Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Tin #3777 üzenetére

kulonbozo toltottsegnel (aztan kulonbozo homersekleten) ugyanott
    Hát ennyit nem fogok baszakodni vele, az ziher...:D Ami nekem egyértelmű, hogy
    a Pro motor minden helyzetben sokkal hatékonyabban (erősebbeket!) fékez. Igen,
    ez kis tempónál, mondjuk egy lámpához kanyarodva okozhat akár pofára esést is,
    mert sajna hiába kommunikálja a vezérlő a mindenkori fékkar állást 200 különböző
    értékben (legalább), érzésre teljesen digitális a fék, azaz abszolút nem adagolható.

De ettől függetlenül sokkal biztonságosabb vele közlekedni: rövidebbek a fékutak...

A hőmérséklet kérdés érdekes: szerinted foglalkozik vele? Éppenséggel lehetne...
    Van egy szabad láb a csatlakozón, amiről én nem tudom, micsoda. De ugye kínai
    cucc, nem hiszem, hogy érdekelné őket ilyesmi. Oké, a Xiaomit pont érdekelte.:DDD

Szerk: amúgy ha csutka töltöttségről elindulok ugyanazon az útvonalon, akkor az
    a legvalószínűbb, hogy ugyanoda eljutva ugyanakkora fesznél történik a fékezés...
    (Kivéve akkor, ha szignifikánsan kevesebbet fogyaszt a Pro motor, de nem sikerült
    ezt validálni: többet mentem vele, de nem sokszorosát, mindjárt nézem a felvételt.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés