- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Na sziasztok!
Van nekünk egy gimis kisfilmünk, amit egy királyválasztásra adtunk le, de szerintem elég mókás
-
Vikthor
nagyúr
-
Ekváádor
őstag
Na 20 nap után csak összejött vmi

Hol tartotok?Vagy abbahagytátok?
-
Vikthor
nagyúr
-
Ekváádor
őstag
Na hol tart a film?
-
pweisz
senior tag
-
Vikthor
nagyúr
Nekem ugyan nem jött semmi

Jól címezted meg a mélt?^
I
Jam, csekk disz. -
Vikthor
nagyúr
Na itt egy CD borító...

Bővebben: link -
Flashback
veterán
-
Flashback
veterán
-
mg105
senior tag
hi! mivel csináltátok a szövegeket? ugy értem, milyen progival?
-
Ekváádor
őstag
nos? Akkor legalább küldd el nekem

-
Ekváádor
őstag
-
Vikthor
nagyúr
na jóvanna, este reggelem magam vmi jó tárhelyen és oda felkúrom...
van vmi jó webtárhely képeknek? -
Jam-Master J
aktív tag
-
Ekváádor
őstag
Nem lehetne valahova feltölteni?

Ha nem akkor küldd el nekem is!
-
Flashback
veterán
-
Vikthor
nagyúr
IGEN!!!!
mail ment...
-
GyNo
csendes tag
Egész jó lett, nekem tetszik
-
Vikthor
nagyúr
IGEN!!!!
sajna még csak az eleje van meg... a hátsóját majd talán ma megszerkesztem.
-
Jam-Master J
aktív tag
-
Vikthor
nagyúr
Van CD borító készen...
kügyem? -
Ekváádor
őstag
-
Flashback
veterán
naaaaaaaa mivan srácok...
-
Flashback
veterán
-
Jam-Master J
aktív tag
Újrahúztam a DivX-et és most megy...jó lesz, már várom a folytatást

-
Vikthor
nagyúr
Letöltöttem, de nincs kép

Milyen videokodeket hazsnáljak?
DivX5.11, xVID, ACE van fenn...ezekkel eddig minden ment.kLite codec pak standard kb. 4,3 mega. jaja 5.11 és az Xvid van fent nálam is.
-
Jam-Master J
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömmel összeálltunk és belefogtunk egy ''minivideó'' projectbe. A film stílusa zombie/horror. Van egy rahedli jó ötletünk és reméljük meg is tudjuk valósítani. Ne számítsatok 10000000000$ filmre, de igyexünk rémísztőek lenni... vagy viccesnek.
Döntse el mindenki. Nézzétek meg az előzetest, ha van kedvetek.
A project neve: Infernal Zombiez
Bővebben: link lehet letölteniLetöltöttem, de nincs kép

Milyen videokodeket hazsnáljak?
DivX5.11, xVID, ACE van fenn...ezekkel eddig minden ment. -
Bazsesz
őstag
-
Vikthor
nagyúr
ok, akkor feldobom a CD borítóját...

-
Flashback
veterán
-
Vikthor
nagyúr
-
Ekváádor
őstag
-
Vikthor
nagyúr
-
Flashback
veterán
Bazz a pénteket én is vele töltöm, de szombaton meg kanbuli... Te is meg tod csinálni!! Csináljátok srácok mert mi már tényleg várjuk az új stuffot! Hány % van kész?
-
Vikthor
nagyúr
csigavér...
kösz azért a rajongást, de sztem attól még messze vagyunk... 
hétvégén nem tudom, hogy folytatjuk-e mert bnőmmel leszek valszeg... majd kialakul. De amúgy is jeleznék, ha lesz vmi új stuff... -
Flashback
veterán
-
Vikthor
nagyúr
-
Flashback
veterán
Hát ja... nem valami ütős.. De a film oltás! Ezen röhögtünk két napig...
-
Vikthor
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
tortenetet irni szivesen segitenek ha olyan is kellene egy zombis horrorhoz. igy sajnos maradok nezo
(esetleg kerd meg mannont h irjon bele egy erzelmi szalat, tuti zsenialis lenne ;) )Szia!
Jaja... vmi jó kis rövid de fasza story az kellene, mert az én verzióm sztem annyira nem jó.
Kocsibaleset, necromancer feltámaszt, erdőben feléledek, rátámadok a kirándulókra, megsebződnek és így lesz az egész világ zombi.... 
Vikthor -
Terminus_
aktív tag
Van már némi tapasztalatom ilyen mókákban, ha gondolod mailben megdumálhatjuk.
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
I_Am
veterán
(csak elteszem jobbra és éjjel jövök olvasgatni) -
kretenallat
senior tag
-
Terminus_
aktív tag
Nah megvan a videó: Bővebben: link ~50MB Nagyon király.

Poénos, de szerintem jó lett volna, ha van több kameranézet is. Kelletek volna közelik, a totál önmagában unalmas. Így a közepe táján az embert nem köti le. Ezt persze építő jelleggel mondom. amúgy az ötlet jó.
[Szerkesztve] -
Vikthor
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Vikthor
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Vikthor
nagyúr

Köszke... a zombi én vagyok...
én rángatózok... hehhh asszem akkor ''reanimálnak'' éppen... lesz folytatás... addig meg max CD borítótervet tudok küldeni...
Vikthor -
kíváncsi
őstag
-
kíváncsi
őstag
Zsír

Vikthor te a rángatózós vagy a piros pólós vagy?
-
Flashback
veterán
Milyen video vágóval csináljátok?
-
Flashback
veterán
Sziasztok!
Ismerősömmel összeálltunk és belefogtunk egy ''minivideó'' projectbe. A film stílusa zombie/horror. Van egy rahedli jó ötletünk és reméljük meg is tudjuk valósítani. Ne számítsatok 10000000000$ filmre, de igyexünk rémísztőek lenni... vagy viccesnek.
Bővebben: link lehet letölteniNe olllttttss!!! Erre rá kell szívni!!!!!!

[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Sziasztok!
Bővebben: link lehet letölteniEzt a félmeztelen,gatyás zombit melyik elmebeteg találta ki?

-
Ekváádor
őstag
Na hogy álltok a forgatással? Ha egyáltalán még el a forgatás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Nah megvan a videó: Bővebben: link ~50MB Nagyon király.

-
MarKoo
addikt
Nekem van egy klippem egy System of Down számra, 200MB körül van ha jól emléxem és be fogom linkelni. Hihetetlen, mekkora állatok, jah és a gyereket ismerem.
Egyébként itt egy másik ezt egy grafikus csinálta: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Vikthor
nagyúr
-
Ekváádor
őstag
Na hogy áll a forgatás? Lesz új előzetes?

-
Pá
addikt
Végül is nem teljesen OFF, kisfilmekről van szó...
Most voltunk Góylatáborban(BGF) és ott az volt az egyik feladat, hogy minden csapatnak kellett egy reklámfilmet forgatnia, sztem k***a jók lettek, ha gondoljátok kukkantsátok meg őket Bővebben: linkBocs, ezek még csak a tavalyi videók, azok messze nem lettek olyan jók, mint az ideiek, majd szólok ha azok is felkerülnek...
-
Pá
addikt
Végül is nem teljesen OFF, kisfilmekről van szó...
Most voltunk Góylatáborban(BGF) és ott az volt az egyik feladat, hogy minden csapatnak kellett egy reklámfilmet forgatnia, sztem k***a jók lettek, ha gondoljátok kukkantsátok meg őket Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
-
Vikthor
nagyúr
Bakker tiszta kecsap voltam... én fasz a csípős kecsapot kentem magamra, a végén marta a számat is....
De így buli a zombizás... Na majd holnap is feszünk fel jeleneteket... -
Vikthor
nagyúr
hehh... jaja, mondom minnyá kisütöm a kajámat, átjönnek haverok, aztán kecsap, meg smink is lesz rajtam...

-
Gergello
addikt
tök jó, csak szerintem ez félmezteleünl rángatózós zombie? háát, próbáljátk egy picit, a dawn of the dead, vagy a 28 day later -es zombikat koppincsolni
én csináltam kis filmet a haverokkal , vámpíros alaptémán, de aztán annyira szar lett, hogy közös megegyezés alapján töröltük
-
Kain
senior tag
Van egy hangulata.És a zene télleg jó!Érdekelne majd a teljes is!
Így tovább!!!
-
Vikthor
nagyúr
Na kajálok, aztán kiugrunk az edőbe forgatni...

-
Vikthor
nagyúr
A minőségéről annyit, hogy a kolléganőm megkérdezte, hogy melyik film előzetesét mutattam
A teljesről is egy linket majd.
Szerk: Ja igen, mintha mostanában túl sok zombis film jelent volna meg:
Dawn of the Dead
Shaun of the Dead (király
)
Bio-Zombie
Infernal Zombiez
Ez valami új divathullám lehet. Csak ne az én hullám legyen
[Szerkesztve]hehh... ez jó...

-
xuldar
addikt
Sziasztok!
Bővebben: link lehet letölteniA minőségéről annyit, hogy a kolléganőm megkérdezte, hogy melyik film előzetesét mutattam
A teljesről is egy linket majd.
Szerk: Ja igen, mintha mostanában túl sok zombis film jelent volna meg:
Dawn of the Dead
Shaun of the Dead (király
)
Bio-Zombie
Infernal Zombiez
Ez valami új divathullám lehet. Csak ne az én hullám legyen
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Bővebben: link lehet letölteniHu hát ez kiráyl!
Kivácsi leszek hoigy mien lesz a mozi film! 

-
buci_
tag
ja tenyleg milyen progival vagtok?
vegas, magix? -
Predator666
aktív tag
-
Vikthor
nagyúr
-
buci_
tag
koszi

csak azert mert elegge odatalalt az az intro-zene
-
Vikthor
nagyúr
Hi!
Egy Fuji FinePix S602z, illetve egy Sony digicam, melynek a pontos típusát nem tudom. A zene valóban nem tőlünk van... de ezt ne áruld el senkinek!
Lesz hamarosan ''b'' verziójú trailer is...
SOON You Will Be NEXT!!!! Muhahahaaaa! -
buci_
tag
megneztem a trailert

elegge bejon.
lenne par kerdesem: (ha nem nagy kutakodas a kulisszak mogott
)
zenet azt ti csinaljatok vagy szerezve lett?
es a feliratokat mivel irtatok ?
es egy digicammel veszitek fel? -
Vikthor
nagyúr
Nagggyon jó lett!! Grat!
Nesze neked Hollywood...
Ha lesz mozi film megyek a permier előtti előadásra!
szeva Geri!
Kösz! Majd a hétvégén folytatjuk a Gáborral, lesz benne soksok hent... Képzeld vettem egy Voodoo3 2000-est megy minden Glide anyámkínja... 
-
_gerisoft_
tag
Sziasztok!
Bővebben: link lehet letölteniNagggyon jó lett!! Grat!
Nesze neked Hollywood...
Ha lesz mozi film megyek a permier előtti előadásra!
-
buci_
tag
hat, en csak olyasmiket vagogattam, mint pl.: o.kirandulasok, nyaralasok, de azok yok lettek, sima amator kamerás szinten.
de ezt nagyon szeretem csinalni. egy ido utan mindig csak jottek az otletek.
egyebkent mivel vagjatok? -
Ekváádor
őstag
-
Vikthor
nagyúr
kár hogy format lett a vége...
Szívesen megnéztem volna őket. Hányan jöttetek össze? -
Ekváádor
őstag
Készítettünk kaland, fantasy filmeket, horrorfilmeket (ezekbe sajnos nem sikerülr semmilyen horror jellegű dolgot belenyomni
) meg efféléket. Átlag 4-5 percesek voltak, de volt amikor eljutottunk a 15 percig is
-
Vikthor
nagyúr
jaja én is gyakorlom ezáltal... és milyeneket készítettetek? Hány percesek voltak? Dokumentum vagy játékfilm jellegű volt?
-
Ekváádor
őstag
Mi régebben haverokkal csináltunk kisfilmeket, de sajna mr mind odaveszett egy format során

Ez idő alatt tanultam meg a videószerkesztő progik használatát
-
Vikthor
nagyúr
Akkor ezekszerint, ti még nem csináltatok még ilyesmit?
-
Vikthor
nagyúr
Közületek nincs olyan aki efféle kisfilmeket készített volna? Vagy vkit érdekelne ilyen zombizás úgy komolyabban? Nem feltétlenül kell horrort csinálni, de mondjuk az a fő profilja az Infernal Studios cégünknek...

-
Vikthor
nagyúr
-
console
aktív tag
Nekem speciel a Terminator 4 sokkal jobban tetszett a Terminator 3-nál (meg jópár amcsi filmnél). Szal akármilyen lesz ez, csak jó lehet a magyar eszement kaliberü arcok miatt. Vevõk leszünk rá 
Vikthor ha találkozol még egy ST6E-vel, szerezd meg nekem
Thx.
Cons -
Fercsa
senior tag
jujj

teljes film mikorra varhato?
SZ: mert a piacon van?
[Szerkesztve] -
Vikthor
nagyúr
Sziasztok!
Bővebben: link lehet letölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó új Lenovo ThinkBook 16 Ultra 5 225U 32GB DDR5 FHD+ Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 4év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)