Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kaf001
tag
piros pont illeti beluschi fórumtársat ezért az üzletért, mert korrekt vevő! nem egészen úgy lett feladva a csomag ahogy kellett volna, mert nem én intéztem, és visszautalta azt a kis pénzt is, szóval jár a piros!
-
törölt tag
Piros pontot kérnék almale.cK kollégának,mozgássérült részére kerestem ingyen elvihető crt monitort,a segitsége azonnali volt.
-
Teng
aktív tag
_ATi_1-nak nagy piros pont akku megvásárlásáért. Minden rendben ment korrekt vásárló nyugodtan tudom ajánlani mindenkinek.
-
monalala
aktív tag
Piros pont illeti meg ló úr fórumtársat a korrekt üzletért.
LalaÜdv, Lala
-
hencoooo
csendes tag
Köszönet jár magic79-nek a GlacialTech Turbine 4500-ért és nemcsak az jó üzletmenet miatt, hanem mert a hűtő magasan az elvárásim felett teljesít. Piros pont.
köszönöm
hencoooo[ Szerkesztve ]
"Én Toydari vagyok, rám nem hatnak az elmetrükkök, rám csak a PÉNZ hat! Ha nincs pénz, nincs árú, nincs üzlet!" (Watto, Star Wars)
-
hencoooo
csendes tag
Hello mindenkinek!
Szeretnék köszönetet mondaniBodin-nak a hibátlan, minden alkatrésszel ellátott ASUS P4P800 Deluxe lapért és az üzlet nagyszerű bonyolításáért. A Posta remek volt, ajánlom őt nektek is... pirospont
hencooo
"Én Toydari vagyok, rám nem hatnak az elmetrükkök, rám csak a PÉNZ hat! Ha nincs pénz, nincs árú, nincs üzlet!" (Watto, Star Wars)
-
Tim82
félisten
SeaQR részére kérnék egy nagy pirospontot, a tőle vett Pentium M 780 remekül működik. A hirdetés linkje.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bartucc
addikt
stgeri18 kollégának jár egy pirospont, a sikeres üzletért, korrekt volt, és utalta a pénzt azonnal!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
lustadikk
csendes tag
szeretnék egy nagy piros pontot adni Hebehebe kollegának a korrekt és gyors üzletért
[ Szerkesztve ]
-
WildDaemon
aktív tag
ShadowLord-nak kérnék egy bazi nagy pirosat az üzletért!
Minden rendben zajlott csak ajánlani tudom!gergely2005-nek szintén kérek egy pirosat! EZ az üzlet is rendben zajlott!
Most ennyi.... pénzem volt
[ Szerkesztve ]
-
anyadszeret
csendes tag
Szeretnék kérni 1 piros pontot pcguru1 kollégának. Postáztunk egymásnak, megérkezett a csomag rendesen, ajánlom mindenkinek ^^
-
superecneB
őstag
mrbig25-nek jár egy piros! Egy Corsair CX-400at vettem tőle. Pontos volt.
-
kungzi
veterán
Kérnék egy hatalmas piros pontot darky@ kollégának! Korrekt, gyors, rugalmas, megbízható személy!
Az üzlet tárgya: AGP HD3850 videókártyaKöszönöm szépen az üzletet!
-
Gery15
addikt
Kérnék egy nagy piros pontot blackvinyl-nek egy Maxtor 500GB vinyó cseréjéért.
HyperX
-
farika84
csendes tag
Nagy pros pötty SWiNEBoY kolegánal a ram cseréért.
GA-X58A-UD7+I7 950+Asus Gtx 670
-
yolan
őstag
válasz God MonXter #5775 üzenetére
God MonXter fórumtársnak jár a piros, az E8400-am vette meg. Korrekt vevő, csak ajánlani tudom. Megbeszélt tervhez képest nem hogy késett, hamarabb teljesítette! Még több ilyen vevőt az aphróra.
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
God MonXter
tag
Sziasztok!
Kérnék egy nagy piros pontot [yolan] kollégának az [E8400-as] processzorért.Privátba megbeszéltük,aznap elutaltam a pénzt,aznap postára adta és itt is van,ez a tuningos gyöngyszem
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
anyadszeret forumtársnak szeretnék kérni egy nagy pirost,újonc de nagyon megbizható ajánlom mindenki figyelmébe bátran üzleteljetek vele
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
vittuka
aktív tag
Pirospontot szeretnek kerni caterman forumtarsnak, az alabbi ramokat bizniszeltuk, korrekt megbizhato partner, ajanlom mindenkinek!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
daniking
tag
Piros pontot --HARDCORE--
Ezt vette : 8gb pendrive
[ Szerkesztve ]
www.memorycard.uw.hu Nézz körül az oldalamon biztos találsz valami jót! Árak miatt érdeklődj! Nagyobb tételnél kedvezmény van! MSN: memorycard@hotmail.hu
-
dangerzone
addikt
Pirospontot kérnék keke69 kollégának.
Egy thermaltake ventit vettem tőle. Ő pedig postázta, szépen becsomagolva. És teljesen jól működik. -
TazLeacher
nagyúr
Pirosat kérnék iroques fórumtárnak, aki egy hangkártyát vásárolt tőlem. Előre utalt, minden rendben zajlott, köszönöm.
-
mamakeze2
újonc
Jár a piros pont jercsi-nek is mert korrekt eladó!
-
hudakmuvek
csendes tag
Piros pont travi -nak!!!
