Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz PociAti #9226 üzenetére

Tegnap este felszereltem az utcában mentem pár kört és egyelőre meggyőző amit tud! Ma vagy holnap letesztelem főúton aztán be tudok róla számolni hogy milyen. Az index is jó lenne ha lenne, de most perpill ez volt a legfontosabb amire szükségem volt. Nagyon szar hogy nem látom mi van épp mögöttem.

Mivel fogalmam sincs hol tarthat az új KRESZ ezért nem fogok belemenni hogy "szerintem" mi várható, mert fogalmam sincs. De gondolom lesz azért egy 3-400W alatti kategória, meg afölötti. Felelőtlenség lenne egy kategóriába sorolni egy 250W-os 1S-t, meg egy 8400W-os NAMI-t.

Túlzó kijelentés vagy nem, azért sokan ellene vannak a védőfelszerelésnek. Most akkor erre mit lehet mondani? Mindenki döntse el maga hogy a kényelem vagy a biztonság a fontos. De tényleg nem szeretnék ebből vitát nyitni, elég a YT-ra felmenni és megnézni hogy mennyire rolleres bukás van. És igen, valószínű hogyha 20-25km/h sebességgel mész egy 1S-sel, akkor nem töröd össze annyira magad, mintha egy erősebb géppel mennél 40-50km/h sebességgel. Meglátjuk hogy a törvény szerint mit hoz a jövő és akkor ahhoz kell alkalmazkodni. Én sem szívesen húzok bukót 30-40 fokban, de én nem tehetem meg hogy kerékpárúton menjek mivel az nincs nálunk, így marad a főút.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés