Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
"- igényes anyaghasználat, összeszerelés (Xiaomihoz képest)"
Hát nem tudom, nekem a Xiaomi mérföldekkel minőségibbnek hatott. Xiaomi egy "japán" precíz cucc, G2 Pro meg egy igazi dzsunka kínai, kínai bolt szaggal
.
Itt-ott lóg a ragasztórúd odaszáradt szála, taposón a gumi hol le van ragasztva hol nincs. Hátsó lámpa ferdén áll, első lámpa a csálén vágott, festetlen lemezzel egy vicc...ráadásul az égbe világít. Festékhiány itt-ott (pedig zsír új), kezelőszervek is gagyibbak mint Xiaomin. Ergonómia nulla, bárhogy állítom...a gáz és a bekapcsoló (+, -) sehogy sem áll kézre, pedig nem kicsi a kezem, hüvelykujjam. Markolat gumi forog körbe. Hátsó lámpa csak féklámpa. Akku töltöttség jelző össze vissza mutat néha (leesik nagyobb terhelésnél, aztán visszaugrik 1-ről 3-ra). Motorféket Xiaomin hatásosabbnak éreztem, és ezen nem is állítható.
De biztos csak én vagyok ufó.Tempomat, BT nekem is hiányzik. Kormány alacsony (ez nem hiba, egyéni gond, bár nem vagyok magas...180 cm).
Fentiek ellenére teszik a cucc. Nekem elég erős, felvisz minden dombon. Hatótáv nekem bőven elég, kb 35-40 km. Fokozatonkénti végsebességek megfelelnek.
Apropó erő:
Most akkor ez 1000 W-os? Csak mert 800 W-osnak írta webshop. A kezelési könyve meg 500 W-ot ír.
-
FlashR
tag
A rugózás ha kemény, nem probléma nekem se, végülis nem terepre csak a város rosszabb utaira kell.... De nincs állítási lehetőség rajta véletlenül?
Az okos funkciókat nem igazán használtam eddig sem
Sebesség és táv lenne az elsődleges, rosszabb betonúton.
A hátsó hajtás... nos az érdekes leszA kb 2x szélesebb kormány komfortosabbá teszi az irányítást? Pl kanyarokban?
Illetve a gumi érdekelt volna, mennyire strapabíró defekt szempontból, mert 1 helyen olvastam csak róla, hogy 2000km után még nem volt, de ez olyan ami sok idő után derül ki és sok dologtól függ
de ha egy xiaomi gumijánál erősebb, bár ránézésre az, akkor jó lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő