Hirdetés
Aktív témák
-
zolipapa1
csendes tag
Egy nagy
Atke fórumtársnak, a gyors, és rugalmas üzletért! Mindenkinek ajánlom!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nagy piros pont Borote kollégának ezért az üzletért!
Korrekt partner, nagyon gyorsan reagál a kérdésekre és aggályokra, őszintén mondja a pro és kontra érveket.
A használt termék teljesen újszerű állapotban volt, látszik, hogy nagyon vigyázott rá, ráadásul az eladás időpontjára még vissza is csomagolta az eredeti gyári csomagolásba a dobozzal, fóliákkal és habszivacsokkal együtt is, így tényleg teljesen újnak tűnt.
Az egyeztetés gördülékenyen történt, az adás-vétel rendben lezajlott, mindenki elégedetten távozott.
Ajánlott eladó! -
Kérek egy pirosat gerryf5-nek egy tápot vásárolt tőlem [chifi 750] gyorsan és korrektül.Thx!!
-
darkchucky19
csendes tag
Pirospont H A M M E R kollégának ezért az üzletért. Megbízható, korrekt eladó.
-
NeroDante
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot bpzoli2-nek ennek a médialejátszónak a megvételéért. Rendkívül üzletbarát partner, korrekt, gyors és pontos. Örülök, hogy üzleteltünk
, ajánlom mindenkinek!
-
DIESELPOWER
aktív tag
Pirospont jár japy kollégának a remek kis processzorért
-
Rav3n02
senior tag
Sagvary kollégának kérnék egy pirospontot ezért az üzletért
Megbízható PH!-s
-
tolts.hu
őstag
Pirosat kérnék neki: flucky-boy
Ezt vette tőlem, pontos korrekt, jár neki a jó pont! -
MDanny
senior tag
Piros pontot kérek beírni aromo -nak a HDD üzletért.
-
válasz
bimmer #19560 üzenetére
Üdv!
bimmer hazudik.
Miután írta a problémáját, rögtön írtam neki, hogy bár nálam jó volt, mint minden hasonló esetben, ami eddig történt velem, most is visszaveszem. Akár jó volt, akár nem, hiszen garanciát vállaltam rá, ezt mindig be is szoktam tartani. Azt hiszem látszik is az értékeléseimen. Erre a válasz az volt, hogy megpróbálja megcsináltatni, mert időre kell a gép. Erre nem válaszoltam. Kellett volna? Gondoltam majd értesít a fejleményekről.
Nem akarta visszaküldeni, pedig ismétlem, felajánlottam neki rögtön, ott van a privátban, félreérthetetlenül. Akkor mégis mi mást kellett volna tennem?
Ez egy vicc lenne, ha feketét érne.coulthard
-
MorphBCS
tag
Hály!
danih kollégának kérnék egy pirosat, szpac86 cimborám közreműködésével vettem tőle Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe Edition-t!
Azonnal ment az üzlet, csak ajánlani tudom mindenkinek, hisz kisebb fennakadásomnál azonnali support is érkezett részéről!Köszi még1X
-
barca4ever
tag
Hatalmas Piros pontot szeretnék kérni gabe96 kollégánknak ezért az üzletért!!!
Nagyon korrekt vevő,gyors,pontos,és minden zökkenőmentesen lezajlott!
AJÁNLOM mindenkinek!!
-
gabe96
aktív tag
Nagy Pirospont barca4ever kollégának ezért az üzletért
Nagyon korrekt, és pontos! -
blackvinyl
tag
válasz
sziada5925 #19536 üzenetére
sziada5925-nek is jár a piros, korrekt ügyfél, vinyót gariztam neki, Köszi!
-
szilles
csendes tag
Szeretnék egy nagy piros pöttyöt adni adam0010 -nek.
-
szkury
aktív tag
Nagy pirosat kérnék adi mester-nek ezért az üzletért!
-
bimmer
csendes tag
Sziasztok!
Pályafutásom első fekete pontja!
Culthard-tól vásároltam egy állítólag makulátlan IBM X31 notit. Utalás megtörtént, csomag megérkezett viszont lap tápcsatlakozó hibás, szigetelőszalagos töltős gépet kaptam. Panaszomra a válasz, nála nem ilyen volt a gép, kicseréli a töltőt. Valószínű a postán ezzel szórakoztak. Utolsó levelemre már válasz sem érkezett.
-
gazso007
tag
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek! Szeretnék kérni egy nagy Piros pontot EZÉRT AZ ÜZLETÉRTJanesz_20forumtársnak. megbízható és rugalmas nagyon messziről jött pontosan érkezett.Ajánlom mindenkinek
-
cool82
csendes tag
Hatalmas piros pontot Dredbiro kollégának!
Segitőkész,preciz eladó!
Ajánlom mindenkinek! -
biglaci64
csendes tag
Piros pont soldierboy kollégának a korrekt üzletért..
-
biglaci64
csendes tag
Piros pont soldierboy kollégának a korrekt üzletért..
-
doktordrog
aktív tag
Pirospont Clarkkentnek a Black Opsért.
-
kaller1
veterán
Kérnék egy pirosat bevésni Compaku fórumtársnak a mobilokért. Korrekt és gyors üzletmenet volt, köszönöm!
-
Szeretnék egy piros pontot kérni manus01 fórum társnak Ezt a remek tokot vásároltam tőle!
-
zazu27
csendes tag
Szeretnék egy pirosat daemon2 kollégának a gyors, korrekt vásárlásért...
Üdv.: Zazu27
-
Manus01
aktív tag
válasz
LaptopSystem #19539 üzenetére
-
opti06
aktív tag
Jár a pirospont gal000 -nak vízes tartályért , korrekt, gyors, pontos!
-
Szeretnék egy piros pontot kérni manus01 Forum társnak ezt vásárolta tőlem!
-
sziada5925
aktív tag
Kérnék egy pirosat blackvinyl fórumtársnak, aki egy Samsung HDD-t cserélt ki garanciáztatással.
-
Rudolf2
csendes tag
Kérnék egy pirosat Erik25 kollégának ezért a bizniszért.
Pontos megbízható csak ajánlani tudom! -
johnee77
csendes tag
Kérnék 1 piros pontot wind-storm részére a remek alaplapért
Korrekt, megbízható, ajánlom mindenkinek. -
Saint
aktív tag
Sziasztok kérhetnék egy
-ot liveact-nek ezért a 2TB-os WD vinyóért, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a termék kifogástalanúl müködik, csak ajánlani tudom.. köszönöm
-
dark2
tag
Piros pontot kérnék sensor060 fórumtársnak a Akai HX-2 deckért. Nemcsak ingyen volt, de házhoz is szállította.
-
BJanee
tag
Pirospontot kérnék Thore üzletfélnek, aki ezt a procit vette meg tőlem. Korrekt, megbízható üzletfél, ajánlani tudom. Köszönöm a bizalmát és az üzletet!
-
kobaone
csendes tag
Egy pirospontot kérek h1ght3chzor a vásárlásáért Ezt vette: kábel
-
Revoltek
aktív tag
Adnék egy pirosat korpicschess kollégának a gyors és pontos üzletért.
-
zsoltizsolti
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat ATEE77 nak a hibátlan 512mb/400mhz ramért ajánlom mindenkinek !
-
molochtomika
tag
Piros pontot szeretnék kérni deepmotions kollégának ezt a gépet vásárolta tőlem és korrekt, megbízható!
-
gerryf5
csendes tag
Egy pirospont megy szmolcsi-nak a villámgyors üzletért.
-
.bruszli.
senior tag
Joccy érdemel PIROS pontot, EBBŐL a hirdetésemből vásárolt. Megbízható,korrekt üzletfél !
-
VW
aktív tag
kérek egy Piros pontot sisi900 részére.bátran ajánlom mindenkinek, üzleteljenek vele nyugodtan!
megvett tőlem 3x1Gb ramot -
1989rigo
tag
válasz
bmollszeptim #19463 üzenetére
Üdv MIndenkinek!
Kérnégy egy pirosat bmollszeptimnek a gyors és megbízható üzletért! Ezt vette tőlem.Üdv Szabolcs
-
McSzaby
őstag
Piros pontot [lDanny750] kollégának ezért az üzletért! Teljesen korrekt volt, gyorsan lerendeztük az ügyet és pontos, megbízható leírást adott a cuccról!
-
Idevele007
csendes tag
Piros pontot kérek witcher20 kollégának!
Nagyon preciz eladó!
Mindenkinek ajánlom üzletkötéshez!! -
Idevele007
csendes tag
Hatalmas piros pontot Rico83 kollégának!
Segitőkész,preciz eladó!
Ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest