Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Én legalább 10 évet síeltem mielőtt először volt a lábamon snowboard. Igaz közben nyaranta wakeboardoztam is.
Az átállásra nekem tanár meg minden nélkül ráment az 1 hét, de 2 nap után már egész élvezetesen ment a dolog. Sztem ha mozgárkoordinációval nincs gond és esetleg még tanár is van, akkor túl nagy problémát nem okozhat, de azért mindenképpen furcsa elsőre. -
Dufresne
addikt
Szép, hoy 1 éva közel halott a topic.
De sajna idénről sincsenek nagy snowboardos élmények, csupán 1 nap síelés, dehát mit tehet az ember, így jött ki a vizsgaidőszak, majd jövőre remélem. -
Dufresne
addikt
Na úgy alakult, hogy március közepén mégis kiugrottunk az olaszokhoz egy laza hétre
Célállomás TreValli nevű hely volt. Gyönyörű környék, 3 nagy besíelhető hegy, kb 100km sípályával. Sajnos a napközbeni 20 fok miatt nap végére a hó állapota konvergált az erőses kásás felé, de azért kibírtuk. Térdem szerencsére bírta, szóval azzal sem volt gond, nomeg a védőfelszerelések is megtették a maguk jótékony hatását
Szóval szerencsére ez az év sem telt gyakorlás nélkül -
Dufresne
addikt
Löttek az idei boardozásomnak, mivel ismét kiújult a térdsérülésem, csak most műteni nemkell szerencsére, legalábbis úgytűnik egyelőre.
A többi kedves forumtársnak viszont mindent bele és élvezzétek a lejtőket a nevemben is -
Dufresne
addikt
Ja olyasmi a feeling, de azért általában a tempósabb részeknél elémsikó userek kiábrándítanak ebből a mámoros érzésből
Visszatérve a kegyetlen szélviharos nap utáni eseménykre sajnálatos módon már csak a szombat és a vasárnap maradt, hogy kihasználjuk a még bennünk és a hegyben rejlő lehetőségeket
Tehát szombat a reggeli protokoll az just like before ámde az időjárás már szintekkel kedvezőbb az előző napihoz Sajnos kamerázás és fényképezésre még mindig kkissé alkalmatlan, de szórakozásra tökéletes, tehát folytattuk a hegy ''meghódítását'' ami gyakorlatilag a már eddig megismert pályák mégjobb kiaknázását és a nem túl fényes technika csiszolgatását takarta Leszögezném a nem túl fényeset Igaz a szokásoson kívük kipróbáltunk még 1-2 addig általunk nemigazán preferált pályát, amik viszont csalódást keltettek, ígyhát hanyagoltuk őket, habár el kell ismernem a pályák tartogattak magukban finomságokat, nevezetesen nagy szűzhavas siratófal de valahogy nem volt igazán kedvünk hozzá, meg sajna az utána lévő felvonóhoz vezető szakasz elég laposka volt így egy kisebb hiba a falon könnyen gyalogolást eredményezhetett lendület hiányában...ígyhát valóban ''csak'' a megszokott pályák maradtak a számunkra, ami végülis nem volt baj, mivel úgy vettem észre, hogy az előző napi heves időjárás többeket visszatartott ezen a napon a hegytől, így viszonylagos ''csend'' uralkodott a pályán és az állag is egész kellemes volt, még a nap végén is. Ugyan tisztán már nememlékszem, de ha minden igaz ez volt az a nap, amikor a lányok hamarabb feadták a dologot, így ketten maradtunk, hogy bebarangoljuk a számunkra izgisebb részeket, amit többé-kevésbé meg is ejtettünk ( kis erdős rész, meg ilyesmi), de összességében seemi komoly, főleg a tavaji eltévedéses mutatvány után. A kis kalandok kellően kifárasztottak mineket is, így hát a nap végén elég fáradtan estünk az ágyba, legalábbis a magam részéről biztosan Érdekességképpen megemlítem, hogy bár volt elvileg ilyen kis síbusz, ami a szálláshoz közel állt meg, de mivel egyszer vártunk rá felselgfesen 20percet így a későbbiekben elvetettük annak használatát és maradtunk a jól bevállt gyaloglásnál, ami az utolsó napokban egyre neezebbé vált, legalábbis, ha a board relatív súlyát vezem figyelembe, akkor biztosan nehezebb volt a séta
Már csak az utolsó nap maradt, aminek az unalmasabb része az utazás volt (ki gondolta volna ) és az élménygazdagabb pedig továbbra is a boardozás, amit immár szerencsére szalagra is rögzíthettünk Erről a napról egyenlőre nem írnék, inkább majd filmmel együtt illusztrálnám a dolgot és remélem lesz végre erőm kivágni a szar uanlmas semmitmondó részelket a felvételből... -
Dufresne
addikt
Szóval a harmadik nap, ahogy ígértem
Tehát a szokásos reggeli körök, értem ezalatt ébredés, lazsálás, séta a reggelihez ls kellemes előérzet az időjárást tekintva, mivel valahogy csendesebbnek tűnt az idő, valahogy ködmentesebbnek, gondolhattuk volna, hogy egy nagy sz@rt
Felérve a felvonók aljához szembesültük a ténnyel, hogy nem megy a nagyfelvonó, mi meg persez azonnal lestük a ''médiát'', hogy mi a fene lehet, de egyenlőre semmi. Persez az oldalsó kisebb felnók azért még mentek, így beálltunk a kígyózó sorba és fel is mentünk a 2 oldalsó felvonóval a pálya közepére és onnan engedtünk magunknak egy bemelegítő csúszást, ekkor már gyanússá vált egyvalami. Mégpedig a szokásosnál kicsit nagyobb szellő, de nem törpdtünk vele. Visszaérve persze a kis felvonókhoz álló sor megduplázódott és a nagy még továbbra sem mnet, így a várakozás mellett döntöttünk, ekkor már elmúlt asszem 10 is Nemsokára be is mondták, hogy a nagy szél az oka a zárlatnak, gondoltuk frankó, de sebaj várunk egy kicsit, de 20 perc után változatlan volt a helyzet. Én gondoltam egyet és elindultam gyalog fel az egyik kisebb pályára, merthát kell a testmozgás, a többiek meg aztmondták, lehet megvárnak, lehet nem....persze nem vártak meg és visszamentek a szállásra, mert nem bíztak a felvonó indulásában...pedig bizonyára kitaláltátok már hogy kellett volna, mert mire én visszacsúsztam már ment is a nagy felvonó és én neki is lendültem egyedül a hegynek. A felvonózásokat nem ecsetelem, de a hegy tetején, amint kiértünk a fák zárából, kiderült, hogy miért nem engedték a lifteket, mert még ekkor is olyan szél volt, hogy néha majd becsináltam a rémülettől, úgy meglengette a felvonókat, nembeszélve a szokásos ködről. Persze ez nem vett el semmit az élményből, mert a hegy így nekem még jobban tetszett, igazi mostoha időjárás, mintha csak én lennék és a hegy. Persze a többiek nélkül nem az igazi a móka, sztem ezt ti is tudjátok, így nem is nyomtam végig az egész napot, hanem 3 körül lejöttem a hegyről. Viszont ez nem is volt nagy baj, mert a nagy szél miatt a szokásosnál fáradtabban jöttem ki az egészből....a nap többi része pedig a szokásos lustulással, vacsorával és alvással telt.
Na most megyek dartsozni a faterral, majd folytatom még -
Dufresne
addikt
Na videóra még mindig nem szántam időt pusztán lustaságból, de egy kis élménybeszámoló
Szóval febr21-én hajnalban indultunk Pesti hajlékunkból és rövidúton csatlakoztunk a buszos csoporthoz, akikkel együtt mentünk, csak mi az autós utazást választottuk költségspórolás végett A hosszú és kimerítő utat, ami budapest keleti végéből az M7-es autópályáig való eljutást illeti nem részletezném , de annyit azért elárulok, hogy a fennmaradó pár100 kilóméter sokkal kellemesebb volt. Lényeg a lényeg a hegy lábánál és egyúttal tó partján elhelyezkedő szállásunkat úgy este 6felé birtokba is vettük a Gerlitzen bővebben [link] mellett
A szállás tűrhető vlt, nagyjából a pályákra eljuttató 4 személyes kabinos felvonótól olyan 6perces sétára, ami jókis bemelegítő, illetve levezető is volt minden nap
A kaja is elfogadhatóvolt, de még mindig nem éri utol a hazai viszonylatot
És akkor jöjjön a lényeg
Tehát a hegy maga 1911m-es és nagyjából 30km sielhető pályahosszával nem a legtekintélyesebb, és nem is olyan változatos, de ennek ellenére sztem élvezhető, mindeki megtalálja a maga kedvére való részt, ez biztos. Erre sztem elegendő a 14 megtalálható pálya Ebből, ami minket illet az egyes és a 8-9-es pályaszakaszokat részesítettük előnyben, mivel ezeknek (2,5 és 5km) megvolt e kellő hosszuk is és a számunkra megfelelő változatosságok, értem ezalatt a gyorsabb és lassabb szakaszok váltakozását és az erdősebb részek kiaknázását
Mivel az igaz síelés/boardozás, csak megérkezésünk utáni napon kezdődőtt, így ez a nap inkább csak a bemelegíés saját stílus és a megfelelő kötésbellítás keresgélésével telt (lévén új cuccokat vettünk). Ami engem illet még az utsó napon sem volt tökéletes a beállításom, de a 2dik naptól kezdve már nem szarakodtam vele, inkább élvezni akartam a hegyet. Tehát mint mondtam a gyakorlati szempontból első naon semmi nemtörtént a gyakorláson kívül és a szokásos kezdőseséseken kívül...és persze az esti izomláz és nyújtás sem maradhatott el, mivel egy éve nem csináltam hasonló moszgást kb
Nagy reményekkel vágtunk a második napba, ami a csütörtök volt, tehát valós kinntöltött időnk 3dik napja
Az időjárás ezen a napon sem volt kedvünkre és asszem nemárulok zsákbamacskát, ha elmondom, hogy az utsó (vasárnap) napot kivéve egyik nap sem volt kielégítő a fotózási és kamerázási igényeinknek Szóval kicsit részletesebben az időjárás ilyen szempontból egy hulladék volt, gyakran max 10-15méteres látótávolsággal, hófúvással és köddel fűszerezve...de ez persze a boardozást egyáltalán nem akadályozta és mivel idén szerencsére nem felejtettük el elvinni a walkietalke-kat így ha kicsit szétrázódtunk, akkor sem volt nehéz egymásra találni
Ami pedig a boardozást illeti egyre jobban kezdtünk belejönni értem ezalatt a stabilitást és a kanyarbiztonságot, értem ezalatt azt a nálam néha még fellépő jelenséget, hogy nem mindig sikerül túl frappánsan az oldalváltás, így kénytelen vagyok a mozdulat előtt kicsit ráfékezni a dologra. Ugrásokkal még ezen a napon sem próbálkoztam, inkább próbáltam a technikára figyelni, mert minek ugrálni, ha még az átkozott oldalváltások is néha bekavarak, nemigaz
A nap végére mondhatom, hogy mindannyian elfáradtunk, főként mivel mindenki tudja sztem, aki már volt síelni, hogy a nagy csoportok mennyire buckssá tudják tenni a pályákat, amiket lábbal kipumpálni, kifékezni elég nagy meló sztem Tehát ezt a viszonylag kellmesebb napot is még kisebb görcsök és a szálláson való nyújtás követett, nameg egy eléggé ehetetlen vacsora, amit az enyhén meleg, de annál jópofább és udvariasabb pincér tett kicsit elviselhetővé Természetesen a nap végét a szokásos nagy alvás zárta
A 3dik síeléssel töltött napot majd holnap részletezem, mivel most barátnőm kitalálta, hogy moziba hív engem és ennek nemtudok ellenállni
Tehát kezdetnek ennyit és a 3dik nappal kapcsolatban pedig annyit, hogy kénytelen voltam az időjárásnak köszönhetően egyedül végigsíelni a napot, de majd részletesebben holnap -
Dufresne
addikt
Napi teendők miatt a mai élménybeszámoló elmarad, de úgysem vagyok még kész a videóval, szóval még van mit tenni
Addig is [L]http:\\dufresne6.fw.hu[/L] itt megtaláljátok a képeket a táborról
Azért a helyről, Gerlitzenről elöljáróban annyit, hogy [link] pl itt találtok róla sokmindnet. ÉS ezt kiegészíteném annyival, hogy tényleg nagyon szép hely közel az olasz és szlovén határhoz. A hegy tetejéről pedig baromi szép a táj.
Az idővel kapcsoltban viszont sajnos nem volt szerencsénk, mivel a tavaji táborozással ellentétben idén igen zord, ködös időjárást fogtunk ki. -
Dufresne
addikt
Na addigis, amíg nekiállok a beszámolónak egy gyors kérdés.
Szóval a tároláshoz érdemes leszerelni a kötést a lapról és külön tartani őket a következő szezonig, vagy hagyjam úgy ahogy van az egész -
Dufresne
addikt
válasz Dufresne #442 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos hazaértem, de szerencsére épségben, ha lesz erőm, akkor még ma élménybeszámolok, ha nem, akkor nem ma
Lesznek képek is, meg egy rövid kis béne videó is, sajnos az időjárás sokkal több filmre, illetve képreörökítést nem tett lehetővé.
Szóval előzetesen ennyit -
Dufresne
addikt
Na holnap megyek reggel, szóval viszlát snowboardtársak
-
Dufresne
addikt
Na én meg tegnap vettem bukót, remélem nem fogom hasznát venni, de ha mégis, akkor legalább van.
Találkoztam is tegnap egyik manussal akivel megyünk ki, ő előző hetekben volt kinn párszor és mondta, hogy folyamatosan hordta le a helikopter a snowboardosokat, szóval reménykedem a legjobbakban -
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
De nehéz kivárnom még azt a két hetet, amíg elindulunk meghódítani a lejtőket
-
Dufresne
addikt
2 nap sztem is árban azért szebben mutat. Bár az az igazság, hogy én febr 21-én utazom 1 hétre és megfontolandó, hogy 20-25k-t kiadjak-e előtte 3 napért mondjuk, mikor nemsokkal utána 65ért egy hétig kaja szállás minden, főleg ezért is gondolkodom rajta
De amúgy benne lennék -
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Hannah cuccok elég jók sztem.
Kabátom van ilyenből és -5-10fokig bélés nélkül pulóverben járkálok benne, szóval hőt elég jól tartja, nameg a vizet sem engedi át
Kötésed meg sztem is megér 8-10k-t, csak legyen szerencséd, hogy el tudd adni
Egyébként olcsón deszkákat most itt lehet kapni [link] . Énis itt vettem, meg 1-2 forumtárs is vásárolt már itt és sztem minőségben és árban nem rossz, az ár pedig a márkajelzés nélküliségből is fakad -
Dufresne
addikt
válasz Daywalker #360 üzenetére
Láttom, hogy 4k az egész napos bérlet és 3k a félnapos, de mennyi a félnap ezeknél? Mert azt valahogy nem találtam.
Amúgy énis drágállom enyhén szólva. Amikor 1hetes túrákat szerveznek mindennel együtt az osztrákokhoz 60-60k körül akkor itthon 7 nap síelés 28k és akkor még se kaja, se utazás, se semmi....:S
Ja igen, a 4-es 1000m hosszú pálya megvan már nyitva? -
Dufresne
addikt
válasz Daywalker #356 üzenetére
Ez a mai havazás nem volt semmi, remélem adott a pályáknak rendesen
Fél napot az autóban ülve szakadó hóban töltöttem el, szóval megérdemlem, hogy a pályákon legyen jó hó
Remélem el is megyünk majd valamelyik itthoni pályára a télen még és nemcsak a februári sítábor lesz. -
Dufresne
addikt
válasz Daywalker #350 üzenetére
Jah, ilyen cuccot adtak a kötéshez, mármint ezt a szökevénypántot, ha jól gondolom ez a neve. Magadhoz tudod vele láncolni a boardot, nem hülyeség, bár a mozgásban eléggé korlátoz sztem.
Kötőfék meg mi a fene a boardon?
Sílécnél a kötésen volt ilyen fék,, ami ha leoldott a léc, akkor elkezdett kapaszkodni, de boardnál nem láttam még ilyesmit.
Monjuk valami bukót már énis néztem magamnak, vannak egyszerűbbek már ilyen 5-6k környékén, pl K2-ből, majd meglátjuk, inkább gerincvédőn tanakodom, mert alsó csigojáim kicsit már ígyis ramanyok... -
Dufresne
addikt
ennék én csúszni, ha lenne hó
Amúgy néha kell kockulni, most pl nagyapám kapott egy rádiós órát, amolyan asztali fajtát és mivel nincs hozzá magyar leírás, így most fordítom neki a dolgot és mivel nemrég fejeztem be, ezért megyek is tovább ünnepelni.
Békés karácsonyt mindenkinek mégegyszer -
Dufresne
addikt
Újabb kérdés merült fel bennem
Kaptam a kötéshez egy ovális, sztem csúszásgátló matricát, amit a lapra lehet ragasztani.
Használtok ti ilyesmit, jó dolog ezt a deszkára ráragasztani és egyáltalán hová érdemes, a két kötés közé?
Számít ez valóban annyit, hogy pl mikor kicsúszik az ember a beülős felvonóból, akkor adeszkára állva stabilabban tudja irányítani azt a nem bekötött egyik láb ellenére?... -
Dufresne
addikt
válasz Daywalker #338 üzenetére
Az egyik kötéshez van alátét, ami ugye ilyen recés, hogy megakassza magát a műanyagban, a másikhoz viszont nincs alátét, ott a csavar feje gyárilag olyan, hjogy recés az alsó fele így az alátét nélkül megakad a műanyagban rendesen...
Amúgy meg még2 kép (szar minőségben)
[link]
[link]
Amúgy meghúztam rendesen, de azért nem reccsenésig.
És még.... mennyire normális, hogy a kötés a két végénél, de főleg a hátuljánál kicsit mozog a deszkához képest, na persze nem sokat, csak éppen egy kicsit. Gondolom ez a leszorítás távolságának betudható.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Addig kérdezek is
Kötés felszerelésénél mire kell feltétlenül odafigyelni?
Leszmítva persze a távolságokat és a szögeket, mert azzal már tisztában vagyok, de....pl felcsavarozásánál kell valamire figyelni feltétlenül, vagy csak úgy ahogy van jól meghúzza az ember és annyi?
Ilyenekre gondolok -
Dufresne
addikt
Na, vettem végül egy Level Star kesztyűt.
Még volt egy tavaji modelljük, ezért lecsaptam arra és így 13,5k-ért megkaptam
Kényelmes és jó magas szárú cumó, igaz nincs rajta bérlettartó zseb, mint az újabba, de az nem is érdekel.
Protector sincs benne, de úgy döntöttem, hogy az nem is kell, bízom benne, hogy az eddig töretlen csontörési mutatóm makulátlan marad -
Dufresne
addikt
válasz Daywalker #320 üzenetére
Na ja, sajnos nem mindig dolgozik mindenki, akitől az adott pillanatban elvárná az ember. Ebben mondjuk egy sózóautó esetében azis bennevan sokszor, hogy ugye a sót egyszercsak újra kell tölteni benne, merthát nem jön abból sem csak úgy magától a végtelenségig.
Lássuk benne a jót és tanuljunk jégen vezetni
Amúgy holnap mostmártényleg megveszem a kesztyűt, aztán majd jól beszámolok róla -
Dufresne
addikt
Snowboardbe sztem csak relatív olcsó dolgok vannak
Amúgy én sem ismerek túl sok olcsó helyet...
Van ez a snowboardshop.hu, ahol van választék és talán az árak sem olyan észvesztőek.
Aztán van a Decathlon áruháznak a saját termékcsaládja, állítólag az sem rossz és az árai egészen alacsonyak.
Snowboard.lap.hu-n is lehet még találni boltokat, de hogy melyiket érdemes, melyiket nem, azt én sem tudom.
Nekem is kéne már egy kesztyű -
Dufresne
addikt
válasz Zimezoom #298 üzenetére
Igen, a kesztyűt dolgot valóban érdemes megfogadni, meg egyáltalán a ruházkodási tanácsokat.
Tapasztalatom szerint is hihetetlen szar jéggé fagyott kesztyűbe boardozni
Másik meg, hogy az sem árt, ha valami protectoros kesztyűt néz magának az ember, igaz nem olcsó, de sok eseten megóvhat kisebb-nagyobb csuklósérülésektől. Persze vannak még egyéb protectorok, de sztem ha nem vadul az ember, akkor azok alapból nem kellenek, bár én néztem magamnak egy gerincvédőt, mivel elég szar sajnos a derekamnál a dolog
És sztem a ruházat után kellene, hoogy jöjjön a szerelés, mivel én az első az egészség elvét tartom és hát könnyen átázós, áthülős ruhában ez nehézkes, főleg amíg sokan zakózik az ember... -
Dufresne
addikt
Igen erre énis gondoltam már.
Amúgy csak nemrég néztem, hogy a Burton milyen kis mocsok és szivatja az embereket az egyedi kötésfelszerelhetőségével...ezekszerint az ő lapjaikhoz csak burton kötés jó, vagy van egyéb megoldás?
Na nem valószínű, hogy ilyen deszkát veszek, de nemár tájékozódni. -
-
Dufresne
addikt
Ma voltam náluk és sajna nem olvastam a hsz-ed csak most Szóval nemtudom van-e olyan nekik.
Amúgy tényleg rendesnek tűntek, egy sráccal dumáltam vagy 15percet, néztük kesztyűt, meg deszkákat is
A Hammer motion deszkája egészen megtetszett 43ért
Amúgy viszonylag normálisak a használt deszkákt is, mondta is a srác, hogy a szarabbakat viszik a kölcsönzőbe
Jah meg honlapról is szó esett, hogy rég nem volt frissítve -
Dufresne
addikt
A snowboardshop oldalán sok új és használt deszka látható, namost kíváncsi lennék, hogy a használtakról van valami tapasztalatotok/véleményetek?
Mennyire leharcolt darabokat szoktak az emberhez vágni, esetleg arra is adnak némi garit, ilyesmi?
Tudom, ha elmegyek, akkor meglátom, azt is fogom tenni holnap, de gondoltam megkérdem tőletek is -
Dufresne
addikt
Na jah, nagy poén a sítábor haverokkal akár snowboard, akár sí a téma
Amúgy valóban az elején nehéz csak belejönni a snowboardba aztán lehet hasítani
Igaz mondjuk, hogy alapból érdems elkezdeni a dolgot valaki kis lejtésű helyen, de azért ha sokat sportoló emberről van szó, nem feltétlenül kell a kezdők tömegében rohadni
Csuklótörésről meg énis sokat hallok, de szerencsére még nem futottam össze egy esettel sem, igaz ebbe belejáccik az emberek mozgáskultúrája és eséstechnikája is, már amikor tudod magad irányítani még
Jah és felszerelésbe szerintem sincs értelme beleinvesztálni az elején, inkább bérelni kell, de 2-3 év utána, ha tényleg megszereti az ember, akkor már érdemes és hosszútávon kifizetődő is -
Dufresne
addikt
Ezekszerint ez a stance akar lenni a kötések távolsága, ami nekem 60centire jön ki
Jah és távolságot persze a kötések középpontjától kell mérni
Beállítások, már ami a szögeket illeti, azt ajánlja, hogy az elülső lábon 20fok a hátson pedig 0 fok legyen. Viszont ha állítasz a kényelem és egyéb megfontolások miatt akkor is maradj 10-27-ig az első lábnál és 6-tól -12ig a hátsó lábnál
Baromi jó ez az oldal, lehet le kéne fordítani magyarra és a lényeges beállításokat leírni ide a topicba, akár a kezdő sz-be, mint erős segítség -
Dufresne
addikt
Köszi a linket, 1000 hála
Amúgy ja goofy vagyok, jobb láb elől
Ezekszerint jól tippeltem?
Titánsportban vannak használt cuccok, de ahogy a srác mondta snowboardban még nincs nagyon telítve a boltjuk, de azért körül lehet nézni, vagy felhívni őket, sztem rendesek, de inkább egyenlőre sível foglalkoznak komolyabban -
Dufresne
addikt
Első évben kényszerbűl lett snowboard, mert a régi sícsukámat tábor előtt fölpróbáltam és jóvolt hosszban, meg minden, aztán táborben kiderült az első pár kör utn, hogy szétnyomja a sípcsontomat, mert az meg ugye az évek alatt megcsontosodott Szóval snowboardbérlés lett belőle pár napra, szóval az inkább még csak az esésekről szólt, végülis 2 nap alatt nem vártam sokkal többet
Aztán tavaj szereztem köcsöbe egy deszkát és azzal mentem, beállításokkal meg nem nagyon szaroztam, csak átforgattam, hogy a jobb lábam legyen előrefelé kényelmesen, aztán csak mentem, mert örültem, hogy végre nem zakózom minden kanyarban, végére már egész jól ment.
Idénre meg úgydöntöttem, hogy eljött az ideje a saját cuccoknak és a komolyabb tesztelésnek... -
Dufresne
addikt
Ja, de nem is az oldal szépsége miatt linkeltem
Amúgy szűzhóba idén nem tervezek sokat menni, tavaj mentünk eleget haverral benne
Meg az erdős rész is sok volt tavaj, egyik nap pl erdőbe nyomtuk lefelé azthittük jó irányba, de mégsem, szóval másik oldalán értük le a hegynek mint ahol kellett volna, ráadásul felvonózárás után, szóval érdekes volt onnan hazajutni, de ez másik sztori
Idén inkább a technikámat szeretném csiszolgatni a rendes pályákon és akkor az állítgatással is elszórakázok.
Remélem megtalálod a linket, ha nem úgyis megyek még boltokba és ott kifagattom a ''szakértőket'' -
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Nah visszacseréltettem a kötésemet, mert a balancshoz kicsi volt, amit eredetileg vettem.
Ez az új valami Nidus fantázianévre hallgat és ráfizettem még +2 ezrest, de sztem megérte, mert keményebb a felépítése( hátsó boka fölötti része fém és a csattok is fémből vannak, nem úgy mint a másikon...) -
Dufresne
addikt
Inkább veszek magamnak egy deszkát, de családra is marad azért persze
Mi osztrákokhoz megyünk Villach-ba, már ha jól írom. Tavaj is ott voltunk és sztem egész jó a pálya, de szlovákok is biztos behoztak sokmindent a lemaradásukból, mert mostanában énis sok jót hallottam felőlük, már ami a sípályákat illeti
Franciaország meg amúgy is drága nekem... -
Dufresne
addikt
Bakancs is letudva
Már csak deszka kell majd juhééé -
Dufresne
addikt
Hopp, hammer tényleg
Hó-Show-n nem voltam túl sokat őszintén szólva, csak 2órát kb, szóval programokat, meg ilyeneke nem volt időm nézni, csak végigjárkáltam a boltos standokat, meg bekukkantottam a börze részére...
Kötésem már van, na nem egy nagy márka, de tavaj a kölcsönbe kapott deszkán is ilyen volt és jól birta, nem volt semmi baja, pedig estem is ne kicsiket néha, szóval kapta rendesen
Bakancs is lesz majd, az karányi meglepetés lesz a felpróbálást leszámítva
És így már csak a deszka marad... -
Dufresne
addikt
-
Dufresne
addikt
Jaja, éledjen, ugyanis februárban , ha minden igaz megkezdem harmadik második snowboardos sítáboromat 10évnyí síelés után.
Idén már szeretnék saját cuccal menni. Rögtön meg is kéredem, hogy tudok-e jó boltot/boltokat ajánlani, ahol elfogadható árban lehet deszkákat kapni, természetesen nem slalomra, hanem freestylra, úgy 40k-ig bezárólag
Természetesen voltam kinn Hó-Shown, ott csurgattam is a nyálam, de pénzem még nem volt sajna, pedig olcsón bevásárolhattam volna. 40-45k-ból meglett volna a kezdőcsomag ( deszka-kötés-bakancs) -
Dufresne
addikt
Tavaj télen volt szerencsém 1 napot snowboardozni, mert a sícsukámmal volt 1 kis bibi és aznap helyette boardot béreltem és jó mulattság volt. Az idei télre már vacilálok rajta, hogy sí maradjon, avagy snowboard. A mozgás tényleg más, de remélem a sok wakeboardozás elég lesz alapnak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest