Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz vilmaboy #30675 üzenetére

A pálcikarollerek fölött van az E-Twow, majd a Mantis, és utána a drágább rollerek másfél-kétmillióig.
    A Mantis Dualt szokták javasolni annak, aki nagyobb rollert keres, de azért nem milliókért. És akinek nincs pénze Mantisra, az vesz Kugoot.
    Sokan használják, és sokan meg is vannak elégedve vele. Némelyik modell nyeklik, csuklik, nagy sebességen instabil. Egy GT2-es Segwaynek szinte elengedheted a kormányát, olyan az úttartása. Kugoonál inkább ne engedd el.
    Az utóbbi időben a KuKirinek ára eléggé lement, de hát ennek ára van. Valamin spórolni kell, (fékek , elektronika), ha egy Mantis teljesitményét hozza feleannyi-harmadannyi árakon.
    Korábban a váz volt problémás, egyszerüen meghajlott, eltörött pl hegesztéseknél.
    Az újabb Kukirinek lehet, h már nem ilyen szxrok, annyi váz problémát mintha nem láttam volna már belőlük.

G2-höz én vezérlő cserét szoktam javasolni, Alin 16ezer a Ninebot eredeti G2 Global vezérlője. Ezzel 35km/h-val is tud már menni. Az újabb vezérlők meg 40km/h-t is tudnak, de jelentős felárral, szerintem nem ér annyit.
    Sokáig nem volt más szoftveres megoldás, vagy ahol mégis volt, ott 40ezerért vállalták - valami licensz díj miatt. A vezérlőcsere meg feleannyi volt.
    Azóta Pociati linkelte a legújabb szoftveres megoldást, de nem tudom a hazai roller szervizek csinálják-e ezt a fajta beavatkozást már, ahol rákérdeztem, ott nem.

Akksi csere ugyanannyi, mint pl a G30 esetében, ugyanaz fér ennek a trepnijébe is. A beépített töltőt ki szokták szerelni, így még több hely marad az akkupack számára. Spacerrel bővítve meg még nagyobb akku belefér.
    De minek akkora akksi? :F
    Mekkora hatótávot akarsz?

48V 24500mAh az kb 120-130ezer. 21700-as cellákból 30000mAh fér bele ugyanekkora feszültséggel 150ezerért. Töltő még egy 20ezer.

• DigitXT

félisten

válasz vilmaboy #30675 üzenetére

Attól függ, mennyivel izmosabb, és ki építi. Tud vastagon fogni az a bizonyos cerka... :D Azt azért érdemes tudni, hogy ha piacon kiszórják a cellákat 700Ft/db áron, akkor valsz' beszerzési áron még ennél is olcsóbb, szóval kegyetlen sok munkadíjat zsebrevágnak... (Ami persze minőségi munkáért indokolható, de amikor nagy névtől jön ki selejt az ciki.)

G2 Max csak gumicserén volt nálam, haver fia gyilkolta szanaszét, és nem esett szét. :D De úgy általában annyira nem szeretem a Kugoo-t, mert régen olcsó fossal jelentek meg nagy lendülettel a piacon, és engem is bepaliztak. Na nem azért, mert amíg ment jó volt! De hogy az új roller másnapra már megdöglött (garis csere), aztán egy használt példány akkuja is beszart (szerencsére az is még garis cserébe fért), később meg be is ázott: pff. Legnagyobb gondom mégiscsak az volt, hogy gyenge konstrukció, szar hegesztések, és sajnos nem csak elméletileg zavart, mint egy beragadó tempomat, hanem gyakorlatban, esésig jutott az, hogy fogta magát, és elengedte az első villa hegesztés. Típushiba volt...

Szerk: de szerencsére ez a Kugoo S1 széria már kifutott, aztán az utódjai talán jobbak. :DDD A nagyobb vasaik határozottan jobbak, bár mondjuk szitálásra lehet hajlamos a futómű...

Új hozzászólás Aktív témák