Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• uniqm1

tag

válasz #68216320 #8611 üzenetére

Én ma próbáltam ki a Lime-ot, átmenetileg kényszerűségből (defektes az M365-öm, várom a gumikat hozzá) és bár csörgött-zörgött, de legalább tűrhetően lehetett vele menni. De tényleg drága, hiába ingyenes a feloldás (ma kezdtem az egy hónapos ingyenes próbát), Zuglóból az V. kerbe durván 1.200.- Ft volt Ráadásul nem is lehet lerakni ott, el kellett vinnem az Andrássy - Bajcsy sarkáig, csak ott találtam fehér zónát, onnan meg séta...Nem jó buli ez így. Azt viszont nem értem, hogy lehet az, hogy ha bérelni akarok, akkor egy csomó rollert látok a közelemben itt az V. kerben (fizikailag is ott vannak, nem csak az app-ban) pedig ez piros zóna, ahol nem lehet befejezni az utazást. Szerencsére csak pár napot kell kihúznom, elvileg csütörtökön már kézbesítik a gumikat...
    Amúgy ha valaki még keresne Xiaomihoz 10x2 gumit, hasznos infó lehet: Ebay-en találtam spanyol eladónál XuanChenget (ez jobb mint a Wanda), én is onnan rendeltem 17-én, másnap már postázta is (UPS). Kb 15k a 2 db külső és 2 db belső a szállítási díjjal együtt, nem olcsó, viszont most itthon nincs készleten sehol.

Új hozzászólás Aktív témák