Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szeszti88
üzenetére
Ezeket szoktam javasolni egyébként:
20km-re: E2 Pro150ezermár inkább 160ezer
25km-re: F2 180ezer
30km-re: F2 Plus 200ezer
40km-re: Xiaomi 4 Pro (2nd gen)190ezerez volt a bestbuy, de hát most már ez is jóval drágább, és ahogy elnéztem, egyre kevesebb helyen van belőle, gyanítom az időközben megjelent 5-ös széria miatt
F2 Pro helyett meg már inkább a G2-t ajánlanám.Az F2 II hol kapható?

Az E2/E2 Plus, ill. az újonnan megjelent E2 Plus II-t én nem vennék, 60kg-hoz sem. (Ahh, majd` elfelejtettem, nem ez volt a kérdés, h én mit nem vennék.)
Aki könnyű, kicsi rollert keres, annak is inkább Mi 3, Pro2-t ajánlom, bár újonnan szerintem ezeket már nem éri meg megvenni.Ha olyan körmyéken fogod használni, ahol olyan növényzet van, ami gumigyilkos (pl Királydinnye), akkor mondjuk nem sok más marad, mint a tömör gumi, de ha nem jellemző, akkor szerintem maradhatsz a nem tömör kerekeknél.
(Egyik rollerünknél se volt még defekt, lassan 3 éve nyüstölünk jópárat, földúton is gyakran, igaz folyton cserélgettem őket, igy igazán agyon használt kerekek szinte egyiken sincsenek.)
A belső gumis Xiaomiknál gyakoribb a defekt, volt aki emiatt inkább tömör gumira váltott, aztán van akinek bejött, van akinek nem. A Lime, Tier is tömör gumis, elöl ugyan van rajtuk lengéscsillapító, de rossz úton utálok haladni velük, érezni minden úthibát. Próbáld ki őket, egy két tesztkör erejéig.Az újabb típusok várható megjelenése:
E3/E3 Pro harmadik negyedév
F3/F3 Pro korai második negyedév
G3 korai második negyedév
GT3 Pro második negyedév
Asszem PociAti már összefoglalta tulajdonságaikat, teljesítményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest