Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Nekem nem tűnik rossznak, bár így képről nehéz megmondani. Szerintem próbáld ki, és ha nem jön be akkor válts.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Dufresne
addikt
Igen erre énis gondoltam már.
Amúgy csak nemrég néztem, hogy a Burton milyen kis mocsok és szivatja az embereket az egyedi kötésfelszerelhetőségével...ezekszerint az ő lapjaikhoz csak burton kötés jó, vagy van egyéb megoldás?
Na nem valószínű, hogy ilyen deszkát veszek, de nemár tájékozódni. -
Daywalker
addikt
Jövőhét végére tervezek egy csusszanást...ha minden jól megy Mátraszentistván. Ha nem megy jól akkor Donovaly. Valaki esetleg...? Teccikérteni....
-
Bhoeurh
tag
válasz Daywalker #249 üzenetére
Én is néztem ezt a Hammert, de ez nekem túl drága, meg kezdésre Magyarországra feleslegesnek találom.
Hervisben voltam most, 20k lett volna a neki való, 30k ami nekem jó... pfff Lehet körülnézek aproneten majd ha itt nincs senkinek eladó cucca.Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
Bhoeurh
tag
Még soha nem snowboardoztam, viszont kb. 8 éves korom óta sielek. Mostanában szoktam rá a wakeboardra is.
A hétvégén vettem egy deszkát, a barátnőm meg 2 haverom is fog venni mostnában és szeretnénk 4en megtanulni.Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
Daywalker
addikt
válasz Dufresne #266 üzenetére
Én ellentmondásos infókat találtam róla. Ez a habos szerkezet érdekes Neten meg famag van.
Szerintem inkább a dechatlonban vegyen deszkát, azok szerintem jobbak. Ráadásul ott van olyan aminek van rendes oldalfala."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
Van 3 féle oldalfal:
CAP, Fullcap: azaz nincs oldalkiképzés. Sérülékeny, kevés erőt visz át a talajra.
Straight: Van oldalkiképzés. Ez általában egy ABS nevű műanyag. Rugalmas, de jól ellenáll a fizikai behatásoknak, ráadásul több erőt tud átvinni a talajra.
Slant: Szintén ABS, csak más szerkezetű kissé. Ez állítólag a legjobban kezelhető, erős....stb.
Nekem Straight van.[Szerkesztve]
-
piqla
őstag
haaaat akkor... te penzed, es nem kerdeztel, de azert megosztom gondolatomat:
minek vettel deszkat? a penzt koltotted volna egy snowboard tanfolyamra egy normalis sipalyan... szvsz kurva felesleges az elso 3 evben sajat deszka.
de hat ha sok penzed van...
teszem azt, mivan akkor, ha kurvara nem fog tetszeni?
annyi ember van, aki csak azert deszkazik, hogy elmondhassa magarol, hogy jessz, i'm a boarder...
no mindegy.
heavy tools deszkaban? olyan, mint nokia a monitoruzletben; nem rossz, de nem ez a fo uzletaga.Szereted az állatokat?
-
Bhoeurh
tag
Azért vettem meg mert nagyon jó vétel volt... Vadi új és 26k-ért megkaptam kötéssel... Szted nem érte meg?
Egyébként mint írtam, wakeboardozok is, amit imádok, a kettő pedig elég közel áll egymáshoz...Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
Daywalker
addikt
Nos, szerintem amennyiért vette, annyiért bőven megérte. Megtanulni meg teljesen jó lesz neki ez is.
A nokia-ról meg annyit, hogy rengeteg mindennel foglalkozik, nem csak telefonokkal (köztük van az autogumi gyártás is ). Egyébként régebben nem voltak rosszak a Nokia moncsik."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Bhoeurh
tag
Remélem szerencsém lesz vele... Már csak egy oktató kellene. Valakinek nincs eladó felszerelése?
Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
Daywalker
addikt
Azt hittem eladó oktatója
Egyébként szerintem egyedül is meg tudsz tanulni boardozni, ha van egy kis érzéked hozzá. Egy-két nap esés-kelés...lila foltok, fájó térd, és már meg is tanultál boardozni. Nekem elsőre legalább 1 óra volt leérni Kékesen Aznap elég szarul ment, de a végén esés nélkül le tudtam menni. Egy héttel később elmentünk megint (másik deszkát meg cuccot vittem) és akkor már 8-10 perc volt leérni"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
piqla
őstag
nem azt mondtam, hogy nem votl jo vetel, azt mondtam, hogy en inkabb egy tanfolyamra koltottem volna. mondjuk en anno murauban tanultam, oktatotol, es szerintem megerte, habar ennek ellenere szoktam esni; de ez a jo benne
tudom, hogy nokia mennyi mindennel foglalkozik, eppen ezert irtam, hogy olyan mint a ht; ht huzoaga a canga, nokiae a telefon..
azt hittem egyertelmubb lesz a hasonlatSzereted az állatokat?
-
Juan D
tag
Csega!
V.ki az öltözködéshez is ad6na tanácsot (ne a NOKIA-val töltsétek ezt a jó témát!)! Tehát, én tavaj csúszkáltam (sajna akkor csak kemény k5éssel - idén vettem puhát + deszkát + bakancsot), mivel mégnem v.ok benneprofi, nem is akarok venni nagyon sokért ezt+azt, tehát v.mi olyan köztes+oldás kellene, ami árban megfelelő, de nem is a ''piacról'' származik!
Előre is THX!speedskater - KDSE
-
piqla
őstag
nadragbol vegyel vizhatlant, lehetoleg a feneken es terden erositettet. nem kell benne, hogy meleged legyen, ala mindenkeppen erdemes jegergatyot is felvenni, mert kulonben leendo gyermekeid hibernalodnak.en speciel a kezeslabast komalom, szerintem vegyel te is azt; lenyeg, hogy vedje a derekad.
kabatbol olyan kell, amit a derekadnal ossze lehet huzni, igy nem fog alulrol huteni semmi sem; ujjanal szinten nem art egy tepozar feleseg.
kesztyubol nem art a markasabbat valasztani: persze ugyanugy elofordulhat, hogy egy burton szetmallik a kezeden egy nap alatt, de azert ennek eleg pici az eselye.
sapkabol meg ami kenyelmes es meleg, akarcsak a salbol
jah! es zoknibol meleg, vastag, kenyelmes pamutot vegyel!
hirtelen ennyi.
a fenti sorok csak iranyadoak, minden penztarcan, izlesen es sznobsagon mulik.[Szerkesztve]
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
istenigazabol nem erdekel, hogy mit ir egy magazin ilyen szempontbol, fazni nem fogok, csak mert fennall a veszelye, hogy fennakadok egy fan.. ( )
nem ugy hordom, hogy lobog, hanem beturve.
ennyi erovel a nadrag is balesetveszelyes, beakad valahova sipcsontnal, es nem szakad el hanem letepi a labad.
vagy a berlettarto: veletlen kihuzodik es megfojt. szoval aki keres, az talal..Szereted az állatokat?
-
Bhoeurh
tag
6000-es vízállóságú gatya az már jónak számít?
Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
Daywalker
addikt
Hát az nem rossz már. Azonban vigyázni kell, mert sokan csak ráírják h ennyit bír, és a fele sem igaz. Pl. Hó Shown volt olyan nadrág, ami 10ért kínált 10000mm-es vízállóságot. Na szerintem az ...
-
piqla
őstag
kerdezd az rtl szerkesztoit
ruhazkodasban nem nagyon szamit a marka, lenyeg, hogy reteges-meleg-vizallo legyen.
de lehet kapni ilyen terrorista maszkot is, azok leernek nyakra is, es akkor arc-nyak maris kipipalva.igaz, hogy sikit majd mindneki, ha elevagszSzereted az állatokat?
-
Daywalker
addikt
Annyira azért nem tudok. Tavaly kezdtem, de akkor 2 nap gyakorlás után bárhol, bármikor, bárhova...esés nélkül. Egyébként tavaly elég soxor voltam. Ha most idén elmegyünk, akkor először én is bukdácsolni fogok, főleg mert meg kell majd szokni az új cuccokat <- csak h legyen mire fogni Majd ha lesz pár éves tapasztalatom akkor beszélhetünk róla.
Amit tudok, azt magamtól tanultam, a techikai infókat és egyebeket meg onnan tudom, hogy rettentő sokat olvastam ezekről (is).
Amit tudok, azt átadnám, de mivel nekem sem magyarázta el senki lépésről lépésre, ezért nem tudom megmondani az okát, hogy miért csináld ezt így, miért csináld ezt úgy Egyszerűen ez csak úgy jön.
Egyébként az oktató jó, mert vele kevesebbet esel, és nem magadtól kell rájönni a dolgokra. Ez lényegesen rövidebb tanulási időt jelent. Persze kell hozzá érzék, akarat, és végtelen kitartás.
Én azt javaslom, hogy ha nem félsz, akkor próbáld meg egyedül. Tény, hogy párszor úgy kell kivakarni magad a pálya melletti hálóból vagy hóból, de valahol ez is hozzátartozik"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Bhoeurh
tag
válasz Daywalker #294 üzenetére
Köszi a választ... kicsit félek az egyedül-tanulástól, sokan mondták már nekem hogy először mindenképpen oktatóval menjek fel a hegyre...
De mind1, hátha majd valaki...Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
atomin13
aktív tag
naponta 5k ból ki is jönne, talán, 5 alkalom 25k, és ott vagy hogy valaki megtanított snowboardozni, de szerelésed meg sehol
én is magam tanultam meg, nem azt mondom hogy profi lettem ,de simán le tudok csuszni egy kék pályán esés nélkül, igaz tavaly csak 4vagy öt alkalommal voltam összesen,
az éven megvettem a saját szerelésemet, így bármikor bárhova eltudok menni gyakorolni, és ha már jobban megy ( szerintem 4-5 alaklom és könnyen fogom kezelni) mehetek a saját cuccommal jobb pályákra is (külföld), és nem ott kell irdatlan összegeket letennem 1-2 óra szerelés bérletért -
Zimezoom
tag
Öltözködés: a legfontosabb a jó kesztyű! Lehetőleg legyen kivehető bélésű, lélegző anyagú és kevlár erősítésű, mivel kezdők esetében főként ez a ruhadarab lesz leginkább igénybe véve! Elmondhatom, hogy átázott, majd keményre fagyó kesztyűben nem annyira vicces a boardozás...
A gatya és a dzseki is lehetőleg lélegző anyagú (Gore-Tex) legyen, ez sokkal fontosabb annál, mint hogy jó meleg. (persze emellett legyen vízálló is! ) Boardozás közben úgyis kimelegszel, és ha nem tud a meleg levegő eltávozni a tested felületéről, akkor fasza lucskosodás után esélyes egy mégfaszább megfázás...
Mondom mindezt sokévi boardozási tapasztalattal.Pay attention, or pay the price!
-
Bhoeurh
tag
Nekem is fontos, hogy akkor menjek sielni amikor csak akarok saját felszereléssel... Így akár vasárnap reggel frissen leesett hóba is kiugorhatok Dobogókőre.
Láttam egy állítólag egész jó kis protektoros kesztyűt ami 25k helyett csak 15k 2 db kivehető béléssel... szerintetek érdemes megvenni?Dell Axim X51V vadi új 99.900 Ft! Technikai info: aximshop@freemail.hu, www.aximshop.cjb.hu Megrendelés: 06-20/561-4931
-
Dufresne
addikt
válasz Zimezoom #298 üzenetére
Igen, a kesztyűt dolgot valóban érdemes megfogadni, meg egyáltalán a ruházkodási tanácsokat.
Tapasztalatom szerint is hihetetlen szar jéggé fagyott kesztyűbe boardozni
Másik meg, hogy az sem árt, ha valami protectoros kesztyűt néz magának az ember, igaz nem olcsó, de sok eseten megóvhat kisebb-nagyobb csuklósérülésektől. Persze vannak még egyéb protectorok, de sztem ha nem vadul az ember, akkor azok alapból nem kellenek, bár én néztem magamnak egy gerincvédőt, mivel elég szar sajnos a derekamnál a dolog
És sztem a ruházat után kellene, hoogy jöjjön a szerelés, mivel én az első az egészség elvét tartom és hát könnyen átázós, áthülős ruhában ez nehézkes, főleg amíg sokan zakózik az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest