Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ati012
őstag
DellAxim pirospontot érdemel magas fokú korrektsége miatt! 8 db 300as vinyót vettem tőle!
-
ati012
őstag
Reactor -nak kérnék egy piros pontot.
Memóriát vásárolt tőlem. -
ati012
őstag
-ot kapnak a következő felhasználók:
Embe aki videókártyát vásárolt.
Adorjant aki videókártyát vásárolt.
Goyo206 aki videókártyát vásárolt.
Louies aki videókártyát vásárolt.
-
ati012
őstag
Serverworks -ot piros pontban részesítem
FSC Esprimo 5600as gépet vett tőlem.
-
ati012
őstag
Kiry fórumtársunkat piros pontban részesítem. Korrekt eladó! 16 db 17"-os CRT monitort vásároltam tőle.
-
ati012
őstag
Bandiras2 -t piros pontban részesitem. Nagyon kedves, korrekt vásárló. Egy laptopot vett tőlem.
-
ati012
őstag
Ivanh fórumtársunkat piros pontban részesítem. Nagyon rugalmas, jó fej, gyors, korrekt üzleti partner. Csak ajánlani tudom!
-
ati012
őstag
Kryszta_94 -et piros pontban részesítem. Egy memóriát vettem tőle. Gyors, korrekt, segítőkész. Csak ajánlani tudom! Up neki!
-
ati012
őstag
Dew28 pirospontban részesül. Egy TFT monitort vett tőlem, olcsóért.
-
ati012
őstag
Andris72 -t piros pontban részesítem. Nagyon korrekt, megbízható és talpraesett vevő.
-
ati012
őstag
Sullivan -nak jár egy piros pont. Egy csomó géplomot vitt el tőlem. Csak ajánlani tudom. -
ati012
őstag
Vzee fórumtársunkat egy piros pontban részesítetem. A telómat cseréltem vele egy laptopra. Csak ajánlani tudom!
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #24787 üzenetére
diablo1984-nek jár egy pirospont, 2 döglött kártyát vett tőlem.
-
ati012
őstag
Piros pontban részesítem adi mester fórumtársunkat, akivel egy Asus DVD-RW-t cseréltem egy Matrox kártyára. Csak ajánlani tudom!
Piros pontban részesítem kovy79 fórumtársunkat, aki tőlem egy DVD-ROM-ot és egy Matrox videókártyát vásárolt. Csak ajánlani tudom!
Piros pontban részesítem qfm fórumtársunkat, aki tőlem egy Hohner szólógitárt és egy erősítőt vásárolt! Szintén csak ajánlani tudom!
Piros pontban részesítem csizs fórumtársunkat, akitől egy P3-mas gépet vásároltam. Csak ajánlani tudom!
Piros pontban részesítem matias10 fórumtársunkat, akivel egy P3-mas gépet cseréltem egy Motorola W490-es telefonra.
-
ati012
őstag
Kovy79 -nek pirospont a vásárlásáért. Egy házat vett meg tőlem. Remek vásárló
-
ati012
őstag
-
ati012
őstag
Piros pontban részesítem afterburner_ fórumtársunkat, a korrekt módon történő hozzáállásáért. 100 db Durex óvszert vásároltam Tőle. Ajánlom mindenkinek!
-
ati012
őstag
adi mester fórumtársunkat piros ponttal jutalmazom, mert: gyors, pontos, helyben van. Csak ajánlani tudom.
-
ati012
őstag
[Kymera] -nak: Millió piros pont, mert egy rendkívül készséges, megbízható, korrekt fórumtárs. Öröm vele üzletelni (...és öröm neki dolgozni).
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #17783 üzenetére
[diablo1984] -nek nagy piros pont jár a korrekt, gyors és rugalmas üzlet lebonyolításáért. Megbízható vevő! Piros pont-ot neki
-
ati012
őstag
Pirospontal jutalmazom az alábbi felhasználókat:
kymera (mert jó árai vannak)
adi mester (mert korrekt)
csizs (mert jó árai vannak) -
ati012
őstag
Piros pontot adok z0d1AK
- nak a gördülékeny és korrekt bizniszért. -
ati012
őstag
Nagyon ajánlanám Gaaabeeesz -t. Nagyon megbízható, készséges partner. Pöpecül megy mind a 2 DVD író.
-
ati012
őstag
Eladók közzül kiemelném DarthRevan -t.
Nagyon megbízható srác, félre is rakta pár napra a rendkívűl olcso hűtőjét.
Ha pontozni kellene akkor 10ből 12-t kapna
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest