Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Szemüveget a bírónak: abban a videóban sehol nem mentem a járdán.
Közúton mentem 1.5 km-t, ott át a zebrán (ja, ott van járda 2 méterig, valóban), utána bicikliút végig. Mi az, hogy mintha tiéd lenne a világ? Azért mert az út szélén megyek 30-cal?
(Az, hogy lóg minden - prototípus volt -, az miben befolyásolja a közlekedésemet?
)kb 5x-ör megálltam volna a rolival a buckák miatt
Tényleg? Tehát a jelenleg pontosan 0 km-nyi rolleres tapasztalatoddal ebből a rövid videóból megmondod, hogy én túl gyorsan mentem, és miattam szabályoznak. LOL.
(Miattam ugyan nem, mert ez még 5 évvel ezelőtt volt, két éve nem álltam rolleren, s rendőrségi jegyzőkönyvbe mondtam, hogy többet nem is fogok.
Van még kérdés?)mindenen keresztül kell a sebesség mert nem érek rá sietek.
Lónak a faszát: pont nem mentem sehova... Csak gurulni mentem, kíváncsi voltam,
milyen két motorral? Igen, jobban gyorsult, de a végsebessége amúgy 28 km/h volt.
(A videó elején belenyal 30-ba, de az nem látszik, hogy az konkrétan egy lejtő. Be is mondom talán egyszer, hogy nulla amper az egyik motor áramfelvétele. Nem "hajt". Emlékeim szerint nem rég az után érdeklődtél, hogy lejtőn mehet-e gyorsabban?
Kifejtettem, hogy nem. Itt az élő példa rá, hogy bocs ~2 km/h-val gyorsabban igen.)a Sport módot még hetekig nem fogom használni
Erre majd térjünk vissza azután, hogy nem fosol, és rájössz, hogy a 15 km/h vicc...
(Lenne rá egy komolyabb tétem, hogy ezen HSZ-ed nagyon szarul fog öregedni.
)nem hogy mókoljam, hogy tudja a 30-at
Ehhez képest olvasgass vissza, hogy hányan akarják kiütni a 25 km/h limitert.
Tudom, Te nem!
Ez nagyon szép, nagyon jó, de mondod ezt nulla tapasztalattal.Biciklivel nekem a kényelmes tempó 15-20 körül alakul
Nekem is. És? Annyit kényelmes kitekerni egy 30 éves MTB-ből. Párom meg éppen kardióedzés céljából megtekerte 40-ig, simán, nekem meg kapcsolgatnom kellett a motorokat a nagyobb rolleremen, hogy tudjam vele tartani a tempót. Annak nagyon kényelmes végsebessége volt a 45 km/h. Stabilan futott, jó volt vele menni. Ez van!azt nem tudom sajnálni ha elesik
Ez csak téged minősít.
Mint írtam volt, nem saját hibából estem: széttört ez az... Rengetegen jártak már így, hogy valami elfáradt, és pl. kezébe maradt a kormány.
Egyáltalán nem vicces, de megtörtént. Nem tuningolt, csak használta: megérdemli? (Mondhatjuk, hogy minek rollerezett, nem igaz?
Mindenesetre: én kiszálltam.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közúton mentem 1.5 km-t, ott át a zebrán (ja, ott van járda 2 méterig, valóban), utána bicikliút végig. Mi az, hogy mintha tiéd lenne a világ? Azért mert az út szélén megyek 30-cal?
)
Mint írtam volt,
Egyáltalán nem vicces, de megtörtént. Nem tuningolt, csak használta: megérdemli? (Mondhatjuk, hogy minek rollerezett, nem igaz?
)