Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Gab3n28 #8978 üzenetére
Én kb. június 5-én frissítettem le az 1S rollert, és pontosan ugyanaz a verzió van nálam, mint Laca1212 rollerén. Abban még volt tempomat kiválasztási lehetőség.
Lásd korábbi hozzászólásom képernyőképeit.Xiaomi Home appon keresztül frissítettem, de azóta se használtam azt az appot, az m365 Tools mindenben jobb nála.
Találtam egy videót, amin pont a mi verziónkon mutatják be a downgrade lépéseit. Talán hasznos lesz számodra (is). Szükséges fájlok linkjei a videó leírásában.
Downgrade new Xiaomi Pro 2 / 1S / Essential with BLE1.3.2 and DRV2.2.4 / 2.2.5
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest