendes tag
Piros pont jár nottax-nak a kiválló Hdd-ért Seagate Constellation ES.2 3TB 7200..
Mindenkinek ajánlom korrenkt eladó! -
Xantor
tag
Pirosat szeretnék kérni Csapy kollégának, ezért a remek félkonfigért.
-
csi_gusz
csendes tag
Piros pontot kérnék Ultram3jor fórumtársnak a tőle vásárolt A4-Tech XL-750BK-ért.
Nagyon segítőkész és korrekt volt. -
zsizsef
senior tag
Piros pontot kérnék vargapapának ezért az üzletért.
-
Angry Birds
csendes tag
Egy piros pontot kérek szépen [kiglerx] tagnak, [lenovo billentyűzetet] vásárolt tőlem, korrekt és türelmes partner, megbízható. legyen szerencsénk máskor is.
-
embe
nagyúr
Kérek egy PHiros pont bejegyzést FRENK1988 fórumtársnak. Ebből a hirdetésből vettem meg a "500GB Hitachi 7200rpm " vinyót. Minden rendben zajlott, korrekt eladó, korrekt cuccal.
-
Skyline15
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Szabyka_ kollégának ezért az üzletért OBD-II kábel.
Korrekt, megbízható eladó! -
ragesz
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Jaxx kollégának ezért a monitorért. Rendes, megbízható és gyors. Futárral küldte a cuccot, előre utalással (lehetett volna utánvéttel is, nekem így volt jobb). Nem volt semmi probléma.
-
Popeye8
csendes tag
szeretnék egy piros pontot kérni Akibooy kollégának 2db 941ND router sikeres üzlet gyors korrekt lebonyolítása miatt.
-
XtremLor
őstag
Kernek egy pirosat ceia kolleganak, vettem tole egy 1250x hangfalszettet
-
Fettius
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék szépen 2 Piros pontot Vakond5 Kolegának az alaplapért és a Ramokért Amit a Monitoromra cseréltem!
A Kolléga Nagyon korrekt és csak ajánlani tudom mindenkinek!Ha lehet kérni +1 Pirosat a korrektségére akkor azt megköszönném
-
szaki1221
csendes tag
Hatalmas pirosat szeretnék kérni [Maci80-nak]
-
Géjza
őstag
Óriási FEKETE pontot kérek Manna03-nak, mert a tőle vett telefont a vásárláskor adott információi ellenére számlanemfizetés miatt kitiltotta T-mobile.
Mindenki messze kerülje ezt a "kedves" embert! Még a reakciójára kiváncsi leszek (nemrég írtam neki privit és mailt, az anno megadott telefonszámon előfizető már nincs).
Még 2 hasonlóan pár napos vagy vadiúj t-mobilos telefont adott el (legalábbis hírdetett) azidőben itt, kiváncsi vagyok a másik két "szerencsés" vevőjét is átvágta-e...
T-mobile 2x be nem fizetett számla után fekete listára teszi a teló IMEI-jét és nem engedi fel a hálózat.
-
ráziel
csendes tag
Compaku-nak szeretnék kérni egy pirosat, a guitar hero 5 tökéletesen működik.
-
adcsyka
csendes tag
Piros pontot kérnék wakond83 kollégának.
Nagyon segítőkész és korrekt volt. -
kisvendi
csendes tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni djzotya1983 nak sikeres üzletért ami gyorsan és rendeltetésszerűen ment végbe.
üzletünk tárgya -
djzotya1983
tag
Egy Pirospont mehet kisvendi üzlettársnak Ezért az üzletért korrekt gyors megbízható,a termék hibátlanúl megérkezett.
-
Oczu
senior tag
válasz
Cootermain #17104 üzenetére
Cootermain kolléga gyorsan, határozottan csapott le eme jószágra, öröm volt vele üzletelni. Kérek neki egy
ot
-
gyuromoj
veterán
zolizeg pirosat érdemel. Sony Xperia S-t vett tőlem.
-
pityeszka
őstag
Kérnék egy pirosat olta fórumtársnak ezért az üzletért! Gyors és korrekt.
-
Jozi76
csendes tag
Pirospontot kérnék syberia-nak, egy hangkártyát vett tőlem.
Csak összejött Köszi
-
Jozi76
csendes tag
Pirospontot kérnék kollégának, egy hangkártyát vett tőlem.
-
syberia
veterán
Szeretnék pirosat adni Jozi76-nak, egy hangkártyát vettem tőle, minden rendben ment.
-
szabzsolesz
csendes tag
Kérnék runner 125 részére egy pirosat ezért az üzletért! Minden rendben ment, gyors és korrekt eladó! Köszönöm! (Pólus center)
-
peteracs
csendes tag
Kérnék 1 piros pontot zsolesz010 kollégának ezért az üzletért.
-
pcminden
csendes tag
válasz
attila.86 #16645 üzenetére
vissza pirosat kérek [attila.86]-nak a korrekt [üzletért], megbízható korrekt ph-s.
-
mrcrnl
tag
Jár a piros pont MarQs kollégának, mert nagyon korrekten üzlet folyamán vásároltam tőle.
-
prince717
csendes tag
Jár a piros pont rolcsika20-nak ezért az üzletért
-
account26
csendes tag
jár a pirospont antimatrix felhasználónak a félgép vásárlásért.
ajánlom korrekt rugalmas vevő ++++ -
account26
csendes tag
borosz felhasználónak jár a piros a 8600gt vásárlásért
ajánlom,korrekt rugalmas vevő ++++++ -
VásRló
tag
Piros pontot kérek Psychonaut-nak a Fallout 3-ért.
-
Fatalityy
tag
Nagy PIROSAT kérek chriss89 kollégának a gyors és korrekt üzletért
2x4gb Corsair memók!Ajánlom mindenkinek,bátran üzleteljetek vele! -
laszlo871213
csendes tag
piros pontot kérnék Remusz911 eladónak a tökéletes üzletért a segítő készségért és a korrekt árért !
-
Remus389
veterán
kérnék piros pontot [link] részére!
lelkes, korrekt vevő!
-
xFLOWEx
tag
piros jar kircso13-nak. vettem tole egy momo racing-et tokeletes allapotban.
-
Angmar
tag
Kérnék egy pirosat olta kollégának ezért Skatez elado az üzletért.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Eladó számítógép (Core i5, 16gb RAM, 2GB VGA, SSD+HDD)
- Meta Oculus Quest 2 - 256Gb
- Apple MacBook Pro 13" 2019 (i5 2,4GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, 91% akku) 2 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- HP 840 G2 / i5 5300u / 8Gb / 256Gb SSD / kamera / szép állapot
- ID-COOLING SE-207-XT SLIM SNOW / DUPLA TORONY KÖZÉPEN 120MM VENTIVEL / - FEHÉR TDP : 220W - CSERE !!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest