- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Hieronymus #31918 üzenetére
Hibás az AI válasza.
Ezt így nem jelentheted ki biztosra, hatásfokot is csak feltételezed. Ha úgy mondanád, hogy talán / esetleg / valószínűleg, úgy lenne korrekt. De ha megnézed, még a gép is így fogalmaz: valószínűleg. Akkor mi hibás?
Magam részéről nem akartam részletezni, csupán abból indultam ki, hogy a fizikában is mindennek ára van. Élvezkedünk a rollerrel, fürgébben akarunk pattogni ide-oda, egy adott tömeget mozgatni, annak ára lesz. Ami a felhasznált energiamennyiségben valószínűleg jelentkezni fog. Gyakorlatban a kétféle roller tömege is valószínűleg eltérő, annak is ára lesz.
-
Aaron14
őstag
válasz
Hieronymus #31918 üzenetére
Mindeközben YouTube tesztekben azt mondják, hogy a gyorsulásban nincs különbség az F3 és a G3 között, miközben a G3 maximum teljesítménye dupla akkora (vagy csak boost mode-ban?) Akkor minek a nagyobb teljesítményű motor?
Mondjuk megértem, ha valaki dimbes-dombos helyen használja, biztos jól jön. De síkterepen van előnye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest