Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Nem aakrom elkiabálni, de én nem szigeteltem le. Tudom elkaphat egy eső.. de amint csepegni kezd beállok valahova és nem megyek sehova esőben és utána is csak ha nem áll a víz az úton. egyébként vettem egy OXELO táskát.. kicsit kicsit a Kugoo-hoz, de azért védi ha kell. Nálam van, ha esik beleteszem és megy gyalog-busszal akármivel...
Még nem volt gondom (lehet le kellene kopognom) -
B-L-A-C-K
titán
Kényelemre azt gondoltam az S1 Pro sokkal jobb lesz mint a sima, de kb ugyan az, csak kanyarba stabilabb, így én azt mondom egy S1 Etwow kerékkel a legkényelmesebb. Na meg igazából ott b@szták el az új Kugoo- kat hogy 15A vezérlőt lecserélték. Mikor megvettem a Pro-t azt mondtam nem nagy a difi, és tényleg nem az, kicsit gyengébb húzásra, végre azonos, viszont emelkedőn már a 95 kilóm alatt kevés. Margitszigeten ahogy jövök fel a bicikli úton az Árpád hídra, ott elég nagy az emelkedő, így viselkedtek a rollerek aladtam:
- Régi S1 15A vezérlővel simán felvitt 9-10km/h-val.
- S1 Pro nem bírt felvinni.
- M365 60-100% töltéssel felvisz 8-12km/h-val 60% alatt már nem bír (húzott fw-vel)
- Oxo-nak sima ügy értelemszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- PlayStation 5
- Béta iOS-t használók topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, tartozékok
- Paradise kiss 20. évfordulós omnibus angol nyelvű manga
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett - RC-RM330 kijelzős távirányítóval
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest