Hirdetés
Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...nos végigolvastam 309 hsz-t...elösször is köszönöm azok bizalmát akik pozitív fényben tüntették fel a nevem...másodszór elnézés kérnék ha valakivel nem a megbeszéltek szerint alakultak a dolgok,mindannyian gyarló emberi lények vagyunk,tévedhetünk,ráadásúl a legtöbben másoktól is függünk...végűl,de nem utolsósorban megemlítenék néhány nevet,amik éppen beugranak:
-Gianni27...többszőr vásároltam tőle,mindig a lehető legkorrektebb volt velem!
-Gab...csak egyszer üzleteltünk de ő is pozitív élmény...
-Cikász...meglepödtem,hogy nemigen emlegetik a nevét...szintén korrekt...
-Esmsin...vettem tőle egy nagyon jó VGA-t,azóta is tartjuk a kapcsolatot...megbízható,és hatalmas egyéniség...két hatalmas mezei pirospont neki...
-Árpibá...pontos,előzékeny,sok pozitív kisugárzással...
-tRebroN...igazán jó srác...Zalman-t csak tőle vennék...
-!player!...az egyik legorrektebb magánszemély...
-Májki...egy IS7-E-s lapot vettem tőle...3 hét mulva elküldte a papírjait,mert megtalálta...
...még volnának jónéhanyan de már nem emléxem a nevekre...
...elnézést a satöbbiektől...
Üdv:Str8 sk8r
[Szerkesztve]×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
...a következő fórumtársaimat javallanám pirospöttyre:
-Balee_boy-t a hatalmas türelméért ,és a hibátlan portékáért...
-udi-t a fuvarért ,és az önzetlenségért...a kari teljesen kendbe...
-és végűl de nem utolsósorban sNORh-t a "nattyonfájint"prociért... ...
...de mindanniukat elsősorban a megbízhatoságukért!... köszönöm nektek ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
...szntén jár a redpoint csigi kolegának...
...vettem tőle egy DDR466 rammodul párt próbagarival...nekem 500-as kellett volna (má'van)...kiprobi...nemmen...telefon...szó nélkűl visszaveszi...
...szerintem nagggyon korrekt... ...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
...kérnék egy pirospontot Janika81-nek a megbízhatósága,korrektsága,rugalmassága ellensúlyozásaképp... ...vettem tőle egy PSU-t és hogy meggyőződhessek működőképességéről,beinvitált a házába,és szétszedte a saját gépét ezért...kipróbi...működ...visszadug sajáttáp gép már nemmen...tehát a saját működő konfigját elbabrálta hogy láthassam a portéka rendben működik... ...ezután még egy ezrest is engedett alkudni... ...ha rajtam múlna két pöttyöt adnék...de egy mindenképp jár neki...remélem azóta már működik a gépe...
-
Str8 sk8r
őstag
...szeretnék pirospontot pöttyinteni gfefe úrnak a teljes mértékben kielégítő üzletért...feljött vidékről,felhozta a néhány kilónyi vízhűtést-rendszert,és bár lett volna még más dolga is,türelmesen végighalgatott,és válaszolt kérdéseimre...szerintem jogosan ítéltem neki oda...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...szeretnék javasolni egy pirosat az elszánt(átaraszolt reggel 6:30-ra Békásról Kispestre!) és vállalkozó szellemű(bevállalt egy lábhiányos,de működő procit) forumtársunknak,aki a t-shirt nick-nevet használja...természetesen pontos volt és korrekt...
-
Str8 sk8r
őstag
...pirospont buherka-nak a "fájintos" gumibillentyűzetért...a "biznyisznél" minden rendben zajlott...
-
Str8 sk8r
őstag
...pirospont Sasai1ty-nek a korrekt üzletért...
-
Str8 sk8r
őstag
...ma üzleteltem egy talpig úriemberrel:Balika911 nicknevet használ itt a PH-n...pontos,udvarias,előzékeny,és nem utolsósorban türelmes(kb fél órát dumcsiztam vele a hidegben)...a biznisz teljesen rendben lezajlott...mindenkinek csak ajánlani tudom...mindenképp jár neki a piripötty...
... respect ...
-
Str8 sk8r
őstag
...Vicro forumtárstól vettem egy előfizus kártyát...360km-utazott hogy átadja...ettől független korrekt volt udvarjas,előzékeny...mikór megcsörgettem,kinyomta és visszahívott...nem nagy dolog,de szerinte megérdemel egy pirosat...jah,persze az üzlet teljesen rendben zajlott... ...
-
Str8 sk8r
őstag
...ismét korrekt bizniszem volt WICHTSTYL9R-forumtársal...udvarjas korrekt, és legfőkép megbízható...jár a pirospont neki is...
-
Str8 sk8r
őstag
...ez egy kicsit furi lessz,de a lényeg: üzleteltem marcipunk forumtársal, de mivel az üzletet privátban intéztük a hirdetésében csak ennyi látszik... ...szerintem ő is igazolni fogja a történetem...az üzletnél minden rendben zajlott, és nagyon korrekt volt velem...
...szintén így történt R.P. fórumtárssal is akinek a hirdetése itt található...vele 5-kór lett a találka megbeszélve, de mivel "marcipunk"-kal gyorsan lezavartuk a bizniszt, ezért kérésemre fél órával elöbb kiszaladt a helyszínre a termékekkel, és a rengeteg tartozékkal...
...szerintem mindkét esetben jár a jogos pirospont... ...
-
Str8 sk8r
őstag
... szeretném jelezni, hogy Ruppy kolega elégedettségére üzletet kötöttünk, és minden símán ment...
...továbbá Cerebellum forumtárssal is volt egy mindent kielégítő bizniszünk....remélem a linkek megfelelnek az új szabványnak...mindkettőjüknek jár a nagy piros pont.......Jim: tisztelet...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Lord Dragon #16554 üzenetére
...és viszont Lord Dragon részére is pirospont jár a nagyon korrekt hozzáállásával emeli a PH színvonalát...és persze itt a hirdetés linkje is...
...köszönettel: Jim... ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz shift+ő #17360 üzenetére
...vettem egy VGA hűtőt ami postán érkezett zozikacska-tól...utánvét zajlott a dolog, de gyorsan, és rendben, ahogy kell... ...pirospont neki(is)...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz zsolesz010 #17450 üzenetére
...és természetesem megelégedett üzletfele vagyok zsolesz010 forumtársnak...rugalmas, pontos, és még sorolhatnám...ajánlom mindenki figyelmébe... [link] ...
[ Módosította: Bordoi ]
-
Str8 sk8r
őstag
...pirospont jár Daemon09 forumtársnak a kellemesen nyugodtra alakult üzletelésért... ...türelmesen várt a harmadik üzleti partnerra, és utalásom után rögvest fel is adta postára az árút... ...köszönet neki érte... ...
-
Str8 sk8r
őstag
...én is felterjeszteném egy pirospontra marsu-t, mivel a kincsesdoz-hirdetésében találtam egy mosó-Masát...az eladópontos volt, udvarias, és egybe segítőkész is...a készülék hibátlan, marsu teljesen korrekt hozzáállással megvárta míg összekapartam az árát, felajánlotta, hogy ha szükséges, a gépet segít elszállítani, és autóval a lakásomra el is hozta, és segített a helyére bevinni is...kaptam még ajándékba egy barkácsolásra szoruló állólámpát mellé, ami persze nem volt az alkuban...
...nagy köszönet neki mindenért... ...
-
Str8 sk8r
őstag
...egy pirospontal jutalmaznám the_dealer forumtárst ezért az üzletért...
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Renault, Dacia topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest