Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Rap, Hip-hop 90'
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kabalababa
üzenetére
A G2 E-nek 25 a tervezési sebessége.
Csak a global verziónak 35, de nem az a jellemző.
Akinek meg global van, tudta mit vállal. -
h1mpi
félisten
válasz
kabalababa
üzenetére
"Kicsi: max 25 km/h, max 1000W, max 35 kg. Nagy: minden értéke nagyobb"
És itt jön a trükk, hogy ha minden értéke nagyobb. A Nami Burn-E rollerem 2x1500W, 47 kg, de hivatalosan 25 km/h. Tehát nem kell lemennem az úttestre. Sőt, minden EU-ba behozott rollernek le lehet korlátozni a sebességét 25 km/h-ban. -
h1mpi
félisten
válasz
kabalababa
üzenetére
Komoly, köszi! Ez a minőség nekem több, mint elég. Azért is jó egy ilyen GoPro, mert, ha leszerelem még sok más szituban is használható.
-
válasz
kabalababa
üzenetére
A budai rakparton szoktam belefutni olyan biciklisekbe, akik szerintem kb 40-el tekernek. Pedig úgy ahogy mondod, 20-al lehet menni, és ráadásul sok helyen olyan szűk az osztott gyalog-és kerékpárút, h nem férni el gyalogosok, és esetleg szembe jövő kerékpárosok között.
Ugye a rollerrel 50-el is tudok ott menni, de ha gyalogoshoz, kocogóhoz, másik kerékpároshoz érek, akkor 20-ra le szoktam lassítani. Mert ez a normális szerintem, h nem előzöm meg 50-el a kocogó embereket. kerékpárosokat.
Na és megesett már, h addig addig jött mögöttem egy-egy kerékpáros, h inkább félreálltam, h menjen, mert hiába előztem meg, mivel én rendszeresen lelassítottam 20-ra, folyton utolért, többen rám is csengettek, h ne akadályozzam a haladásban.
Most az ilyennel is mit lehet csinálni?
Hiába szólok neki, h ember, ne csengessél már, hát azért érsz folyton utol, mert én lelassítok 20-ra, ha jön valaki, te meg nem, azt ezért érsz utol.
Pár ilyen vitám után már minek szónokoljak, sokszor még a fülük is be van dugva, a fején kéne a fixijét szétverni, h megértse, h ez a kerékpárút szakasz nem az a hely, ahol ő 30-40-el száguldozhat.
-
pescara
aktív tag
válasz
kabalababa
üzenetére
Teljesen mas a kerekpar a kerekmeret miatt. Kerekparral nem fogsz egy kavics vagy godor miatt 5 meterrel odebb a szembesavban a busz ala esni, ahhoz nagyon reszegnek kell lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Suzuki topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő