Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
XenN25
üzenetére
Különösebben nem ismerem az ST3-at, de az is jó roller lehet, az S60 "utódja". Az S60 ismert roller volt a Naveetól, és nem is volt rossz. Ugyanaz majdnem egyénként, mint a Xiaomi 4 Ultra.
A GT3 Max-ot csak azért szoktuk ajánlani, mert majdnem ugyanaz mint a Xiaomi 5 Max, csak az akksija nagyobb, és "városi roller" célra ajánlja a Navee.
Korábban írtak róla ezt-azt. Ár/érték/hatótáv sránya jonak tünik.
Az ST sorozat viszont komolyabb lengéscsillapítással rendelkezik ránézésre. De hogy gyakorlatilag milyen, azt nem tudom. Akksija a kinézett ST3 Pro-nak is ugyanakkora, mint a GT3 Max-é, ugyhogy szerintem meglesz a 40km a te súlyod alatt is vele. -
válasz
XenN25
üzenetére
Lengéscsillapítósat keresel, vagy anélkülit?
Végsebesség 25 elég, vagy gyorsabb roller kell?G30 utódja a G2. Ugyanaz a hatótáv, erősebb motor, indexek, lengéscsillapítók. De újonnan én már nem vennék, mert amennyibe kerül, vannak már nála jobbak is.
Használtan 150-170ezer, átszotfverezve 35-40-el is megy, igaz, a hatótáv kevesebb lesz, pláne 100 kiló alatt.Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Segway F3, F3 Pro
Segway G3
Navee GT3 MaxEnnek az utóbbinak, meg a G3-nak nagyobb az aksija, mint a többinek. A G3 40-el is tud menni, van már rá megoldás, ha visszagörgetsz. Navee 32-vel tud menni. Az F3 sorozathoz van hatótávnövelő plusz akksi.
Itt össze tudod hasonlítani az adataikat a G30-hoz.
Xiaomi ötös sorozat ismertető.Ha nagyobb rollert keresel, akkor Mantist ajánlom én is, akár használtan is, ugy már befér 400ezer alá is.
Vagy hát ott vannak a Kugook, 2-3száz ezer közt, ennyiért csak ezek vannak.
-
Tangerine
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest