- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sareth
senior tag
válasz
Joey03 #16486 üzenetére
Viszont is kérnék egy piros pontot Joey03 kollégának aki ezt a gyönyörű Assassin's Creed - Brotherhood Codex Edition-t vásárolta meg tőlem. A kolléga mint korrekt gyűjtő nem alkudozott, előre utalt és rendkívül gördülékeny partner volt az üzletben így csak pozitívan tudok róla nyilatkozi. Remélem fogunk még üzletelni!
-
Fenyő
őstag
válasz
gabee-ice #16490 üzenetére
És repirosat kérnék a kollégának, néhány retro motyót vettem tőle.
-
gabee-ice
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni Fenyő-nek, korrekt, megbízható vásárló, előreutalós system!
-
Hantu75 fórumtársnak megy a pirospont a korrekt és gyors üzletelérést. Ő is Wi-Fi Antennát vett tőlem
-
Joey03
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Sareth-nek. Az Assassin's Creed - Brotherhood Codex Edition-t vásároltam meg tőle. A termék hibátlan állapotban érkezett meg hozzám, profi módon becsomagolva. Nem is vártam mást. Az eladó személyében pedig egy nagyon korrekt embert ismertem meg, öröm volt vele üzletelni. Ajánlom mindenkinek, én hamarosan még vásárolok tőle. Köszönöm.
-
Megy a pirospont nemcso, illetve nagyfejü kollegának a gyors és pontos üzletért. Wi-Fi antennát vettek tőlem.
-
zsolesz123
csendes tag
Pirosat Goldwin kollégának, köszönöm a DLC-t!
-
nemcso
őstag
Pirospont Fecogame kollegának ezért az üzletért .
-
Deadpapa
aktív tag
Szintén kérnék egy pirosat Dr.House88 nak megvett tőlem egy 3870x2 sajnos levélben lett lebeszélve én irtam rá igy üzlet link nincs
-
-dexter-
csendes tag
Kérnék egy piros pontot MinionFlash üzlettárs részére, Ezt vettem meg tőle! Korrekt megbízható üzletfél!
-
bmwmisi
csendes tag
somé-nak kérnék pirosat a gyors távirányító üzletért.
-
ottopapa
csendes tag
Nagy Piros pontot kérnék "grovani" forumtársnak ,
a korrekt és gyor üzletért.
Üdv Óttópapa -
dave666
aktív tag
Szeretnék kérni egy piros pontot JetiRulez társunknak ezt az IBM alaplap+proci+gyári hűtő+memória konfigurációt vásárolta tőlem!
-
INVITI
csendes tag
egy pirosat kérek msi36 -nak ezért a végfokért amit vettem tőle köszi
-
mustang28
tag
Szeretnék kérni egy Nagy piros pontot ^Clown Fórum társnak maxi korrekt megbízható, ezt a trackpiont-ot vettem tőle!
-
OberMotz
aktív tag
Slimshady kollégától vettem egy micro SD kártyát, korrekt eladó - piros pontot szeretnék kérni neki.
-
orion1025
őstag
peto.istvan nevű felhasználónak jár egy nagy piros!Két hibás tápot vett tőlem (hirdetés nincs, mert véletlenül akadtam rá egyik apróban) és korrektül zajlott minden!Ajánlom bátran mindenkinek az üzletelést vele
-
norci84
tag
Sziasztok!Egy újabb pirosat szeretnék kérni viktorhmv fórumtársnak,ebben a hírdetésében dvd írót keresett,nekem volt felesleges,bár hírdetni nem hírdettem így azt linkelni nem tudom,de eladtam neki sikeresen!Minden gyorsan és korrekten zajlott!Köszönöm a bizalmat!
-
mtomika
csendes tag
piros pontot szeretnék kérni kocsaba kollegának (vevő) ezért a kivalló üzletért. pontos és megbízható.
-
CoolBoy323
nagyúr
Ezért az üzletért kérnék pirosat SlaveDealernek!
Nagyon gyors, pontos bizniszt bonyolítottunk!
-
puhos85
csendes tag
Kérnék .:Vision:.-nek egy piros pontot, ezért az üzletért. Pontos, korrekt, segítőkész,gyors. Bátran ajánlom mindenkinek!
-
kocsaba
csendes tag
mtomika fórumtársnak kérnék piros pontot.
KIJELZŐVÉDŐ FÓLIA KÉSZLETRŐL!!! MOBILHOZ, FÉNYKÉPEZŐGÉPHEZ, STB.... ezen hirdetése alapján vásároltam tőle.
Korrekt eladó. -
Askformore
senior tag
Kérnék egy piros pontot andreas85-nek, a türelemért és a segítőskészségéért. Egy winchestert vásároltam tőle, minden rendben ment!
-
dante0425
tag
Piros pontot szeretném kérni Edenyke fórumtársnak, egy Steam-es The Last Remnant-ot vettem tőle.
-
djcool
tag
Hatalmas pirospontot szeretnék adni zoli3nak a korrekt és segítőkész hozzáállása miatt!
Köszi az üzletkötést! -
djcool
tag
Egy hatalmas pirospontot szeretnék adni Ultram3jor-nak a gyors és korrekt üzletkötésért!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Piros pont jár neojohn fórumtársnak ezért a könyvért.
-
Zima
csendes tag
nagy pirosat szeretnék kérni [link] kollegának a gyorsan,és sikeresen lezajlott üzletért.
-
maxxenergie
senior tag
OgreImre részére jár a Piros, nagyon korrekt eladónak bizonyult, a termék kifogástalan volt csak a lapom nem szerette, visszavásárolta a korábban megbeszéltek alapján csak ajánlani tudom mindenkinek köszönöm.
-
GSM-Doki
csendes tag
Kérnék egy piros pontot leikomessi kollégának ezért a korrekt üzletért Komplett P4-es
-
Skyline18
tag
gaben1117 fórumtársnak szeretnék kérni egy nagy piros pontot, mivel előre utalt nekem, megbízott bennem, korrekt vevő volt! Nokia C1-01 telefont vett tőlem!
köszönöm!!
-
Idevele007
csendes tag
Hatalmas nagy piros pontot zsizsef kollégának,amiért kaptam tőle egy eredeti ABIT IC7-Max3 telepitő cd-t.
Segitőkész,és nagyon korrekt kolléga, mindenkinek ajánlom! -
gyuluskaje
csendes tag
Piros pontot kérnék pedozs kollégának ezért az üzletért
-
törölt tag
Sziasztok!
Orion1025 kollégának kérnék egy pirosat. Két darab hibás tápot vásároltam tőle. (Link nincs! Nem hirdette őket!) Korrekt, rugalmas, megbízható üzletfél! Előreutalás után postázta részemre a csomagot.
Köszönöm!
-
M3oH
addikt
válasz
Nakivagyok #16400 üzenetére
-
luckyboi82
tag
válasz
vikingsanyi #16335 üzenetére
Vissza is mehet a piros Vikingsanyinak a 2 db eredeti Xbox 360 játék megvásárlásáért!
-
Lasy
veterán
zho-lee fórumtársunknak egy PHiros pontot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (Live With Walkman doboz)
Köszönöm. -
drtimot
aktív tag
Nagy piros pontot kérek fRanKie[A] kollégának, aki időt és fáradtságot nem kímélve házhoz jött ezért az üzletért!
-
xFive
csendes tag
Ezért jár a pont s8109csa -nak , nagyon köszi! Korrekt !
-
s8109csa
tag
xfive: piros pont Gyorsan reagált, kitartott vásárlási szándéka mellett. Korrekt
-
encore22111
csendes tag
Pirosat kérnék [kiskutyák] számára, korrekt vevő.
-
Lasy
veterán
zho-lee fórumtársunknak egy
-ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (fotó táska)
Köszönöm. -
Kiskutyák
aktív tag
Pirosat kérnék encore22111 fórumtársnak ezért az üzletért: MSI P45 NEO alaplap
Türelmes, korrekt eladó!
-
zpyler
újonc
Slimshady Óriási PIROS pontot érdemel, mert gyors + korrekt + segítőkész eladó.
Köszönettel:
zpyler -
pakfong
tag
nextgen001 -nek kérnék egy piros pontot, ezért az üzletért. Korrekt, gyors eladó.
-
törölt tag
Sziasztok!
Pirospontot kérnék Adomisz kollégának. Igazán korrekt, megbízható üzletfél. Előreutalás után, a megbeszéltek szerint postázott részemre egy Aspire 3050 töltőáramkört!
Köszönöm!
-
mcwolf79
veterán
válasz
Ultram3jor #16402 üzenetére
Vissza is szeretnék küldeni egy piros pontot [Ultram3jor] kollegának. [Mass effect 3 PC játékot vettem tőle.]
Korrekt, segítőkész, gyors üzletfél -
Lestat777
csendes tag
Piros pontot kérnék Sareth kollégának a következő üzletért: Terminátor Figura. Gyors, pontos, korrekt Kolléga!
-
cashback
őstag
Kérek egy pirosat Sareth
részére.
Ezt vásárolta tőlem: World of GooGyors, megbízható vevő.
Köszönöm. -
sinkol
tag
Szeretnék egy igazán megérdemelt PHiroskát kérni CaNNa3IS kollégának, akitől ezt a remek gépet vettem. Megbízható és korrekt eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom
-
szeretnék kérni egy Nagy piros pontot zsoca929 Fórum társnak korrekt megbízható ezt a laptopot vásárolta
Köszönet érte!
-
Ultram3jor
senior tag
Szeretnék kérni egy
pontot Fecogame-nek, ezt a hangfalszettet vette tőlem...
...vpontjani-nak, ezt a HDMI kábelt vette tőlem.
....netguru10-nek, ezt a 1866MHz-es ramot vette tőlem.
....mcwolf79-nek, ezt a játékot vette tőlem.
....Statiszta18-nak, ezt a házat vette tőlem.
...djcool-nak, szintén ezt a Corsair ramot vette meg tőlem.
Mindenki a lehető legkorrektebb volt, köszönöm.
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lexus, Toyota topik
- OpenWRT topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-23 napos-garanciás
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest