- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky1988 #26097 üzenetére
10+ ezerért megcsinálják a rolleres szervizek.
35-el tud menni a G30P motorja 36V-al hajtva.Ha nagyobb sebességet akarsz, 48/52V-ra kell váltani, de azt már lengéscsillapítók nélkül nem ajánlanám.
Egyszerűbb egy Mantist használni.
#Peacekiller: szerintem se érdemes a 30-at feljebb vinni szoftveresen
-
válasz
Doky1988 #17508 üzenetére
Én egy ilyet vettem: Yale Kerékpár lakat, U alak. Ennek van egy erősebb változata, ami eddig kb. 4 ezerrel drágább volt, most épp olcsóbb: Yale Maximum Security Kerékpár U-lakat
Villanyoszlophoz is oda tudtam vele zárni és van egy klassz tarója amit én a kormányoszlopra rögzítettem. Egy mozdulattal rákattintható, leszedhető.
-
válasz
Doky1988 #17508 üzenetére
Véleményt kérdeztél:
Ezt a G30-hoz adták.
Ninebot lakatAddig amíg boltba, postára, stb bemegyek, megteszi. Át lehet ezzel is bármekkora oszlopot hidalni. Biztos nem cipelnék egy akkora U lakatot.
-
R a y
senior tag
válasz
Doky1988 #15154 üzenetére
Nekem csak a Mi 9T van/volt, de droidos fronton olyan paraméterekkel nem találtam utódot, mint akkor 2019ben. De lenne most is gondolom, de xiaomi teloért nem fogok 3-400e ftot adni…
Nevetséges, hogy 120-150e ftos árkategóriában bohóckodnak a virtuális közelségérzékelős agymenésekkel. Így iPhone 13 pro lett az utód, de a mi 9t maradt másodlagos telónak, mert annyira jó, és nincs szívem eladni. -
Somatom
veterán
válasz
Doky1988 #15114 üzenetére
Én ugyanígy itt kérdezősködtem, bár magamtól is erősen hajlottam a 10" tubeless, hátsó meghajtás, dobfék felé. Így lett G30E Max II. Nem bántam meg, bár nem egyszerű felpakolni a kamion fülke felső ágyára. "Használtan" vettem itt, a PH -n, egy itthon vásárolt, egy hónapos példányt, 70Km -rel.
Sztem csak azért veszik többen a Xiaomit, mert olcsóbb. -
Somatom
veterán
válasz
Doky1988 #15109 üzenetére
Bocs, átsiklottam fölötte!
Erőből bármelyik jó. Ahogy a topikban olvastam azoktól, akik átnyergeltek, a 10" -os kerekek érezhetően komfortosabb utazást nyújtanak, mint a 8,5" -osak. A Max nehéz. Ha könnyebbre vágysz, akkor megfontolhatod a hatótáv rovására az LE verziót. Az kb. annyit tud, mint a pro 2. -
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest