Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Szeszti88 #30473 üzenetére

Ezeket szoktam javasolni egyébként:
    20km-re: E2 Pro 150ezer már inkább 160ezer
    25km-re: F2 180ezer
    30km-re: F2 Plus 200ezer
    40km-re: Xiaomi 4 Pro (2nd gen) 190ezer ez volt a bestbuy, de hát most már ez is jóval drágább, és ahogy elnéztem, egyre kevesebb helyen van belőle, gyanítom az időközben megjelent 5-ös széria miatt
    F2 Pro helyett meg már inkább a G2-t ajánlanám.

Az F2 II hol kapható? :F

Az E2/E2 Plus, ill. az újonnan megjelent E2 Plus II-t én nem vennék, 60kg-hoz sem. (Ahh, majd` elfelejtettem, nem ez volt a kérdés, h én mit nem vennék.)
    Aki könnyű, kicsi rollert keres, annak is inkább Mi 3, Pro2-t ajánlom, bár újonnan szerintem ezeket már nem éri meg megvenni.

Ha olyan körmyéken fogod használni, ahol olyan növényzet van, ami gumigyilkos (pl Királydinnye), akkor mondjuk nem sok más marad, mint a tömör gumi, de ha nem jellemző, akkor szerintem maradhatsz a nem tömör kerekeknél.
    (Egyik rollerünknél se volt még defekt, lassan 3 éve nyüstölünk jópárat, földúton is gyakran, igaz folyton cserélgettem őket, igy igazán agyon használt kerekek szinte egyiken sincsenek.)
    A belső gumis Xiaomiknál gyakoribb a defekt, volt aki emiatt inkább tömör gumira váltott, aztán van akinek bejött, van akinek nem. A Lime, Tier is tömör gumis, elöl ugyan van rajtuk lengéscsillapító, de rossz úton utálok haladni velük, érezni minden úthibát. Próbáld ki őket, egy két tesztkör erejéig.

Az újabb típusok várható megjelenése:
    E3/E3 Pro harmadik negyedév
    F3/F3 Pro korai második negyedév
    G3 korai második negyedév
    GT3 Pro második negyedév
    Asszem PociAti már összefoglalta tulajdonságaikat, teljesítményüket.

Új hozzászólás Aktív témák