Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
válasz
alphamooncam #29165 üzenetére
Aha, tök jogos. Szerintem a dohányosokat sem kellene ellátni. Meg a sok hülyét akinek az a szórakozása, hogy síelget. A dohányos rollereseket meg egyszerűen agyon kéne lőni, hogy ne szenvedjenek.
Az elmúlt hetekben merült fel a kötelező sisakviselés a kerékpárokon. Én is azok közé tartozom, aki (bár nem hordok de) támogattam volna a kötelező bukót. Aztán elég sok és érdekes érvet is felhoztak a kötelező sisak ellen. Esetleg érdemes ráguglizni. Jelenleg inkább semleges állásponton vagyok. Tényleg nem fekete/fehér a kérdés.... -
PociAti
őstag
válasz
alphamooncam #29165 üzenetére
"A nem rollerezőknek (is) kell jelenleg fizetni annak a felelőtlen rolleresnek az eü ellátását, kiesett jövedelmének egy részét, segélyét eü. biztosítási alapból, aki nem viselt kobakot, amikor balesetet szenvedett."
Nem veszed észre a visszásságot! Előbb még arról volt szó, hogy annak már nem kell EÜ ellátás, hanem pap kell, aki sisak nélkül elesik.Nagy sebesség mellet, őrült mód közlekedve, önhibájából ha valaki "kobakban" összetöri magát, akkor már legyen ingyenes számára az EÜ ellátás, csak mert sisak volt rajta?
Viszont aki kis sebességnél minimális sérülést szenved, de nem volt rajta sisak, annak magának kellene állnia az EÜ ellátást? Még abban az esetben is, ha nem ő volt a vétkes?Ez lenne az elképzelésed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- World of Tanks - MMO
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- Új Touroll MA1 elektromos kerékpár bicikli 36V 13Ah 25 km/h 26"
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Kellys Gate 50 MTB - M méret
- DJI Motion Controller 1-2-3 - drón mozgásvezérlő joystickok - mindhárom generáció
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest