Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wine
csendes tag
Most vettem egy hátizsákot /puma/ a hervisben, nem is gondoltam volna hogy ekkora, meglepően sok cucc belefér, kisebb bevásárlásokkal elbír, multkor egy zsugor ásványvizet toltam haza a roller fellépőjén-hosszú de nem elég széles- még gurultam is pár métert, persze nem áruszállításra való :-)
-
-
f3rdzs0
senior tag
hát nekem 8-10 perc reggel a vonathoz, főképp járdán (nem max sebesség) 2kmt megtenni. a busz is ennyi lenne de ahhoz meg ki kell sétálni és rohadt ritkán jár. szóval ezzel sporolok időt. vonat után meg igazából nagyjából ugyanannyi a roller mint a villamos, szóval ott már csak a móka kedvéért van a roller (időt nem vesztek az a lényeg)
(#2371) stellaz:
oh tényleg. gondoltam is rá mikor terveztem az utat, de mire az Ecserihez értem rég elfelejtettem. ott annyira szarul vannak a bicikli utak megoldva sajnos :( -
Alwares
aktív tag
Nekem nincs kocsim én ha úgy megyek bevásárolni hogy sokmindent veszek és Lime-al vagy Bubival fogok valószínűleg hazamenni, akkor nagyhátizsákkal megyek. A tárolás nagyobb probléma, amikor képesek a kikötött biciklimből ellopni a nyerget, mindig a legrosszabbra számítok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ha lenne
)