Korrekt gyors eladó, és állati jól néz ki a ketyere és eddig jól műxik Nav&Go termékekkel.
kinézetre iphone-os anyagokat használtak...nagyon igényes! Aksi sokkal erősebb mint a WAYTEQ-ben. Semmi márkajelzés nincs rajta (szerencsére)
A hirdetés linkje: Traveller i920 PNA[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/tag/hudakmuvek.html
-
Pusztító88
csendes tag
Sokee-nak jár a piros pont köszi a sony ericsson k850i telót
XBOX360 Gamertag: PusztitoHUN Skype: v.robin
-
_ATi_1
senior tag
Kérnék egy piros pontot Teng üzlettársnak a korrekt üzletért. Egy Nokia akksit vásároltam tőle, és minden rendben zajlott
-
Lasy
veterán
Egy piros pont rendelve Attila89 fórumozónknak, a telefontokokért.
Köszönöm.+36702778032
-
Balu972
aktív tag
Sziasztok!
Kisgee kollegának kérek szépen egy nagy pirosat, a gyors és rugalmas ügyintézésért.
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
lucky07
aktív tag
Szeretnék haky kollégának kérni egy piros pontot AC Turbo Module üzletünkre.
Korrekt gyors és megbízható partner volt,ajánlom mindenkinek.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
haky
senior tag
lucky07 hatalmas piros pont. Küldtem egy neki egy ventit, ami gyári hibás volt sajnos (én sem tudtam) de ügyesen megoldotta a problémát... piros pontot szeretnék kérni neki..
[ Szerkesztve ]
Aki másnak retyvetyutyu...
-
Frankiee
csendes tag
Amigo87-nek kérnék egy piros pontot a gyors, korrekt üzletért
-
Bodin
senior tag
Eco-tech részére egy pirosat kérnék.
-
DigitXT
nagyúr
Piros pontot kérek tome.jr fórumtársnak ezért a prociért. Korrekt,
megbízható, találkozó szervezésben pedig kellően kreatív/rugalmas.[ Szerkesztve ]
-
amigo87
csendes tag
Frankieenek egy piros pötty jár neki ezért az üzletért. Gyors korrekt, és segítőkész volt!
-
tag
farika84-nek kérnék egy piros pöttyöt!
-
--HARDCORE--
senior tag
Hatalmas piros pontot daniking-nek!
Rendeltem tőle egyet ezek közül: 8gb_micro_sd_kartya_class4_microsd_kartyaolvaso
1 nap alatt megérkezett a termék, postán keresztül. Kipróbáltam, és elégedett vagyok vele! csak ajánlani tudom! üdv![ Szerkesztve ]
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
DaveJr
őstag
válasz Syracusa17 #5676 üzenetére
Kérnék egy piros pontot Syracusa17 kollégának. Korrekt, pontos és türelmes vevő! Innen vásárolt
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
don.racz
csendes tag
Pirospont jár Face80 kollégának. Korrekt tudatos és türelmes vásárló!
-
Djroberto
tag
Egy vagy 2 pirospontot kérnék .:Vision:. tagnak. 2db T400-at vettem tőle,nagyon korrekt volt és nagyon jók a notik..Köszönöm
Business: [link]
:-)
-
CaptainChaos
tag
Jár a Piros pötty vojtek kolegának ezért a bizniszért. Korrekt, gyors, nem tökölődik, átutaláskor ha beérkezik a pénz hozzá,azonnal küldi a letárgyalt cuccot, és a biztonságra is nagyon odafigyel.
A csomagot kb. 20 percig tartott kibontani a 3 kiló bubis fólia és a 2 méter ragasztócsík miatt.
Csak ajánlani tudom!
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Tibcso
csendes tag
Jár a piroska P.K.Gabesz kollégának!!!
http://hardverapro.hu/apro/celeron_430_elado/friss.html[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
S.Feri-nek jár a piros ezért : bisznisz tárgya
Mindenkinek szivböl ajánlom!
-
kenwood3
addikt
Piros pont albert8-nak ezért a cuccért http://hardverapro.hu/apro/jo_allapotu_raidmax_sagitta_elado/hsz_1-50.html !
Mi az az ekezet dragasag??
-
#Morcosmedve
veterán
Piorsat kérek kotibor-nak, egy nagyon klafa razer egérért!
Az üzlet linkje itt található: http://hardverapro.hu/apro/eger_3/friss.html© asszongya'hogy
-
nagyúr
Pirospont Psychonaut kollégának
Remekül zajlott minden [link][ Módosította: ollie ]
-
diagram
csendes tag
keke69-nek kérek egy pirosat a Thermaltake ventiért. Korrekt, gyors, megbízható partner. Ezúton is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Jaxx
csendes tag
Kérnék egy NAGY PIROSAT zsolesz010-nek, ezért az üzletért. Maximálisan megbízható, rendkívül korrekt, nagyon gyors vevő. Csakis ajánlani tudom!!!
-
H@mu
tag
Gusztávnak szeretnék pirosat adni ezért, megbízható korrekt eladó, csak ajánlani tudom+++
-
zsolesz010
senior tag
Jaxx fórumtársnak kérnék egy nagy pirospontot ezért az üzletért. Hibátlan és gyors egyzetetés, előre utalás, hihetetlen gondos csomagolás, szuper áru másnapra a kezemben.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
kgergo89
tag
Kérnék egy pirosat [hebi82]-nek a [Zalman FSC] vásárlásért!
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mad1
veterán
Hali,szeretnek kervenyezni 1 pirosat zalman90 kolleganak ezt vettem tolle,minden rendben zajlott,ajanlom mindenkinek...korrekt arc. THX
Ne szemetelj ! = Steam
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest