- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Nagy lejtőn motorfékkel (főleg töltött akku esetében) igen, elő tud fordulni. Vagyis m356 (és pro) esetében tuti, pro2 szabályzó kapott egy kis erősítést, asszem FET is jobb minőségű. De downhillezés közben továbbra is izgulnék
Sima egyenes úton szerintem nem rizikós, bár lehet mediumra venném. Amúgy én kikapcsoltam, mert az hogy tudtam gurulni szimpibb volt nekem. -
FBC4025GL Ez a hazai verzió
FBC4021GL Ez Svájci verzió (vagy Német verzió)
BHR4526GL Ez meg a Norvég verzióA hazai az egy fékkaros 25km/h max sebességgel.
A Német az két fékkaros, 20km/h sebességgel.
A Norvég az egy fékkaros, 20km/h sebességgel.Ne vegyél Norvégot, meg németet se.
Rablásgátló nincs, ami van benne, azt ki tudja kapcsolni egy hozzáértő. A lakat a jó megoldás, amig bemész boltba, odakötöd valamihez.
Hosszabb távon inkább ne hagyd felügyelet nélkül.És nagyjából vízálló, nyugodtan használhatod esőben is, a pocsolyákat kerüld ki, és kész. Bár ha ezt nehéz kivitelezni, inkább ne használd olyankor.
A vezetékek nyilásainál szokták még sziloplassztal kitömni. Illetve egy ilyet lehet venni rá bármelyik rolleres boltban -
geotigris9
tag
Ne hagyd kin az esőben, ha esős idő van ne használd. Hiába van XY IP védettsége. Ha bejut a víz az elektronikába és zárlatot csinál nagyon költséges bármelyik rollert is javítani. Nálam esős időre bringa vagy hagyományos lábbal-hajtós roller.
Kis esőt kibír mindegyik, de ha bekapsz egy felhőszakadást ott lehet már probléma még ha nagy az IP védettség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Egér probléma
- Silent Hill f teszt
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest